minimus80 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Mierne spomalim, hlt vody a zvysok na hlavu, jako vravi beet, neni to tak dlhe ako ultra a treba dojst uz dostatocne zavodneny a radsej spomalit ako sa nenapit vobec. Slusny pretek kde platis velke peniaze za moznost sa prebehnut by mal mat aj flaskovanu vodu, idealne 2decky, v kosiciach boli. Mensie zase obcas zvyknu mat moznost dat si vlastne obcerstvenie na urcitu obcerstvovacku
redd Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Pokud jsou při závodě kelímky, doporučuju je nahoře rukou zmáčknout a pít přes menší otvor, člověk se tolik nepoleje Jinak při závodech, ve kterých mi o něco jde a organizátoři to umožňují, se snažím mi na trati někoho, kdo mi podá mojí výživu, tu mám v připravenou ve svých lahvičkách a to se pak nepoleju vůbec
pebe Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 žena běžela v neděli Hradecký půlmaraton, tak jsem jel za její skupinkou na kole, když potřebovala tak jsem popojel a občerstvil jí (voda, gely)ostatním jsem se nemotal a docela jsem se projel
guzmic Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 https://www.idnes.cz/sport/atletika/eliud-kipchoge-maraton-pod-dve-hodiny.A191012_101857_atletika_par Není to oficiální WR ale výkon parádní.Neskutečné tempo...
redd Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Fenomenalni vykon, dnes se psala historie. Tempo je z jine planety. Kdyz bych mel hodne dobrej den, vydrzel bych tak kilak...
minimus80 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Ja v tom tempe nedam ani 500m, najlepši maratonec historie, s neskutočne vyrovnanými výkonmi posl 5-7rokov a neni na ňom tieň dopingu. The GOAT
Beet Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Klobouček před Kipchogem. Na druhou stranu si myslím, že v regulerním závodě to ještě nějakou dobu potrvá, než to někdo pod ty 2 hoďky dá. Jinak já pod 3min/km asi nikdy neběžel. Na kiláku určo ne a ani třeba na pětistovce. Když se to přepočte tak je to cca 17sekund na 100m. Tak si myslím, že bych tu stovku vydržel .
moco Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Fenomenalni vykon, dnes se psala historie. Tempo je z jine planety. Kdyz bych mel hodne dobrej den, vydrzel bych tak kilak...woe, to jezdím na horáku po asfaltu
minimus80 Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Slovenský pohár v běhu do vrchu, Beh do Choča 2019, za ten výhled to trápení stojí. :-)Ahoj, Nebol si včera na Súľove?
guzmic Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Jasně že byl, už třetí ročník.... Sulov je pro mě top lokalita
minimus80 Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Jasně že byl, už třetí ročník.... Sulov je pro mě top lokalitaAh kurna, skoda ze ma nenapadlo skor ze chodis na horske behy, mohli sme dat wristshot Ja som bol včera 1x a rád sa vrátim o rok aj ked horske behy netrenujem.
guzmic Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Jsem zase perlil na registraci.... že jaké používáte sportovní hodinky? A já: Seiko, Orient a Prim :-D
Beet Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Jsem zase perlil na registraci.... že jaké používáte sportovní hodinky? A já: Seiko, Orient a Prim :-D
ismit Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 V sobotu budu na tradičním běhu Hronov - Náchod. Vrátili se k tradiční trase 8,8Km, což moc nevadí, ale ok. Nebudete tam někdo?
Anela Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 a kdo byl letos vokolo pryglu? letos muselo být luxusní počasí
brownwld Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Bratranec byl letos poprve a chvalil si to
vikinho Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 na behani super, na pivni regeneraci potom v cili uz to bylo horsi
pebe Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 V sobotu budu na tradičním běhu Hronov - Náchod. Vrátili se k tradiční trase 8,8Km, což moc nevadí, ale ok. Nebudete tam někdo? já tam budu taky, poprvé, jsem na to zvědavej jak to poběží
AndyAaron Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 a kdo byl letos vokolo pryglu? letos muselo být luxusní počasíJa byl letos zas a pocasi fakt super. Jen jsem si zapomnel prelepit bradavky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se