financ Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Financi, no to se pos..u. Mám otázku, zda Tě to sběratelství ještě baví? ... a vlastně ještě jednu, kde bydlíš ? :-)fotka je ze srazu a moje je jen malá částA od tý doby co mám doma jen dvoje hodinky tak spím klidně. (jedny na nošení a druhý na stavbu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Rodinka, par děti chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tak to je silny line up. Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Skvělá sestava! Pouze ze zvědavosti - porovnání četnosti výskytu GMT Masterů na ruce oproti SMPc? Které z nich máš na ruce častěji? Za sebe totiž přiznám, že bych častěji nosil GMTčka, ale žel nejsem vlastníkem ani jednoho z modelů, tak by mne zajímala tvoje zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Chtělo by to ještě nějaký chrona, ale skvěl sestava. Na ty Bicolor musí mít člověk koule. Mě by spíš zajímalo jestli jsou na ruce víc SMP nebo Colty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Rodinka, par děti chybí... image.jpegTy BLNR jsou pecka - asi jediný Rolex (tedy kromě Dayton), který se mi vzhledově líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Díky za chválu, SMP i Colty jsou relativně nové a jsou to hodinky na víkendy s detma, přes týden v poslední době spis DJ, protoze buvolí ty byly léta mě dělám watche. Paradoxně nejlépe na ruce sedí Colty, protoze mají ploché dno a nejsou moc vysoké. A ano, chrona to chce bezpodmínečně, momentálně posilhavam po speedech, ake nejsem si úplně jistý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 No a tohle jsou ty absentujici "děti". Ebely nejsou chrona, ale gmt, tlačítka posouvají gmt a datum. Musím říct, ze retail byl z nich docela ranec, ale kvalita provedeni teda odpovídá. Raymondy jsou taková nostalgie, ake musím říct, ze na cenovou relaci je provedeni třída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Nějak se mi ustálila tato sestava a momentálně nevím kam dál Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Bílých DJ je všude plno, ale teprve v černé verzi jsou dokonalé . Kdyby tě někdy omrzely, tak se stavím do fronty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jedna nePrimková zhruba víc než rok stará a druhá dnešní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Moc pěkný progres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Nekompletná rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Vikendova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Moc pěkný progres. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jedna nePrimková zhruba víc než rok stará a druhá dnešní.Krásný aktuální stroje - za mě tedy hlavně ty chrona Omega MkII a ty Seika vlevo dole... A překvapuje mne, kolik uživatelů tady kombinuje vitange hodinky s Coltama (nejsem vyjímkou) :-) VikendovaOndro jako již vícekrát musím smeknout hlavně před těmi 7days... Tenhle skvost mi prostě ještě chybí a věřím, že jednou bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jedna nePrimková zhruba víc než rok stará a druhá dnešní.To je hodně slušný vývoj Krásný aktuální stroje - za mě tedy hlavně ty chrona Omega MkII a ty Seika vlevo dole... A překvapuje mne, kolik uživatelů tady kombinuje vitange hodinky s Coltama (nejsem vyjímkou) :-)Omegy jsou Speedsoniky, MKII vypadají trošku jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jarku pozice A4 mě strašně léze na nervy, to bych na ruku nedal. Jinak to máš moc pěkný. ;-) Když fotky řeknou vše. ;-) Před rokem a dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Krásný aktuální stroje - za mě tedy hlavně ty chrona Omega MkII a ty Seika vlevo dole... A překvapuje mne, kolik uživatelů tady kombinuje vitange hodinky s Coltama (nejsem vyjímkou) :-) To je hodně slušný vývoj Omegy jsou Speedsoniky, MKII vypadají trošku jinak Jarku pozice A4 mě strašně léze na nervy, to bych na ruku nedal. Jinak to máš moc pěkný. ;-) Díky. Když fotky řeknou vše. ;-) Před rokem a dnes.Taky je tam vidět kus práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Kus práce a hlavně hromada nervů. ;-) Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se