Přejít na obsah

Dodavatelé energií

Doporučené příspěvky

...blížíme se do finále, ale operátorka na Inogy teda docela nepříjemná 🤔 Kua kdybych já tak obchodoval tak neprodám ani cihlu. Nebo naopak, kdybych obchodoval tím způsobem "řekněte mi Vaši cenu a já Vám dám nižší", tak bych byl nejlepší obchodník na světě. To je fakt síla tohle!!! Kdybych tohle nechal vyřizovat rodiče tak z toho budou na práškách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, Petr.S napsal:

@baracuda Těžko se v tom vyznat a porovnat, když se ty ceny dost měnily. To první je původní smlouva a druhá po změně. Tak jestli tomu dobře rozumím, tak ta nabídka je teda dražší? V mezičase mi chodily emaily s tím, že mi cenu snižují, tak nevím...🤔

Stručně:

poslední dobou jsi platil: 6945 Kč/MWh ( když platilo zastropování tak 6050 Kč/MWh )

Po uzavření nové smlouvy budeš platit: 3298 Kč/MWh takže znatelně míň.

Ať se ti daří.

Odkaz ke komentáři

Válečný týden u konce, je dobojováno. E-maily, telefony, aplikace. Jak fakt vyčerpávající. Nakonec se zůstalo u stávajícího, dostanou druhou šanci na dva roky. Ale za to jednání si to teda vůbec nezaslouží.

A výsledek? Obch. cena+poplatek; na dva roky... El. 2.807,- Plyn 1.176,- bez DPH. Nevím jestli je to úplně výhra, ale hlavně jsme bojovali o co nejmenší dodpady na zvýšené ceny. Plus teda ještě nějaké bonusy k tomu jsou.

Ale jak jsem psal v nějakém předchozím příspěvku, je to neuvěřitelná lichva.

Odkaz ke komentáři

Mně teď EON psal, že mě po fixaci převede na ceník Variant a v tarifu D57d mám celková cena (obch.cena + poplatky) VT 5050 Kč, NT 4621 Kč :angry:

Jednotková cena je VT 4161 Kč, NT 3942 Kč.

Když jsem koukal na ČEZ, s fixací bych na tom byl podobně. Tak nevím.

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

Mě to tentokrát šlo s EONem jak po másle, napsal jsem e-mail bábě co mě má na starost, že nechci znovu absolvovat výpovědní šiml, že je Innogy levnější a během půl hodiny poslala parádní nabídku tzv. Individual....podepsal jsem a na dva roky klídek. Snad to takhle půjde i do budoucna 👍

Odkaz ke komentáři

Končí mi fix u ČEZu k 31.12. D45d, spotřeba 8MWh ročně. Budu podávat výpověď, protože minule jsem nedostal rozumnou nabídku ani z retenčního. Až po podání výpovědi přišla rozumná nabídka a já zůstal.

OK. A teď je otázka kde se upsat, když ČEZ nic rozumného nenabídne? Můžu to podepsat u Skautů což se mi úplně nechce.
Yello prý má podpultovku 2.450 / 120 bez DPH? Což by bylo ještě pod Skautama. To vypadá zajímavě.

Nebo ještě počkat? Bude v říjnu něco lepšího?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
před 4 hodinami, Gustaf napsal:

16. 1. mně končí roční fix plynu od ČEZu. Začal jsem to řešit. Dneska jsem podepsal tuhle roční smlouvu u eonu. Doufám, že jí pak ČEZ prebije....

Screenshot_2024-11-12-19-33-21-568_cn.wps.moffice_eng.jpg

Prosím tě, jaký máš tarif? Vůbec nachápu, že se někdo na fix dostane na takovou cenu. A nebo jsem fakt blbec.

Odkaz ke komentáři

Tarif R01..no na 2 roky fix bych se dostal cca ještě o 800kc/rok níže. Já chtěl ale roční. 

Vždy to měním přes srovnejto.cz Zavolají, nabídnou to nejvýhodnější a buď se stávající dodavatel pochlapi a nabídku prebije nebo přinejhorším zůstanu. Ale vždy se mi stalo, že stávající dodavatel pak poslal ještě vylepšenou nabídku.

Odkaz ke komentáři

V 12. 11. 2024 v 19:35, Gustaf napsal:

16. 1. mně končí roční fix plynu od ČEZu. Začal jsem to řešit. Dneska jsem podepsal tuhle roční smlouvu u eonu. Doufám, že jí pak ČEZ prebije....

Screenshot_2024-11-12-19-33-21-568_cn.wps.moffice_eng.jpg

Tentokrát si myslím že přebije, jelikož identickou cenu mi dali před 5 měsíci a od té doby ten plyn stále padá. Je to gůd price, ale dnes už by měla být mnohem lepší. Vsázím tentokrát na ČEZ a pak se konečně EON vyprsí s aktuální... jak jsem psal cikáni hadr 😁

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

Tentokrát si myslím že přebije, jelikož identickou cenu mi dali před 5 měsíci a od té doby ten plyn stále padá. Je to gůd price, ale dnes už by měla být mnohem lepší. Vsázím tentokrát na ČEZ a pak se konečně EON vyprsí s aktuální... jak jsem psal cikáni hadr 😁

Jj, s elektrikou sem to měl to samý....upsal jsem se PRE a pak ČEZ teprve reagoval s nižší cenou a bonusem 2tis na účet.

Jj, je to hroznej ciganov...jako kdyby to nemohli nabídnout rovnou. Ušetřilo by se plno času...

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Gustaf napsal:

Jj, s elektrikou sem to měl to samý....upsal jsem se PRE a pak ČEZ teprve reagoval s nižší cenou a bonusem 2tis na účet.

Jj, je to hroznej ciganov...jako kdyby to nemohli nabídnout rovnou. Ušetřilo by se plno času...

Dělal jsem plyn tatíkovi dva měsíce zpatky, od nové drahé nabídky Innogy k EON, klasika když byl u EON, nabídka od Innogy 970,00 Kč/Mwh. Tady by se ta cena měla dnes pohybovat a měla by být ještě o fous levnější, protože cena stále padá.

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Gustaf napsal:

Ani není potřeba se upisovat jinde. Já podal u ČEZu jen výpověď a z retenčního dorovnali nabídku co jsem měl od Yello a ještě 3000 na účet. Navíc jsem měl předchozí horší fixaci do konce roku a tu novou lepší cenu mi aplikovali hned od září kdy jsem mluvil s retenčním.

Slečna z retenčního navíc říkala, ať příště nepodávám výpověď, ale rovnou zavolám nebo napíšu na retenční, že mi hned dá tu lepší nabídku.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, Beet napsal:

Ani není potřeba se upisovat jinde. Já podal u ČEZu jen výpověď a z retenčního dorovnali nabídku co jsem měl od Yello a ještě 3000 na účet. Navíc jsem měl předchozí horší fixaci do konce roku a tu novou lepší cenu mi aplikovali hned od září kdy jsem mluvil s retenčním.

Slečna z retenčního navíc říkala, ať příště nepodávám výpověď, ale rovnou zavolám nebo napíšu na retenční, že mi hned dá tu lepší nabídku.

A kolik dal tedy ČEZ obchodní za MWH?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...