Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Paradni rodinka! Co z toho chces redukovat? Rodina ma byt prece pohromade

To víš, staré lásky musí uvolnit místo novým...

Eklektiku, to je zajímavá rodinka - koukám, že cesta vedla od unikátních kousků k mainstreamu. Nebo byl mainstream dřív? A co půjde z domu? :D

Tady je rychlocvak mé rodinky..

Pěknou sbírku potápek máš. U mě to šlo: Zodiac, Ball, Omega, Seiko. První dva s těžkým srdcem pustím dál a vyzkouším asi nějaké pilotky. Zrovna ty Andyho Sinny mi dělají těžkou hlavu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To víš, staré lásky musí uvolnit místo novým...

Pěknou sbírku potápek máš. U mě to šlo: Zodiac, Ball, Omega, Seiko. První dva s těžkým srdcem pustím dál a vyzkouším asi nějaké pilotky. Zrovna ty Andyho Sinny mi dělají těžkou hlavu...

Ty Sinny urcite stoji za vyzkouseni, jsou paradni. Pokud nejsi vylozene tahovej typ, tak bych usetril a vzal je na kuzi. S tahem jsou to sileny lestenky

Odkaz ke komentáři

Ty Sinny urcite stoji za vyzkouseni, jsou paradni. Pokud nejsi vylozene tahovej typ, tak bych usetril a vzal je na kuzi. S tahem jsou to sileny lestenky

Lestenky mi nevadi, spis naopak, ale prave ze uz bych chtel konecne vyzkouset i kuzi a hodinky, kterym by kuze sekla. Jen si nejsem jisty s delkou nozek u tech Sinnu. Prijdou mi docela dlouhe, coz se k memu uzkemu zapesti zrovna moc nehodi. Az se dostanu do Prahy, tak je zajedu vyzkouset.
Odkaz ke komentáři

Lestenky mi nevadi, spis naopak, ale prave ze uz bych chtel konecne vyzkouset i kuzi a hodinky, kterym by kuze sekla. Jen si nejsem jisty s delkou nozek u tech Sinnu. Prijdou mi docela dlouhe, coz se k memu uzkemu zapesti zrovna moc nehodi. Az se dostanu do Prahy, tak je zajedu vyzkouset.

Lug to lug je 46mm. Mam ruku 16,5cm a cajk. Ale urcite vyzkousej.
Odkaz ke komentáři

Rodinné foto raného chronomagora ;)

Casio Lithium CA-502

Ty jsem dostal od dědy asi v roce 2005. Ten je dostal od strýce někdy v 199X ale věřím, že je nikdy nenosil. Děda byl Primkař. Vzhledem k tomu, že tah má výborné depilační vlastnosti, tak jsem je nikdy nenosil. Udivuje mě, že ačkoiv jsem jim nikdy neměnil baterii, tak stále jdou.

Guess něco

V roce 2012 jsem si koupil strašně drahé hodinky za cca 2 500 Kč. Nosil jsem je úplně ke všemu se stejným řemínkem až do letoška.

Hamilton Khaki Field Pioneer H60419533

Po registraci tady na fóru jsem se zbláznil do těchto hodinek. Po usilovném měsíčním hledání se mi poštěstilo je pořídit. První mé mechanické hodinky.

Seiko SKX009

Vzhledem k tom, že chodím 2x týdně plavat, tak jsem si samozřejmě musel pořídit hodinky do bazénu. To dá rozum. První mechanické automaty.

LÜM-TEC M53

Před létem je potřeba se nachystat na pořádné chytání bronzu ;)

post-41248-0-26827400-1462816265_thumb.jpg

post-41248-0-77662500-1462816280_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To Janikkk: Rolex Encyclopedia je podla mna vyborny prehlad o takmer vsetkych Rolex modeloch - datovanie, strucny popis, super fotky...ak vsak rozmyslas nad zdrojom informacii ohladom konkretneho modelu (napr. Submariner) potom odporucam knihu vyhradne o danom modely, taktiez od Mondani, budes to mat podrobnejsie - info o roznych variantach, dials, lunety, tahy, atd. atd. Musim ta vsak upozornit, ze to ide dost do penazi :-D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...