stando Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Suhlas s Danem 5600 pockaj este na na nazor Gillius-a,ten tieto "klasicke hranace" moc nemusi
Gilius Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Na pohodu. 5600 nemusím vůbec(je to hnus fialovej/hranatej),ale patří mezi nejklasičtější modely a spousta lidí je má ráda. Kup si ty,které Tě osloví nejvíce,máš-li tu možnost,vyzkoušej si je na ruce a uvidíš sám.
t2 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 A co takhle 5600 ale se solárem a wave ceptorem? tady
Dantechno Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 t2 napsal: A co takhle 5600 ale se solárem a wave ceptorem? tady Ty maji jen solar
lub Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 pokud teda klasiku 5600 s moderním modulem, tak tyhle jsou asi nejlepší volba: http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/gw-m5600-1er/
t2 Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Dantechno napsal: Ty maji jen solar já se nějak překouk.
miccalek Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Já mám tady tyhle M850 už asi dva roky, plavu, jezdím na kole, párkrát dostaly zásah tenisákem, párkrát na dlažbu a stále jdou!
Woodie Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 vikiooo: za sebe muzu doporucit G-7700, normalni lcd je imho citelnejsi nez inverzni a ta kupa informaci zobrazenych soucasne na jedne "obrazovce" je paradni, nevim o zadnych jinych diginach ktere by toho umely zobrazit tolik najednou. Taky je u nich fajn ze se narozdil od jinych modelu velmi dobre/lehce mackaji cudliky.
MiroM Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Tak sa chcem aj ja pochvalit svojimi novymi G-ckami,hlavme preto,ze ich mam vlastne kvoli tomuto foru.Predtym som bol skor na Timex-y,vid druhy obrazok.Mimochodom tie Timez-y maju asi 15 rokov a stale su vodotesne(plavanie) a okrem skrabancov im nic nie je.No ale tie Gulfmany su uplne inde .Viem,ze to nie je nijaky vynimocny model,ale mne sa pacia.Takze este raz vdaka clenom tohto fora.Najblizsie este planujem nejake Frog-y a potom uz budem hadam spokojny(ha-ha).
lub Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 MiroM napsal: Tak sa chcem aj ja pochvalit svojimi novymi G-ckami,hlavme preto,ze ich mam vlastne kvoli tomuto foru. Tak vítej mezi stejně postiženými , dobrá volba. Moje první hodinky pořízené po vstupu na forum byly taky g-shocky
MiroM Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Tak po jednom dni pouzivania mozem skonstatovat,ze maju ovela jednoduchsie/intuitivnejsie ovladanie ako moje stare Timex-y.A z toho AutoEL osvetlenia som nadseny!Na nocnej je to super,nemusim triast rukou ako sialenec (Flick system na niektorych Timex-och).
sect Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Tak jsem si pořídil taky jedny Risemany (GW-9200-1ER) na hory a myslím, že jsem udělal dobře . Ovládání je jednodušší než jsem myslel a výškoměr se po ranní kalibraci večer na stejném místě netrefil o 10 m, jinak ukazoval celý den přesně, takže v pohodě. Více fotek je v této galerii.
Dantechno Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Tak tahle fotka je moc hezka - sem ty hodinky patri
lub Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 sect napsal: Tak jsem si pořídil taky jedny Risemany (GW-9200-1ER) na hory.. jsem rád, že se dostaly do správných rukou
digitalnick Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 (upraveno) sect napsal: ... a výškoměr se po ranní kalibraci večer na stejném místě netrefil o 10 m, jinak ukazoval celý den přesně, takže v pohodě. To je ale z hlediska principu mereni vysky dano zmenou atmosferickeho tlaku, pokud by v oblasti mereni nedoslo k vlastni zmene tlaku vzduchu, odchylka by nebyla pravdepodobne zadna, naopak pri velke zmene tlaku vzduchu behem mereni by mohla byt klidne 50 m. EDIT: vlatni > vlastni Upraveno 21. dubna 2010 uživatelem digitalnick
sect Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 digitalnick napsal: To je ale z hlediska principu mereni vysky dano zmenou atmosferickeho tlaku, pokud by v oblasti mereni nedoslo k vlastni zmene tlaku vzduchu, odchylka by nebyla pravdepodobne zadna, naopak pri velke zmene tlaku vzduchu behem mereni by mohla byt klidne 50 m. EDIT: vlatni > vlastni To mi je celkem jasné, proto je lepší je klaibrovat na každém místě, kde znáš správnou výšku, asi jsem měl štěstní na tlak, ale na každém takovém místě výška přesně seděla, takže jsem kalibrovat celý den nemusel. Navíc tyto hodinky mají kroky po 5 m, což je trošku škoda.
DavidC3 Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Tak něco přidám... Model G-7710KRT-3ER Edice Kawasaki údajně 500ks. Pár kusů bylo v čr za 2990,-
Pavel K. Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Taky přidám jednoho sourozence. Začíná jaro a já potřeboval digitálky s dobrejma stopkama a vodotěsností a trochu odolnější. Toto je výsledek:) Zatím dvě rychlé fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se