Přejít na obsah

OMEGA X SWATCH

Pilfour

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Potkan napsal:

Tak jestli za ten komplet set sam vysypal 10k, bude brzo prekvapenej, jak investoval.

No je teda fakt, ze to bylo včetně toho prezentačního kufru, to se mi jako rarita fakt líbí. ale stejně..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, tikzot napsal:

No je teda fakt, ze to bylo včetně toho prezentačního kufru, to se mi jako rarita fakt líbí. ale stejně..

Swatchky za 3 kila x za kufr🤣🤣 super. To mame 11 x 6 000kc + kufr za 230 tisic.. 🤣

Odkaz ke komentáři

20K za kufor plastovych jednorazovych hodiniek...?

Za desiatku v eurach ma clovek nove moony a bondovky a je vybaveny na cely zivot. Vid fotky na predchadzajucich stranach. Vobec nemusi ist o nejake pacienta, ci konickara. Proste chlap, ktory chce nejaky fajn sperk a hodinky na nas vyzeraju dobre, to je nepopieratelne 😎

Samozrejme, rozumiem pacientom, ktorym presli rukami desiatky hodiniek, ze si to chcu osahat a skusit. to je uplne v pohode. Ale +400% a viac za nejaky plast, ktory pusta farbu? 

Odkaz ke komentáři

Nojo, lidi kupujou virtualni umeni, pozemky na mesici a ve finale z nakyho uhlu pohledu se nekdo muze podivovat nad utracenim za alkohol a cigara 😄 v tomto pripade asi veri, ze to casem budou schopni prodat za vic nez koupili, osobne tomu neverim, ale bude zaviset na produkci novych kusu. Cim vic o tom premyslim, tak je to genialni marketingovej tah. 

Odkaz ke komentáři

Jsem si ze začátku říkal, že plasťáky nechci... pak se mně zmocnila davová psychóza a říkal jsem si že bych mohl vzít ze srandy pro mně a pro ženu nějaké barevné kombinace.... a teď to ze mně všechno vyčpělo a už se mi za ně nechce utrácet. 

Odkaz ke komentáři

No jo, ale je rozdil nosit Swatchky z kindervajicka, u kterych to tak nejak ocekavas a patri to k nim, a nebo nosit "Moony" z kindervajicka, ke kterym to pocitove tak nejak uplne nepatri. Jako je to kazdyho vec. Dle myho nazoru se na to daji tak leda lakat maly deti. Ty se do toho budou snazit zakousnout.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, tomato napsal:

Jsem si ze začátku říkal, že plasťáky nechci... pak se mně zmocnila davová psychóza a říkal jsem si že bych mohl vzít ze srandy pro mně a pro ženu nějaké barevné kombinace.... a teď to ze mně všechno vyčpělo a už se mi za ně nechce utrácet. 

Mě hned z kraje vzala ta psychóza, jako že i chci. Hned jak to tady Pilfour postnul i s odkazem :) Krátce jsem uvažoval o cestě do Vídně. Naštěstí jsem měl nějakou zahradní práci a když jsem viděl zoufalost v shopech, fronty, nedostatek plasťáků na pultě, vlastně jsem rád, že to tak nějak vyčpělo. Dnes bych dokonce řekl, že by mi swatchových ojro přišlo líto, asi bych je dokázal investovat třeba do nějakých Citizenek. Mohli na mě vydělat, určitě bych se v prvním kole chytnul, ale dneska bych za ně neuvalil ani půlku. Radši bych se tam někde jen prošel, dal si kafe, Sachra a byl spokojený 😎.

Ale marketing zřejmě zmákli, jinak bychom tady o těch barvících neservisovatelných střepech tolik nediskutovali.

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, sodekcz napsal:

Mě hned z kraje vzala ta psychóza, jako že i chci. Hned jak to tady Pilfour postnul i s odkazem :) Krátce jsem uvažoval o cestě do Vídně. Naštěstí jsem měl nějakou zahradní práci a když jsem viděl zoufalost v shopech, fronty, nedostatek plasťáků na pultě, vlastně jsem rád, že to tak nějak vyčpělo. Dnes bych dokonce řekl, že by mi swatchových ojro přišlo líto, asi bych je dokázal investovat třeba do nějakých Citizenek. Mohli na mě vydělat, určitě bych se v prvním kole chytnul, ale dneska bych za ně neuvalil ani půlku. Radši bych se tam někde jen prošel, dal si kafe, Sachra a byl spokojený 😎.

Ale marketing zřejmě zmákli, jinak bychom tady o těch barvících neservisovatelných střepech tolik nediskutovali.

U mě to podobně proběhlo se Studio Underd0g Watermel0n, nadšení vyprchalo, a to i díky tomu, že jsou aktuálně nedostupné. K jejich škodě a mému prospěchu... 😉

melounjpege.jpg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Potkan napsal:

No jo, ale je rozdil nosit Swatchky z kindervajicka, u kterych to tak nejak ocekavas a patri to k nim, a nebo nosit "Moony" z kindervajicka, ke kterym to pocitove tak nejak uplne nepatri. Jako je to kazdyho vec. Dle myho nazoru se na to daji tak leda lakat maly deti. Ty se do toho budou snazit zakousnout.

Dobrý nápad, koupím je klukovi a občas si je od něj půjčím :D

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Potkan napsal:

Tak dej pak vedet jak chutnaly :D

Za pár dní budu pendlovat hodiny po letišti v Doha, našel jsem tam Omega boutique a teď koukám, že je mají i na svých stránkách, takže velká šance že by je mohli i prodávat, je to to tak? Už jsem rozhodlí je opravdu dovézt klukovi, super dárek :guitar: Nejvíc se mu líbí Mission to Saturn... super jsou. 

https://www.omegawatches.com/stories/joint-mission-launch-bioceramic-moonswatch

SO33T100_li2_ec001_1080x1080.jpg

SO33T100_li3_ec001_1080x1080.jpg

Odkaz ke komentáři

Za pár dní budu pendlovat hodiny po letišti v Doha, našel jsem tam Omega boutique a teď koukám, že je mají i na svých stránkách, takže velká šance že by je mohli i prodávat, je to to tak? Už jsem rozhodlí je opravdu dovézt klukovi, super dárek :guitar: Nejvíc se mu líbí Mission to Saturn... super jsou. 
https://www.omegawatches.com/stories/joint-mission-launch-bioceramic-moonswatch
SO33T100_li2_ec001_1080x1080.thumb.jpg.5ac3dabe4860c012a59aa5f7d1157e71.jpg
SO33T100_li3_ec001_1080x1080.thumb.jpg.5f80f9a92ce5558ccb4787874c45dfd4.jpg

Ne
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...