Roland Sands Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2019 Spokojenej parchant Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2019 Něco jsem propásl? Co máš za druhý Rlx?Každopádně i "jen" Expy a Moony jsou supr kombo.
Roland Sands Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2019 Moc je netahám protože jsou Expy pohodlnější ale nějaký pátek už to bude . Mrkni na str.217 do vlákna: Jaké Rolex máte právě na ruce?
brownwld Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2019 A ty moony jsou furt ty ode me? Suby moc neukazujes, to je fakt!
Roland Sands Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2019 Bohužel ne, ty od tebe museli z domu. Bez moonů to ale dlouho nešlo vydržet a v dubnu 18 se mi (tady) podařilo koupit funglovky který už zůstaly doma.
Emiliano Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2019 Taky se mi to trochu pomnožilo.2x Čech, 2x Němec a nakonec 2x Japonec... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2019 Něco od stréca Hujerovic.Hustý :0
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) . Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Roman I.
Kid_A Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2019 (upraveno) Rodinka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2019 uživatelem Kid_A
emef Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Po těch skoro devíti letech sem chodim furt míň a míň.Což ale rozhodně neznamená, že jsem z toho venku.Poslední necelej rok todleto ultimátní spokojený kombíčko, ve kterym mi chybí asi už jenom Datejusty. A možná Marky. A Grand Seiko. A vlastně nějaký digitálky. A kurva... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Waya03 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Pěkná rodinka, podle mého gusta, tak hodně chronoklidu do roku 2020! :-)
MíraMíra Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Vážně moc fajn sestava. S tou si i umím představit chronoklid.
AndyAaron Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Ja ne. Ma to vsechno tmavy. Chce to oblekovky se svetlym cifrem
warann Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Po těch skoro devíti letech sem chodim furt míň a míň.Což ale rozhodně neznamená, že jsem z toho venku.Poslední necelej rok todleto ultimátní spokojený kombíčko, ve kterym mi chybí asi už jenom Datejusty. A možná Marky. A Grand Seiko. A vlastně nějaký digitálky. A kurva... Tak to jsou samozřejmě zásadní nedostatky v portfoliu ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem warann
emef Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Pravdu máte, bratři!Zábavný je, že ty Moony byly taky původně Warannovy, čili můžem pokračovat dalšíma kouskama směrem k mý absolutní spokojenosti. jinak světlej cifr absolutní souhlas. To mám práve v plánu s těma DJ a pak oblekovejma GS GMT.
DavidLC Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Tak jsme provedli doma inventuru, postupně děti, žena a já (2 obrázky). Je v tom vše včetně poděděných, různých doplňkových, i na náhradní díly a také kousky z "předchronomagové" éry. Jo a jedny Seika mám ještě u hodináře . Asi dám brzdu, teda ještě jedny mám v merku a pak asi klid Rozhodně žena a děti mají dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Rodinka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se