Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 17. 12. 2023 v 15:50, Horhe napsal:

Jako není to zlý 

Vůbec to není zlý, naopak - je to výborný 😉 Krásně různorodá kolekce, ode všeho něco - za mne naprosto super 👍

před 1 hodinou, LovecK napsal:

Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek…
Už pomalu končím… emoji6.png

Super kolekce, ale kdybych to měl hodnotí celkově, tak nějak moc RLX. Rolák bych osekal a vyměnil... Ale jo, je to brutus 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Štědrý den jsem využil toho, že všechny kousky mé skromné sestavy byly snad poprvé všechny v běhu a seřízené, že jsem pořídil rodinné foto.

Když jsem pak ve vlakně ale uviděl,  jaké husté sbírky tu jsou právě napostované, nechtěl jsem tu krásu ředit. Takže nyni.

Pilotky, chronograf, potápky, oblekovky a field quartz. Myslím, že s daným rozpočtem mám pokryté všechny příležitosti. Ale upgrade každé položky v hlavě mám, ne, že ne. 🙂

20231224_093158.jpg

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, whitley napsal:

Na Štědrý den jsem využil toho, že všechny kousky mé skromné sestavy byly snad poprvé všechny v běhu a seřízené, že jsem pořídil rodinné foto.

Když jsem pak ve vlakně ale uviděl,  jaké husté sbírky tu jsou právě napostované, nechtěl jsem tu krásu ředit. Takže nyni.

Pilotky, chronograf, potápky, oblekovky a field quartz. Myslím, že s daným rozpočtem mám pokryté všechny příležitosti. Ale upgrade každé položky v hlavě mám, ne, že ne. 🙂

Pěkné, zaujaly mě ty "citrónky"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...