Potkan Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Tak jestli za ten komplet set sam vysypal 10k, bude brzo prekvapenej, jak investoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Ten hype kolem těch hodinek je neskutečnej. Zajímalo by mě, jestlo to za ty nesmyslný ceny někdo vážně kupuje. Pak každý, komu se povede koupit v obchodě za retail, si bude myslet, jak výhodně nakoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 před 2 hodinami, Potkan napsal: Tak jestli za ten komplet set sam vysypal 10k, bude brzo prekvapenej, jak investoval. No je teda fakt, ze to bylo včetně toho prezentačního kufru, to se mi jako rarita fakt líbí. ale stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 před 3 hodinami, tikzot napsal: No je teda fakt, ze to bylo včetně toho prezentačního kufru, to se mi jako rarita fakt líbí. ale stejně.. Swatchky za 3 kila x za kufr super. To mame 11 x 6 000kc + kufr za 230 tisic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 20K za kufor plastovych jednorazovych hodiniek...? Za desiatku v eurach ma clovek nove moony a bondovky a je vybaveny na cely zivot. Vid fotky na predchadzajucich stranach. Vobec nemusi ist o nejake pacienta, ci konickara. Proste chlap, ktory chce nejaky fajn sperk a hodinky na nas vyzeraju dobre, to je nepopieratelne Samozrejme, rozumiem pacientom, ktorym presli rukami desiatky hodiniek, ze si to chcu osahat a skusit. to je uplne v pohode. Ale +400% a viac za nejaky plast, ktory pusta farbu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Je vidět na tomto případu, že lidská hloupost je neomezená a lidé dají 30-100k Kč za plasťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Nojo, lidi kupujou virtualni umeni, pozemky na mesici a ve finale z nakyho uhlu pohledu se nekdo muze podivovat nad utracenim za alkohol a cigara v tomto pripade asi veri, ze to casem budou schopni prodat za vic nez koupili, osobne tomu neverim, ale bude zaviset na produkci novych kusu. Cim vic o tom premyslim, tak je to genialni marketingovej tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 ja sa snazim investovat napr. do pozemkov....pod palenicou v Laphroaigh....sice nic z toho, ale produkt je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Vybral bych si, jsou už někde v ČR v prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Nevybral Afriko. Nazivo vypadaji jak hracky z kindervajicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Jsem si ze začátku říkal, že plasťáky nechci... pak se mně zmocnila davová psychóza a říkal jsem si že bych mohl vzít ze srandy pro mně a pro ženu nějaké barevné kombinace.... a teď to ze mně všechno vyčpělo a už se mi za ně nechce utrácet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 38 minutami, Potkan napsal: Nevybral Afriko. Nazivo vypadaji jak hracky z kindervajicka. Jako fakt? Chce je to vidět určitě naživo, ale ony ty Swatchky vypadají všechny jak z kinder vajíčka, mě ale baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 No jo, ale je rozdil nosit Swatchky z kindervajicka, u kterych to tak nejak ocekavas a patri to k nim, a nebo nosit "Moony" z kindervajicka, ke kterym to pocitove tak nejak uplne nepatri. Jako je to kazdyho vec. Dle myho nazoru se na to daji tak leda lakat maly deti. Ty se do toho budou snazit zakousnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 (upraveno) před 1 hodinou, tomato napsal: Jsem si ze začátku říkal, že plasťáky nechci... pak se mně zmocnila davová psychóza a říkal jsem si že bych mohl vzít ze srandy pro mně a pro ženu nějaké barevné kombinace.... a teď to ze mně všechno vyčpělo a už se mi za ně nechce utrácet. Mě hned z kraje vzala ta psychóza, jako že i chci. Hned jak to tady Pilfour postnul i s odkazem . Krátce jsem uvažoval o cestě do Vídně. Naštěstí jsem měl nějakou zahradní práci a když jsem viděl zoufalost v shopech, fronty, nedostatek plasťáků na pultě, vlastně jsem rád, že to tak nějak vyčpělo. Dnes bych dokonce řekl, že by mi swatchových ojro přišlo líto, asi bych je dokázal investovat třeba do nějakých Citizenek. Mohli na mě vydělat, určitě bych se v prvním kole chytnul, ale dneska bych za ně neuvalil ani půlku. Radši bych se tam někde jen prošel, dal si kafe, Sachra a byl spokojený . Ale marketing zřejmě zmákli, jinak bychom tady o těch barvících neservisovatelných střepech tolik nediskutovali. Upraveno 4. dubna 2022 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 19 minutami, sodekcz napsal: Mě hned z kraje vzala ta psychóza, jako že i chci. Hned jak to tady Pilfour postnul i s odkazem . Krátce jsem uvažoval o cestě do Vídně. Naštěstí jsem měl nějakou zahradní práci a když jsem viděl zoufalost v shopech, fronty, nedostatek plasťáků na pultě, vlastně jsem rád, že to tak nějak vyčpělo. Dnes bych dokonce řekl, že by mi swatchových ojro přišlo líto, asi bych je dokázal investovat třeba do nějakých Citizenek. Mohli na mě vydělat, určitě bych se v prvním kole chytnul, ale dneska bych za ně neuvalil ani půlku. Radši bych se tam někde jen prošel, dal si kafe, Sachra a byl spokojený . Ale marketing zřejmě zmákli, jinak bychom tady o těch barvících neservisovatelných střepech tolik nediskutovali. U mě to podobně proběhlo se Studio Underd0g Watermel0n, nadšení vyprchalo, a to i díky tomu, že jsou aktuálně nedostupné. K jejich škodě a mému prospěchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 2 hodinami, Potkan napsal: No jo, ale je rozdil nosit Swatchky z kindervajicka, u kterych to tak nejak ocekavas a patri to k nim, a nebo nosit "Moony" z kindervajicka, ke kterym to pocitove tak nejak uplne nepatri. Jako je to kazdyho vec. Dle myho nazoru se na to daji tak leda lakat maly deti. Ty se do toho budou snazit zakousnout. Dobrý nápad, koupím je klukovi a občas si je od něj půjčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Tak dej pak vedet jak chutnaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Před hodinou, Potkan napsal: Tak dej pak vedet jak chutnaly Za pár dní budu pendlovat hodiny po letišti v Doha, našel jsem tam Omega boutique a teď koukám, že je mají i na svých stránkách, takže velká šance že by je mohli i prodávat, je to to tak? Už jsem rozhodlí je opravdu dovézt klukovi, super dárek Nejvíc se mu líbí Mission to Saturn... super jsou. https://www.omegawatches.com/stories/joint-mission-launch-bioceramic-moonswatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Za pár dní budu pendlovat hodiny po letišti v Doha, našel jsem tam Omega boutique a teď koukám, že je mají i na svých stránkách, takže velká šance že by je mohli i prodávat, je to to tak? Už jsem rozhodlí je opravdu dovézt klukovi, super dárek Nejvíc se mu líbí Mission to Saturn... super jsou. https://www.omegawatches.com/stories/joint-mission-launch-bioceramic-moonswatchNe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Ale jo, proč ne, je tam logo Omega, ale když si člověk uvědomí, že za ty prachy má pěkná Seika v automatu, titanové Citizeny, potápky Orient 200m WR... tak to nějak nedává smysl ani pro toho kluka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se