DavidLC Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Pepsi famílie....asi jsem jetej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Naše hujer rodinka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 V 9. 1. 2016 v 8:17, DavidLC napsal: Pepsi famílie....asi jsem jetej..... Prodakt plejsment. Ty by si mal mat "profi "pri avatare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 V 10. 1. 2016 v 14:33, ivan_989 napsal: Prodakt plejsment. Ty by si mal mat "profi "pri avatare A to to ani nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 V 10. 1. 2016 v 14:24, M3maniac napsal: Naše hujer rodinka....Hm, tak to jsou nádherný kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 O Vánocích má být rodina pohromadě. Já vpravo strýc vlevo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Krabka je konecne plna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tos teda rychle naplnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Myslíš, že skoro 7 let je rychle :-) ?Byl to vývoj, jako u spousty členů fóra.Několik nákupů, několik prodejů. Zmítání se mezi OWG konceptem a "optimální" sestavou několika kousků.Nakonec jsem to vyřešil takto: Vintage: tátovi Prim - pro radostPilotky: Laco - jasnej odkaz na historii - volnočasovkyChronograf: GP elegantní business watch od značky, kterou mám tuze rád. Ale k riflím a polu taky dobrý.Oblekovky světlý cifr: Hamilton dárek od manželky, tudíž neprodejný kousek :-) Ale nosí se pohodlně a dost často je mám jako - business watchOblekovky tmavý cifr: JeanRichard tam jsem si udělal radost a koupil fullgoldy. Už leta jsem chtěl hodinky z růžovýho zlata ;-) - business watchPotápky: GP ty jsou i s příběhem (protože jsem je už jednou prodal a pak si ten samý kus koupil zpět, když se ocitly v příslušném vlákně :-D). Také neprodejný kousek - volnočasovky Případný můj chronovývoj je dále možný pouze v rozsahu toho boxu, takže náhrada kusu za kus. Víc než 6ks fakt nepotřebuju. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 V 16. 1. 2016 v 13:07, honza71 napsal: Krabka je konecne plna :-) IMG_20160116_131014.JPGSuper GP chrona jsem ještě neviděl, ale i tak mám o vítězi rozhodnuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 V 18. 1. 2016 v 14:09, honza71 napsal: Myslíš, že skoro 7 let je rychle :-) ?Byl to vývoj, jako u spousty členů fóra.Několik nákupů, několik prodejů. Zmítání se mezi OWG konceptem a "optimální" sestavou několika kousků.Nakonec jsem to vyřešil takto: Vintage: tátovi Prim - pro radostPilotky: Laco - jasnej odkaz na historii - volnočasovkyChronograf: GP elegantní business watch od značky, kterou mám tuze rád. Ale k riflím a polu taky dobrý.Oblekovky světlý cifr: Hamilton dárek od manželky, tudíž neprodejný kousek :-) Ale nosí se pohodlně a dost často je mám jako - business watchOblekovky tmavý cifr: JeanRichard tam jsem si udělal radost a koupil fullgoldy. Už leta jsem chtěl hodinky z růžovýho zlata ;-) - business watchPotápky: GP ty jsou i s příběhem (protože jsem je už jednou prodal a pak si ten samý kus koupil zpět, když se ocitly v příslušném vlákně :-D). Také neprodejný kousek - volnočasovky Případný můj chronovývoj je dále možný pouze v rozsahu toho boxu, takže náhrada kusu za kus. Víc než 6ks fakt nepotřebuju.Máš to moc pěkně vymyšlený.JR, GP chrona a Laco jsem u Tebe ještě tak měsíc zpátky neviděl, proto ten můj postřeh. Stal se z Tebe skoro GP ambasador. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Pěkné Honzo, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) V 18. 1. 2016 v 14:46, VintageLover napsal: Máš to moc pěkně vymyšlený.JR, GP chrona a Laco jsem u Tebe ještě tak měsíc zpátky neviděl, proto ten můj postřeh. Stal se z Tebe skoro GP ambasador. Jasne, mas recht. Ale to uz jsem byl vicemene v zaverecne fazi. JR a Laco byly uz v te dobe vymysleny a to chrono GP mi prinesla do cesty nahoda, tak jsem prodal Carrera a ony na me v prodejni sekci nastesti pockaly :-) No a pokud bych se smel povazovat za byt jen skoro GP ambasadora, tak to pro me bude obrovska cest ;-) Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Rodina budíčků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Ty Omegy mají pěkný řemen , co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 aktuálna zostava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 exotika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Včera jsme se dívali na novou "Pilot" řadu IWC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Máte to hezké kluci, ale vůbec mi nedělá dobře, když fotíte více hodinek, které šrmdlají o sebe korunkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 V 27. 1. 2016 v 21:14, furo napsal: aktuálna zostava Mas to opravdu podarene, tvou rodinku bych si taky nechal klidne libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se