Přejít na obsah

Zbrojni prukaz

tmoris

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 144
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Před hodinou, ragu napsal:

Připojuju se k Praze, ideál P8 P9 (Prosek, Kobylisy, Ládví, Střížkov...). Už to dlouho odkládám ale není na co čekat.

Napadá mě třeba Kobyliská střelnice, ale to je dost černej humor...

(sorry)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz to tak ctu a zamyslim se…zadatele o zbrojak vlastne nic nenuti k praxi. Hodina, dve na strelnici nejsou nic. Rekne se jim co nemaji delat, ale to nic neresi, neni z toho navyk. Ja bych byl vsema deseti pro model autoskola. Chces zbrojak, ok, ale prokaz xy hodin praxe a doporuceni ze mas nejaky zaklad. Dneska tam clovek prijde a kdyz teda neni uplny dement, musi to udelat. Nebo se pletu? 

Odkaz ke komentáři

Ono na tom totiž není nic tak náročného jako na řízení auta. A teoretické otázky vlastně jsou trochu na styl autoškoly, 500 otázek, které zveřejňuje MVČR a v testu jich je 30 (nevím přesný počet) https://www.mvcr.cz/clanek/zkousky-odborne-zpusobilosti.aspx 

Chystám se v blízké době na kurz do praguearmory.cz, tak se možná někdo potkáme.

Odkaz ke komentáři

Osobně si nic neberu, jen tomu nerozumím, co konkrétně je složitější? Trefovat se, jak píše Doga (to mi při mých návštěvách střelnice nedělalo problém) nebo práce se zbraní (tam mám mezery a doufám, že mě to v kurzu naučí)? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...