Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Žít naplno až do konce umí málokdo a on to uměl.

Respekt.

Já smutnej nejsem, protože on je jeden z mála co tu zůstanou navěky, narozdíl od nás, po kterých za dvě dekády nevzdechne ani pes.

*Tohle vlákno zdárně ignoruju, protože už se to blíží, ale dnes jsem musel.

• Dát hlas 5
Odesláno

Osada Havranu byl v dětství muj oblíbený film a další následovaly, byl to Elegantní štramák s nezapomenutelným hlasovým projevem, odpočívej v pokoji MIstře

Odesláno

tak s tou ulici te uz zase typickej ceskej bizar ...

jinak na Bartakovi se mi libilo prave to, ze nemel zadny tyhle tendence poucovat lid co je je OK a co ne, jak to dela dneska kazdej nymand z ceckovyho serialu na Prime ....

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
V 9. 5. 2025 v 15:59, horal napsal:

Miloš Zapletal - Zet.

Ve věku 95 let.

R.I.P. 

…sakra! Odešel bez mediálního humbuku - a přitom tohle byl skutečný hrdina mého dětství. Což jsem si tedy uvědomil až o dost později. Tak s pověstným křížkem po funuse: Díky Mistře za Sedmičku, Ostrov přátelství a všechny ty Hry; s vděčností vzpomínám a nezapomenu. A svým dětem dám "povinně" přečíst Soví jeskyni, slibuju😉 Ještě jednou děkuju. R.I.P.IMG_1588.jpeg.70f1e17bea370cc8cc4ee73b97f85e5a.jpeg

• Like 1
Odesláno

Začal jsem mít podezření, že děda objevil recept na nesmrtelnost. Bohužel, dotáhl to "jen" do 103. Tak si to tam užívej naplno, stejně jako celý tvůj dlouhý život a díky za vše!

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...