Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky za chválu, SMP i Colty jsou relativně nové a jsou to hodinky na víkendy s detma, přes týden v poslední době spis DJ, protoze buvolí ty byly léta mě dělám watche. Paradoxně nejlépe na ruce sedí Colty, protoze mají ploché dno a nejsou moc vysoké.

A ano, chrona to chce bezpodmínečně, momentálně posilhavam po speedech, ake nejsem si úplně jistý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a tohle jsou ty absentujici "děti". Ebely nejsou chrona, ale gmt, tlačítka posouvají gmt a datum. Musím říct, ze retail byl z nich docela ranec, ale kvalita provedeni teda odpovídá. Raymondy jsou taková nostalgie, ake musím říct, ze na cenovou relaci je provedeni třída.

post-7803-0-83625600-1448544228_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Jedna nePrimková zhruba víc než rok stará a druhá dnešní.

Krásný aktuální stroje - za mě tedy hlavně ty chrona Omega MkII a ty Seika vlevo dole... A překvapuje mne, kolik uživatelů tady kombinuje vitange hodinky s Coltama (nejsem vyjímkou) :-)

Vikendova

Ondro jako již vícekrát musím smeknout hlavně před těmi 7days... Tenhle skvost mi prostě ještě chybí a věřím, že jednou bude. :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Jedna nePrimková zhruba víc než rok stará a druhá dnešní.

To je hodně slušný vývoj

Krásný aktuální stroje - za mě tedy hlavně ty chrona Omega MkII a ty Seika vlevo dole... A překvapuje mne, kolik uživatelů tady kombinuje vitange hodinky s Coltama (nejsem vyjímkou) :-)

Omegy jsou Speedsoniky, MKII vypadají trošku jinak

Odkaz ke komentáři

To je hodně slušný vývoj

Omegy jsou Speedsoniky, MKII vypadají trošku jinak

Jarku pozice A4 mě strašně léze na nervy, to bych na ruku nedal. Jinak to máš moc pěkný. ;-)

Díky.

Když fotky řeknou vše. ;-) Před rokem a dnes.

Taky je tam vidět kus práce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...