Přejít na obsah

Dodavatelé energií

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, Gustaf napsal:

Dneska mně Eon napsal, že odebírám od nich plyn.... tyvle já už nevím. Za chvíli se zase ozve ČEZ 🤣 musím udělat do 9.1. samoodecet....

Ozve, ozve a pěkně ti to spočítá 😆 Mají v tom neskutečný bordel, soused odebírá zároveň plyn od Čezu a Innogi už přes měsíc a nic se neděje...jen čeká kdy přilétné nějáká sankce za porušení smlouvy, což bych se v případě Čezu vůbec nedivil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máte nějakou zkušenost s nastavením ceny u novostavby ?

Aktuálně máme u ČEZu nezafixavenou smlouvu na dobu neurčitou, která přešla ze stavební přípojky automaticky do tarifu D57d, který je 4791,-kč za MWh. Odhadujeme spotřebu kolem 7MWh (ale může to být i jinak) takže úplně nevím, kam s tím jít a co zkoušet ... díky za tipy :)

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, African napsal:

Ozve, ozve a pěkně ti to spočítá 😆 Mají v tom neskutečný bordel, soused odebírá zároveň plyn od Čezu a Innogi už přes měsíc a nic se neděje...jen čeká kdy přilétné nějáká sankce za porušení smlouvy, což bych se v případě Čezu vůbec nedivil...

Radsi jsem to obvolal... teď od 2.1 do 15.1. bude Eon a pak zpět ČEZ....

Odkaz ke komentáři

Aktuálně máme u ČEZu nezafixavenou smlouvu na dobu neurčitou, která přešla ze stavební přípojky automaticky do tarifu D57d, který je 4791,-kč za MWh. Odhadujeme spotřebu kolem 7MWh (ale může to být i jinak) takže úplně nevím, kam s tím jít a co zkoušet ... díky za tipy

Máme to stejně. Na ČEZu nám řekli ať zavoláme po novém roce,tak to chceme také teď řešit.
Jen spotřebu máme cca 5Mwh.
Takže každá rada dobrá

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Aktuálně máme u ČEZu nezafixavenou smlouvu na dobu neurčitou, která přešla ze stavební přípojky automaticky do tarifu D57d, který je 4791,-kč za MWh. Odhadujeme spotřebu kolem 7MWh (ale může to být i jinak) takže úplně nevím, kam s tím jít a co zkoušet ... díky za tipy
Mám to na chlup stejné, nechce se mi to kvůli pár tisícovkám ročně řešit, ergo zůstávám.
Odkaz ke komentáři

Tak dneska volali z EONu z retenčního oddělení, že je veliká škoda, že jsem se rozhodl zůstat u stávajícího dodavatele, když už jsem jednou nohou u nich. Nabídku ale lepší nedali... takže teď 14 dnů Eon, pak s nima vyfakturuju a od 16.1. zpátky ČEZ. 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Gustaf napsal:

Tak dneska volali z EONu z retenčního oddělení, že je veliká škoda, že jsem se rozhodl zůstat u stávajícího dodavatele, když už jsem jednou nohou u nich. Nabídku ale lepší nedali... takže teď 14 dnů Eon, pak s nima vyfakturuju a od 16.1. zpátky ČEZ. 

Čez ti aspoň nabídl tu zvýhodněnou taky jenom na rok, nebo už se jedná o delší fix?

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Gustaf napsal:

Jen rok....já jsem pravé rád. A cashback 1500kc. Věřím, že horší to nebude. Eon byl fix na 2 roky...

To je dobře, snad nám to ještě spadne, ale ríkají že by mělo 😅 EON novým zákazníkům dává pouze rok fix, 2 roky pouze pro stávající záakazníky....aspoň to tak bylo za mě a mají to na stránkách stále.

Edit: Aha, už to vidím, mají tam i dva..

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Gustaf napsal:

No mně Eon dal jako novému zákazníkovi taky 2 roky fix na 1550kc mwh. Andres mě lanarili na bonus 2k, kterém odečtou z vyúčtování. ČEZ prostě 1390kc a 1500kc bonus co poslouchat do 14dni na účet a fix na rok. Ideální 

Cena bez DPH myslím... každopádně ti vyšli hodně vstříc oproti jejich stávajícímu ceníku, u mě nemrkli ani brvou když jsem to přepisoval k Eonu a že se prý musí držet pevně ceníku.... Opravdu nechápu tu jejich politiku, a jako že ten odběr nemám zrovna malý.

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, African napsal:

Cena bez DPH myslím... každopádně ti vyšli hodně vstříc oproti jejich stávajícímu ceníku, u mě nemrkli ani brvou když jsem to přepisoval k Eonu a že se prý musí držet pevně ceníku.... Opravdu nechápu tu jejich politiku, a jako že ten odběr nemám zrovna malý.

Protože vědí, ze si starej vydřiduch a stáhnul bys je z kalhot, to my akcionáři co si sporime na důchod nemůžeme potřebovat 😅

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Prochy68 napsal:

Protože vědí, ze si starej vydřiduch a stáhnul bys je z kalhot, to my akcionáři co si sporime na důchod nemůžeme potřebovat 😅

Něco na tom bude 😆, každopadně Gustafka byl letos s ukecáváním ještě trocha drsnější, asejc taky studoval v Africe :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Teď mi volala nějaká huhla z ČEZu a nabízela slevu 2000 když se k nim vrátím. Teda alespoň myslím, bylo jí fakt blbě rozumět. V prosinci volala podle hlasu nějaká otrávená paní kterou o hrozně bavilo a přemlouvala mě ať neodcházím. To je na tom ČEZ tak špatně že nemá na pořádný lidi který maj příjemnej hlas a uměj artikulovat, když mají někoho přemlouvat po telefonu?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...