moco Odesláno čtvrtek v 06:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 06:56 před 28 minutami, ivan_989 napsal: Si zoberte kabelky Hermes. Drahe je to jak rolex full gold, tiež sa čaká, nezapíšu hocikoho. Technológia výroby radovo jednoduchšia ako hodinky. A keď dôjde človek na rad, môžu mu ponúknuť nieco iné ako chcel (farba, model). Resale ceny 10 - 100% nad retail...ešte sme s rolexom na tom dobre oproti kabelkam Mým životním cílem je mít plnou kabelu Hermes hodinkami Rolex 9 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno čtvrtek v 07:05 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:05 před 8 minutami, moco napsal: Mým životním cílem je mít plnou kabelu Hermes hodinkami Rolex A šup s Tebou do "Pamětihodností Chronomagu" 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno čtvrtek v 09:21 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:21 před 10 hodinami, Josef01 napsal: Ono je to trochu jinak, správně říkáš seznam, není to pořadník.... Ano, vím, jak to je, bo na takovém wishlistu jsem. Sice na zavolání je to takové "už jste tam rok, to už by mohlo vyjít", ale kdyby mi fakt raději řekli "Vám ne, pane, vždy budete na dně našich priorit", tak nachystaný cash holt přesměruju jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno čtvrtek v 15:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:38 @honza12 To špatně chápeš! Takhle si jen selektují opravdové zájemce a fandy a zároveň odrazují překupníky!!! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno čtvrtek v 18:22 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:22 před 8 hodinami, honza12 napsal: Ano, vím, jak to je, bo na takovém wishlistu jsem. Sice na zavolání je to takové "už jste tam rok, to už by mohlo vyjít", ale kdyby mi fakt raději řekli "Vám ne, pane, vždy budete na dně našich priorit", tak nachystaný cash holt přesměruju jinam. Myslím, že ti nezavolají nikdy. Je to o vztazích stejně jako všude jinde v businessu a řada kupujících si tam s personálem tyká.... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno pátek v 12:51 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:51 před 18 hodinami, Josef01 napsal: Myslím, že ti nezavolají nikdy. Je to o vztazích stejně jako všude jinde v businessu a řada kupujících si tam s personálem tyká.... To je v pohodě, nastavil jsem si deadline, brečet nebudu. Jen se vracíme proč jsem sem přispěl - ať to řeknou na rovinu, i v businessu se hraje fér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno neděle v 00:45 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 00:45 On 1/30/2025 at 7:22 PM, Josef01 said: Myslím, že ti nezavolají nikdy. Je to o vztazích stejně jako všude jinde v businessu a řada kupujících si tam s personálem tyká.... Asi to tak uplne nebude, napr. ja som sa na prvu navstevu u jedneho z Prazskych AD, dockal modrych fluted/jubi DJ 41 presne po roku. Druha navsteva bola az na vyzdvihnutie hodiniek. Naopak, u AP som "lestil kliku" niekolko krat, a ani mi nezavolal ako slubil, ze da vediet, ked pridu 37 RO, aby som si ich prisiel aspon pozriet. Tak fakt neviem cim to bude, ci je to o stasti, osobnych sympatiach, ci aky dojem clovek urobi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno neděle v 10:46 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:46 [mention=66340]Vladino125[/mention] Nikdy nie je neskoro. Ten rozdiel medzi sekundarnym predajom a retailom je rovnako 2-3k eur ako pred 6 rokmi. Sprav tomu čakaniu koniec , lacnejšie to už asi nebudePravda, no aj ked ich moc chcem, za 15-16 tis € mi uz pride jednoducho dost len za ocel, a nedam za ne tolko, proste pockam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friday Odesláno neděle v 18:52 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:52 Na Dayjust 41 jsem čekal jen 8 měsíců, ozvali se pár dnů před narozeninami. Tak rychlé to bylo prý proto, že o takovou kombinaci není takový zájem. Nečekal jsem to tak rychle, ale vzal jsem si je. V té době jsem byl vyplesklý, ale dneska bych do nich už znovu nešel. Přemýšlím nad Batgirl a nebudu čekat na AD 3-5 let, protože za tu dobu budou stát tolik, kolik dneska chtějí překupníci za nové. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno neděle v 22:22 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 22:22 (upraveno) Chlapi přejděte na AP, tam z osobní zkušenosti co slíbí, tak dodrží... dokonce řeknou cca. kdy budou a většinou tak tomu je... Samozřejmě to beru v nadsázce, ale je pravda, že to vše okolo nákupu, nebo i "zapsání" je někde jinde... Skoro dva roky zpátky, když představil Rolex OP Celebration, jsem v den představení kontaktoval prodejce v Bechyně, že bych byl rád, kdybych byl zapsán.... schválně jsem se zeptal, kolik lidí se již o hodinky zajímalo. .... odpověď byla že jsem "zapsán" druhý... tak jsem se těšil na veselé hodinky na léto... první léto nic... druhé také nic... no jsem smířen že stopro nebudou... Dva roky čekám na zelené Sky-Dweller v Carollinu.. ale myslím si, že z toho také nic v letošním roce nebude... Rolex mám jedny a asi vlastně mohu být za ně vděčný... Volali mi v době covidu z Carollina, že mají pro mne GMT "Batgirl".. zrovna jsem vařil malé dceři oběd a málem mi upadla vařečka ... volali cca. po roce a půl, takže jsem to absolutně nečekal... Tolik asi mé zkušenosti ohledně koupě hodinek Rolex.... Ohledně AP je to jinam, ne sem. Upraveno neděle v 22:24 uživatelem kopl2005 doplnění slova, co jsem omylem předtím vynechal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno včera v 00:56 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 00:56 2 hours ago, kopl2005 said: Chlapi přejděte na AP, tam z osobní zkušenosti co slíbí, tak dodrží... dokonce řeknou cca. kdy budou a většinou tak tomu je... Ja mam prave opacnu skusenost u AP, nic co slubili nedodrzali, uplne ma odignorovali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 6 hodinami, bluman napsal: Ja mam prave opacnu skusenost u AP, nic co slubili nedodrzali, uplne ma odignorovali Ty jo, tak to mi je líto.... To je pro mne teda překvapivá zpráva. Myslím, že většina zdejších členů má s AP pozitivní zkušenosti... O mne se v AP "stará" Viktorie a vždy naprosto skvělý přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami před 18 hodinami, Friday napsal: V té době jsem byl vyplesklý, ale dneska bych do nich už znovu nešel. Z jakého důvodu? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Po přečtení má člověk hned větší chuť si jít koupit radši GS bez čekání, doprošování a s lepšími detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 7 minutami, Dez123 napsal: Po přečtení má člověk hned větší chuť si jít koupit radši GS bez čekání, doprošování a s lepšími detaily A bez rychlé mikroregulace na sponě tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami (upraveno) před 10 minutami, Tomak napsal: A bez rychlé mikroregulace na sponě tahu Na horším tahu. A s prodejní cenou aspoň -30% oproti nákupu Upraveno před 9 hodinami uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friday Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami před 3 hodinami, honza12 napsal: Z jakého důvodu? Díky. Čistě subjektivní důvod. Přijdou mi "too much". Jsou krásný, ale radši bych Rolex, který tolik nezáří na metry daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami před 43 minutami, Friday napsal: Čistě subjektivní důvod. Přijdou mi "too much". Jsou krásný, ale radši bych Rolex, který tolik nezáří na metry daleko. Dokúp Submarinery, budeš mať perfektné duo. Tyto nepredávaj, olutuješ ako ja :). Musel som ich prikúpiť zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami A taky batgirl jsou možná ještě zářivější, než DJ. Jestli chceš under radar rolby, tak Suby, Expy 1/2… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se