Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Myslíš, že skoro 7 let je rychle :-) ?

Byl to vývoj, jako u spousty členů fóra.

Několik nákupů, několik prodejů. Zmítání se mezi OWG konceptem a "optimální" sestavou několika kousků.

Nakonec jsem to vyřešil takto:

Vintage: tátovi Prim - pro radost

Pilotky: Laco - jasnej odkaz na historii - volnočasovky

Chronograf: GP elegantní business watch od značky, kterou mám tuze rád. Ale k riflím a polu taky dobrý.

Oblekovky světlý cifr: Hamilton dárek od manželky, tudíž neprodejný kousek :-) Ale nosí se pohodlně a dost často je mám jako - business watch

Oblekovky tmavý cifr: JeanRichard tam jsem si udělal radost a koupil fullgoldy. Už leta jsem chtěl hodinky z růžovýho zlata ;-) - business watch

Potápky: GP ty jsou i s příběhem (protože jsem je už jednou prodal a pak si ten samý kus koupil zpět, když se ocitly v příslušném vlákně :-D). Také neprodejný kousek - volnočasovky

Případný můj chronovývoj je dále možný pouze v rozsahu toho boxu, takže náhrada kusu za kus. Víc než 6ks fakt nepotřebuju.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 1. 2016 v 14:09, honza71 napsal:

Myslíš, že skoro 7 let je rychle :-) ?

Byl to vývoj, jako u spousty členů fóra.

Několik nákupů, několik prodejů. Zmítání se mezi OWG konceptem a "optimální" sestavou několika kousků.

Nakonec jsem to vyřešil takto:

Vintage: tátovi Prim - pro radost

Pilotky: Laco - jasnej odkaz na historii - volnočasovky

Chronograf: GP elegantní business watch od značky, kterou mám tuze rád. Ale k riflím a polu taky dobrý.

Oblekovky světlý cifr: Hamilton dárek od manželky, tudíž neprodejný kousek :-) Ale nosí se pohodlně a dost často je mám jako - business watch

Oblekovky tmavý cifr: JeanRichard tam jsem si udělal radost a koupil fullgoldy. Už leta jsem chtěl hodinky z růžovýho zlata ;-) - business watch

Potápky: GP ty jsou i s příběhem (protože jsem je už jednou prodal a pak si ten samý kus koupil zpět, když se ocitly v příslušném vlákně :-D). Také neprodejný kousek - volnočasovky

Případný můj chronovývoj je dále možný pouze v rozsahu toho boxu, takže náhrada kusu za kus. Víc než 6ks fakt nepotřebuju.

Máš to moc pěkně vymyšlený.

JR, GP chrona a Laco jsem u Tebe ještě tak měsíc zpátky neviděl, proto ten můj postřeh. :)

Stal se z Tebe skoro GP ambasador. :)

Odkaz ke komentáři

V 18. 1. 2016 v 14:46, VintageLover napsal:

Máš to moc pěkně vymyšlený.

JR, GP chrona a Laco jsem u Tebe ještě tak měsíc zpátky neviděl, proto ten můj postřeh. :)

Stal se z Tebe skoro GP ambasador. :)

Jasne, mas recht. Ale to uz jsem byl vicemene v zaverecne fazi. JR a Laco byly uz v te dobe vymysleny a to chrono GP mi prinesla do cesty nahoda, tak jsem prodal Carrera a ony na me v prodejni sekci nastesti pockaly :-)

No a pokud bych se smel povazovat za byt jen skoro GP ambasadora, tak to pro me bude obrovska cest ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...