Kostra Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek…Už pomalu končím… To už by na jedny, dvoje pořádné hodinky vydalo řediteluAle beze srandy, našlapané to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 V 17. 12. 2023 v 15:50, Horhe napsal: Jako není to zlý Vůbec to není zlý, naopak - je to výborný Krásně různorodá kolekce, ode všeho něco - za mne naprosto super před 1 hodinou, LovecK napsal: Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek… Už pomalu končím… Super kolekce, ale kdybych to měl hodnotí celkově, tak nějak moc RLX. Rolák bych osekal a vyměnil... Ale jo, je to brutus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 8 hodinami, LovecK napsal: Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek… Už pomalu končím… To mě pos... Tam je toho tak za čtverku Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) Rodinný sraz a "konvolut - od korunky" s @Arthur N. Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem Mason-Mac 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Diky Bracha, priste si k Tobe vezmu kufr hodinek a vymenime fotografa at se to neleskne jako psi kulky. Od korunky je beru vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Ale jo, takhle mi to vyhovuje... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 po pár mesiacoch detoxu pozvoľný začiatok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 ...jedna rodina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 před 1 hodinou, Ředitel napsal: ...jedna rodina.. Člověče, ty jsi ředitel ve Steinhartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 ...to bohužel ne, ale v poměru co za dané peníze dostanu mi to přijde hodně dobré. Pravda je že bych se chtěl posunout dál, ale zatím se jich zbavovat nechci a už tak to vše neunosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Na Štědrý den jsem využil toho, že všechny kousky mé skromné sestavy byly snad poprvé všechny v běhu a seřízené, že jsem pořídil rodinné foto. Když jsem pak ve vlakně ale uviděl, jaké husté sbírky tu jsou právě napostované, nechtěl jsem tu krásu ředit. Takže nyni. Pilotky, chronograf, potápky, oblekovky a field quartz. Myslím, že s daným rozpočtem mám pokryté všechny příležitosti. Ale upgrade každé položky v hlavě mám, ne, že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 V 22. 12. 2023 v 19:55, LovecK napsal: Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek… Už pomalu končím… Jo to je fajn sestava, cca za půlku jsem postavil barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 před 49 minutami, whitley napsal: Na Štědrý den jsem využil toho, že všechny kousky mé skromné sestavy byly snad poprvé všechny v běhu a seřízené, že jsem pořídil rodinné foto. Když jsem pak ve vlakně ale uviděl, jaké husté sbírky tu jsou právě napostované, nechtěl jsem tu krásu ředit. Takže nyni. Pilotky, chronograf, potápky, oblekovky a field quartz. Myslím, že s daným rozpočtem mám pokryté všechny příležitosti. Ale upgrade každé položky v hlavě mám, ne, že ne. Pěkné, zaujaly mě ty "citrónky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Na Vianoce sa na chvíľu opäť zišla cela zostava a stihol som aj cvaknut pred tým ako išli spat do trezoru. Tento rok prišlo k výraznejšej redukcii tak uvidíme čo prinesie 2024. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 před 8 hodinami, whitley napsal: … Dle mého skvěle postavená famílie. Na hodnotu ser, o tom to neni Takže za mě palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 V 5. 1. 2024 v 11:47, Vit napsal: Pěkné, zaujaly mě ty "citrónky Znamenám si. Až je někdy budu dávat pryč, ozvu se ti přednostně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 před 21 hodinami, Maxel napsal: Dle mého skvěle postavená famílie. Na hodnotu ser, o tom to neni Takže za mě palec hore! Díky za palec. Po hodnotě neprahnu ale všichni to známe, že se nám postupem času páčí nákladnější a nákladnější kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 (upraveno) Tak s tikající rodinkou konečně po kupě pod novou střechou Dlouho nebyl čas ani nálada a ležely ladem, ale mám pocit, že ani to mě z toho chronobundu úplně nevyléčilo Upraveno 7. ledna 2024 uživatelem Lamiczka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 No ty kraso. Taky slusna diagnoza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se