Radek Cigi Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Opět použití plastů z oceánu - tentokrát už ne na krabičku ani dýnko, ale přímo na cifr... Spíš jde o hloubku myšlenky, než o pěkný hodinky. Oris Debuts Aquis Date Upcycle Watches With Recycled Ocean Plastic Dials | aBlogtoWatch The Oris Aquis Upcycle features a dial made of recycled plastics (hodinkee.com) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Ono když se to dobře sejde, nevypadá to úplně blbě. Osobně bych to ale bral raději kdekoliv jinde, jen ne na hodinkách a na cifru už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 za mě dost divočina...a čitelnost tu tam pryč....tohle nee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Strasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Značku mám rád, řadu Aquis obzvlášť, za ekologicky smýšlejícího se taky považuju. Ale proč udělali tohle, tak to mi hlava fakt nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 A mě se to zase líbí dost. Myslím, že v reálu čitelnost takový problém nebude, když se vezme v úvahu profil indexů. Navíc každý kus v podstatě originál. Za mě jednoznačně palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 taky se mi to spíš líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Tak ta čitelnost bude jen a jen o odstínu plastu, kterej je zrovna použitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Přijde mi kontraproduktivní zachraňovat oceány ciferníky v ceně Orisek Kromě toho se mi to nelíbí. Ale budiž, kdo chce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Jak jsou hnusny plasty v oceanu tak jsou hnusny tyhle hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 A mně se docela líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Oris Sustainability Report 2023 35900_oris_sustainability_report_2023.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Jedny jsem měl, ten cifr je ve skutečnosti o moc hezčí než na fotkách. jen to chce vybrat nějaký s pěknou čitelností. Viděl jsem model; kde se ručky totálně ztrácely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se