DadB Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Předem upozorňuji, že toto opravdu koupit nechci. Ale při vybírání hodinek člověk narazí na skutečně zvláštní kombinace... (snad se nikoho nedotknu)
Roman-ZA Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) take podobne mam doma. boli to moje prve hodinky. mal som 6 Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem Roman-ZA
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Čekal bych víc duhový tričko Každopádně lepší, než lidí co nosí hodinky.na předloktí
exell Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) Nějak nechápu smysl tohoto tématu. Vypadá to, že se něco dotklo spíše tebe, ale to bych řešil mimo fórum. Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem exell
Lucky Lucaso Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Mě spíš irituje ten model, ne ty hodinky. Ale to asi není na pořadu dne...
Kalisport Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Mě vždycky můj děda říkal že podle hodinek poznáš chlapa…
Waya03 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Mě přijde zajímavý že mu vystačil tah, musí tam mít spoustu článků.
marnejeto Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 No divný to je , ale když na to vidí ....
Radek124 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Těžko říct co fotka takhle vytržená z kontextu měla znamenat. Na chlapy nejsem takže blond cukrouše nekomentuju - nicméně i tady se běžně vyskytují fotky babských/dětských hodinek na chlapské ruce, ať už s nadsázkou, ve vlákně digitálek a nebo jako "záchranná brzda" v inzerci, aby si zbrklí začátečníci nedělali iluze že právě narazili na kauf století a první vysněné rolby s kyklopem za polovic...
JoyStick Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Echtgold Casio digitálky sou daleko víc než vysněný rolby s poklopcem za půlku. Zeptej se kerýhokoli takovýdleho.. no.. hipstra?
Daemonultimate Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) Jste si nikdo nevšiml, že právě tomuhle prapodivnýmu týpkovi ty hodinky seknou? Bejt jen o trochu větší, vypadaly by chlapsky a o to on zřejmě moc nestojí. Už dávno nehledám prapodivný kombinace, spíš mě udivujou lidi, co si vyrazej v zimě do Alp v lehké trekove obuvi a v tepláčkách. Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem Daemonultimate
Datel Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Tento tvor vypadá jako pokus o stylizaci do nebinární bytosti... Brrrr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se