ultrawatch Odesláno 23. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Zkouším ten origo tah z 0085, ale není to úplně ono. Asi zkusím nějaký ten mesh. Čirou náhodou neměl někdo v ruce ty 0140 (černá verze s novým tahem)? Zajímalo by mě, jaký je ten tah v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Ten mesh neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 10. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Podle fotky se mi celkem tah co tam máš líbí. Nebo je to nějaký trhač chlupů, či chrastítko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Obojí :-) Je to hrozná plechařina a trhač chlupů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Je to originál z NY0085, ty jsou o nějaké 2mm užší. Jde to trochu vidět, ale jinak docela pasuje. Ale je děsný. Jediná dobrá věc na něm je ta extenze ve sponě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Tak jsemnje dal na textil, ale asi to taky není úplně ono. Budu muset najít něco lepšího. Zatím mě velice příjemně překvapuje přesnost - dělají mi asi +3s :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 ... nějakou pěknou gumu / kaučuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 20. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Guma je guma, taky šly zpátky na origo gumu místo meshe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Ta originální guma je dost nepohodlná a je to děsný opruz to zapnout (resp. pak prostrčit ten konec). Zvažoval bych asi nějaký pohodlný silikon, kdybych na nějaký narazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Tak se taky hlásím do klubu. Po vzoru @ultrawatch jsem k nim pořídil mesh, nikdy dřív se mi to moc nelíbilo, ale tady mě to vlastně vůbec neuráží. Dovedu si je představit i na klasickém oysteru viz @_lip_, tam ale asi bude trošku problém najít něco s doléhajícíma koncovkama ke 44 mm pouzdru. Pár variant mám ještě v hlavě, tak sem sám zvědavej, jak to nakonec dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 V 20. 3. 2022 v 17:18, _lip_ napsal: Tak jsemnje dal na textil, ale asi to taky není úplně ono. Budu muset najít něco lepšího. Zatím mě velice příjemně překvapuje přesnost - dělají mi asi +3s Ahoj, co konkrétně je to za řemínek, přesně takováto barva by se mi líbila k mým titanovkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Ahoj, co konkrétně je to za řemínek, přesně takováto barva by se mi líbila k mým titanovkámJe od frýdla, ale nepřišel mi úplně pohodlný. Já jsem to u svých nakonec vyřešil origo tahem, ten k nim sedí perfektně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 V 30. 11. 2022 v 10:19, _lip_ napsal: Je od frýdla, ale nepřišel mi úplně pohodlný. Já jsem to u svých nakonec vyřešil origo tahem, ten k nim sedí perfektně Vypadá to parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Souhlas, origo náramek za mě top. Já to zkušebně přezul na neorigo modoru gumu. V 2. 12. 2022 v 17:20, Spongebob napsal: Vypadá to parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 (upraveno) @_lip_ prosímtě, origo tah jsi kupoval zvlášť? Jakou má šířku? Dá se někde pořídit? A ty tvoje Promastery mají 42 nebo 44 mm průměr? Ptám se kvůli svým Fugu (NY0118-11A), které jsou na originální gumě a mají průměr 44 mm. Hledám k nim nějaký kovový tah. Díky Upraveno 9. prosince 2022 uživatelem sodekcz doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Je to průměr 44 (bez korunky) a tah je 20. Tah jsem sice zvlášť sháněl, ale tehdy se nedal nikde koupit a teď ho prodávají za hroznou dardu (prý zhruba necelých 3k). Takovou cenu určitě nemá, není to nic extra. Já jsem to koupil tu černou variantu na tahu (NY0140) a ten z nich přehodil. Chtěl jsem si původně nechat rovnou ty černé, ale ty modré jsou asi hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Taky přidám nový fotky pořádných toolu.. Kdyby měli AR vrstvu, tak by to bylo o dost zajímavější, takto poměrně náročný bez lepší techniky (mobilem). Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 A už je mám já:-) Tímto děkuju Filipovi za modráky. Mám z nich radost velikou. Pro ilustraci dávám svoje foto z Koskomu (černé na origo tahu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Ještě jedna srovnávačka:Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se