Prochy68 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2021 Tak první letošní výběh, snad se do léta dostanu aspoň zase na těch 5min/kmOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Prochy68 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2021 Ještě dotaz, jde někde v Garmin connect zobrazit statistiku nastoupaných metrů např za měsíc/rok?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
ismit Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2021 (upraveno) když se klikne na Activities a vybere se běh, já to pak mám v jednom sloupci - ty se asi dají i přidávat, přesouvat, atd. no a pak si s tim asi pohrát v excelu, jeslti chceš měsíční ,roční souhrn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2021 uživatelem ismit
Ajaj Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 @Prochy68 - nevim, jak se to jmenuje v cestine, ale v anglictine jdes do “report” vlevo na liste, pak uplne dole “summary report” a pak uz si jen filtrujes co potrebujes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 Díky za info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 @Ajaj super, to jsem hledal, ale v aplikaci to není, jen na webu. Díky.Já tam mám převážně turistiku, běh s bidou 450kmOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Ajaj Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 @Prochy68 - v Garmin App jsem hledal, ale neni to tam. Muzes ale kombinovat se Strava, ty maji lepe udelane prehledy v App. Jenom nevim zda i v zakladni (neplacene) verzi
Ajaj Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 BTW - 3,5k za rok na turistiku je masakr. Mas nejakej problem, proc nevydrzis doma?:-))))))
Prochy68 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2021 Mne to stačí na tom webu, já si jen myslel, te to bude totožný a ne že na webu je toho víc.Ještě v tom mám venčení, mám narocnyho psa :-)))
guzmic Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2021 @Prochy68 Kde to má prosím hlavu? Stačí naznačit.... třeba šipkou.
Arthur N. Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 dnes dorazily nový Mizuna Skyrise a nějak to za tmy po asfaltu sypalo:) Jsou na můj vkus širší, ale to se poddá, za 1745 vočí to byl dobrej kauf Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 Kdo hledá větrovku, tak jsem našel ve velikosti L jednu outletovou https://www.tilak.cz/cs/aira-outlet
lub Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 (upraveno) Tak nový botky salomonky si odehrály svoji premiéru na panensky čistém povrchu. Zmrzlý sníh a na tom vrstvička čerstvého. První dojmy - jsou úplně boží . Taková samozřejmost, se kterou drží a nekloužou, mě dostala...a k tomu parádně pohodlný. Cestou zpět začalo víc chumelit, tak jsem to dolů vzal schválně po silnici. Pohádka to byla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. ledna 2021 uživatelem lub
Prochy68 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 To jsou ty Sense Ride 3?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
lub Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 jo, jo - https://www.sanasport.cz/salomon-sense-ride-3-l40960200
Prochy68 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 Díky, musím se podívat na tu recenziOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
moco Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 Když máš dobrej běžecké došlap, tak na sněhu nekloužeš (rovinatý terén), když běžíš přes špičku, tak hrabeš, když jdeš přes patu, jedeš.
ismit Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 nemáte někdo zkušenost s těmito návleky: https://www.decathlon.cz/navleky-na-boty-cerne--id_8487953.html ? Ideálně bych to využil na běhání i na běžky.
Anela Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 mam zkusenost s podobnymi od inov8. lanko pod podrazkou se na kamenech roztrhlo. tady to vypada bytelneji, ale nevim co to udela s vazanim na bezkach?
ismit Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Nakonec jsem objednal tenhle inov8, možná univerzálnější, to jsem zvědavej. Ta fotka není úplně vypovídající. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem ismit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se