Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Po těch skoro devíti letech sem chodim furt míň a míň.

Což ale rozhodně neznamená, že jsem z toho venku.

Poslední necelej rok todleto ultimátní spokojený kombíčko, ve kterym mi chybí asi už jenom Datejusty. A možná Marky. A Grand Seiko. A vlastně nějaký digitálky. A kurva... :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Po těch skoro devíti letech sem chodim furt míň a míň.

Což ale rozhodně neznamená, že jsem z toho venku.

Poslední necelej rok todleto ultimátní spokojený kombíčko, ve kterym mi chybí asi už jenom Datejusty. A možná Marky. A Grand Seiko. A vlastně nějaký digitálky. A kurva... :D

Tak to jsou samozřejmě zásadní nedostatky v portfoliu ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Pravdu máte, bratři!

Zábavný je, že ty Moony byly taky původně Warannovy, čili můžem pokračovat dalšíma kouskama směrem k mý absolutní spokojenosti. :D

jinak světlej cifr absolutní souhlas. To mám práve v plánu s těma DJ a pak oblekovejma GS GMT. :)

Odesláno

Tak jsme provedli doma inventuru, postupně děti, žena a já (2 obrázky). Je v tom vše včetně poděděných, různých doplňkových, i na náhradní díly a také kousky z "předchronomagové" éry. Jo a jedny Seika mám ještě u hodináře :). Asi dám brzdu, teda ještě jedny mám v merku a pak asi klid :) Rozhodně žena a děti mají dost :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...