African Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 před 15 hodinami, Conrad napsal: Učinil jsi totéž jako já a spokojenost, mám s nim dobrou zkušenost s plynem. Já tam už plyn mám, tak uvidím. ČEZ mě končí, tak mi už v aplikaci nabídli nové dva tarify s předběžnou cenu kolik ročně zaplatím. Cena byla plus mínus stejná v řádu sto korun jako u ostatních dodavatelů, tak jsem to nějak neřešil, ale teď mě začalo v hlavě šrotovat jak může být stejná když mají ostatní tu elektriku levnější a ejhle, paní z Čezu mi to spočítala na míru dle faktury, nového tarifu a cena vyšla o 2.600,- víc než mi ukazuje aplikace která je prý jenom orientační Mám dvě odběrná místa se stejnou spotřebou, takže o pět tisíc.....no nemám slov. Klidně můžou časem i zlevnit, ale u mě skončili se vším všudy a můžou nadále parazitovat na lidech kterým končí strop a spadnou prý do etrémně drahých energií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Něco mi tady nehraje, Eon mě nastavil zálohy, které by měli moji roční spotřebu pokrýt, ale mám je nastaveny o 600Kč méně než jsem měl poslední tři roky fixaci u ČEZu. No a tam to vyšlo na stovku, dvě přesně. Tak teď zjišťuji jestli ČEZ celé tři roky ojebával, nebo Eon špatně nastavil zálohy ... tady to je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Jak jsem psal, koncem roku mě konči fix na plyn u ČEZ. Už se mi objevily od nich nabídky na nový tarif....no nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @Gustaf ceny nic moc, například EON má pro nové zákazníky plyn na dva roky za 1550,- bez DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Mě připadne že Gustafka má akcie od Čezu, protože se ho stále nechce nějak vzdát Přitom přesně jak píše DabelM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @African ale prt... končí mě 2 letej fix. Tahle nabídka na mě vyskočila v appce. Je jasný, že budu hledat výhodnější nabídku. Elektriku u nich mám fixovanou ještě víc jak rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 1 minutou, Gustaf napsal: @African ale prt... končí mě 2 letej fix. Tahle nabídka na mě vyskočila v appce. Je jasný, že budu hledat výhodnější nabídku. Elektriku u nich mám fixovanou ještě víc jak rok... Levnější Eon na rok, aspoň experti radí nic delšího nedávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 (upraveno) Aktualne EON na RD plyn+elektrina (a spotreba elektriny 5,3 MWh rocne) 7979 Kc celkova je 5705 Kc obchdoni cena po natuknuti ceny tato nabidka od EONu 4715 bez fixu a 3872 s 2 roky fixem. Mam se tim nejak dal zajebavat (nebo jit jinam)? Upraveno 6. září 2023 uživatelem simon_magus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viders Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 V 9. 8. 2023 v 16:33, runner napsal: Byl jsem u ČEZ na neurčito, d45 takže elektřina všude. Někdy v květnu jsem tam volal, jestli by teda neměli něco lepšího než strop a prý že ne. Ještě jsem chvíli čekal, ale koncem července jsem šel k EON. Z ČEZu se nikdo neozval. Po tom co jsme, po přechodu s vytápěním na dřevo, spadli z cca 18MW.h na 6 už asi nejsme zajímaví Také jsem dal výpoveď a podepsal s EON, teď se ozval ČEZ s retenční nabídkou v poslední den smlouvy. VT cena lepší o 300 než EON se smlouvou na rok a NT stejná cena jako EON. Vzhledem k tomu že mám D45 tak nic moc úspora i kdybych zůstal u ČEZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 od 1.10 Eon snižuje cenu elektřinu automaticky všem bez fixu o 10%-16%. tak bych do dvouletého fixu nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Já je zkusím taky kontaktovat ohledně plynu... ať mám nějakou nabídku a pak můžu tlačit na ČEZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 hoši, mám nabídku od eonu na plyn na 2 roky 1550kč za Mwh plus pevný poplatek 130kč / měsíc. Je to dobrá nabídka? Trochu mě děsí ty 2 roky fix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 volal jsem i na ČEZ a bylo mi sděleno, že dodavatele můžu měnit ještě 10 dní před koncem smouvy, takže mám čekat. Že si myslí, že se ceny ještě můžou snížit. Měsíc a půl před koncem mi přijde nějaký mejl, kdy mi nabídnou nějaké produkty v návaznosti na mojí smlouvu. Mám to hodit za hlavu a ještě čekat nebo kývnout na nabídku eonu? Teď fakt nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 (upraveno) Před hodinou, Gustaf napsal: volal jsem i na ČEZ a bylo mi sděleno, že dodavatele můžu měnit ještě 10 dní před koncem smouvy, takže mám čekat. Že si myslí, že se ceny ještě můžou snížit. Měsíc a půl před koncem mi přijde nějaký mejl, kdy mi nabídnou nějaké produkty v návaznosti na mojí smlouvu. Mám to hodit za hlavu a ještě čekat nebo kývnout na nabídku eonu? Teď fakt nevím.... Mě řekli 30, tak jestli tě netahají za fusekli Do deseti co já vím můžeš vypovědět nově uzavřenou, těžko říct, jsou to kouzelníci. Každopádně vypovídal jsem plyn, nezlevnili ani kačku , teď dvě odběrná místa elektriku a taky nešli ani i kačku. Brácha rozjel odchod od Innogy k Eonu, okamžitě ho kontaktovali a udělali individuální nabídku pod Eonem, úplně jiné jednání, tak zůstal. Upraveno 9. října 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 před 10 minutami, African napsal: Mě řekli 30, tak jestli tě netahají za fusekli Do deseti co já vím můžeš vypovědět nově uzavřenou, těžko říct, jsou to kouzelníci. Každopádně vypovídal jsem plyn, nezlevnili ani kačku , teď dvě odběrná místa elektriku a taky nešli ani i kačku. Brácha rozjel odchod od Innogy k Eonu, okamžitě ho kontaktovali a udělali individuální nabídku pod Eonem, úplně jiné jednání, tak zůstal. Prej úplně v pohodě stačí řešit začátkem prosince. To jsem taky myslel, že jim predhodim nabídku od eon a oni hodí něco pod. Nabídku od Eeonu jsem dělal přes ušetřeno.cz , je platná 2 dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 před 18 minutami, Gustaf napsal: Prej úplně v pohodě stačí řešit začátkem prosince. To jsem taky myslel, že jim predhodim nabídku od eon a oni hodí něco pod. Nabídku od Eeonu jsem dělal přes ušetřeno.cz , je platná 2 dny. Rozjeď to s Eonem, první dopis co dostaneš od ČEZu bude výpověď Eonu, na to jsou mega rychlý a pokud ti zázrakem zlevní, tak Eon vypovíš právě tím připraveným dopisem. To je standardní řešení.... a jediná asi možnost jak ti někdo zlevní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Na tom neco bude Tak ono ve finále ani teď ta slibována cena od eonu není špatná, v současné době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 (upraveno) Před 2 týdny jsem odešel od ČEZu k EONu. Zkoušel jsem, jestli mi ČEZ nedá lepší nabídku, když jsem odcházel, ale z jejich strany nebyl žádný velký zájem mě udržet, ať prý neodcházím, že budou zlevňovat po Novém roce - WTF? Dneska - 2 dny před koncem možné výpovědní lhůty EONu (klasických 14 dnů) - telefon od ČEZu a že mi dají "individuální nabídku". Cena byla fakt nižší než u EONu, tak jsem nelenil a volal EON, jestli s tím můžou něco udělat. Chlapík na lince mi spočítal, že ten rozdíl při mojí roční spotřebě dělá asi 1600 Kč a že oni by mě rádi udrželi, a proto mi může dát fakturační slevu 3000 Kč. Tak jsem souhlasil a poté co mi dorazil email s potvrzením slevy, jsem poslal ČEZ do háje. Prý EON takhle řeší situaci, kdy konkurence přichází s novými tarify, než aby taky měnili tarify a přepisovali smlouvy, dají nějakou slevu z konečné faktury. Fakt to chce nebýt líný a zkoušet volat. Upraveno 9. října 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Takže když to teď odklepnu eonu 3 měsíce před koncem fixace u ČEZu, tak nám očekávat nějakou super nabídku od ČEZu poté, až obdrží výpovědní smlouvu? Jako vážně můžu takle přeskakovat po celou dobu od jednoho k druhému? Jak se do teho zamoce, tak se z teho nevymoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Tak také přecházím k EONu, ale trvalo mi to. Ještě před tím jsem kontaktoval ČEZ s tím, že chci přejít k EONu, jestli jsou schopný mi nabídnout něco podobnýho, ať si ušetříme čas. Asi po 10 dnech volali z retenčního a nabídli cenu za MWh cca o 100 Kč nižší, než ceníková cena ČEZu na rok, jinak nic. Ceník EONu je nezajímal. EON levnější a ještě dává slevu za online sjednání 1000 Kč. Tak teď se ještě vrhnu na elektřinu, kterou mám taky u ČEZu a maj to spočítaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se