Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak první letošní výběh, snad se do léta dostanu aspoň zase na těch 5min/km
a2c93d644f0746e067a57c0fb9a84bf2.jpg

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ještě dotaz, jde někde v Garmin connect zobrazit statistiku nastoupaných metrů např za měsíc/rok?

Odesláno (upraveno)

když se klikne na Activities a vybere se běh, já to pak mám v jednom sloupci - ty se asi dají i přidávat, přesouvat, atd.
no a pak si s tim asi pohrát v excelu, jeslti chceš měsíční ,roční souhrn :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ismit
Odesláno

@Ajaj super, to jsem hledal, ale v aplikaci to není, jen na webu. Díky.
Já tam mám převážně turistiku, běh s bidou 450kmada48bf385b0eb5d10df9f3edb302258.jpg

Odesláno

Mne to stačí na tom webu, já si jen myslel, te to bude totožný a ne že na webu je toho víc.
Ještě v tom mám venčení, mám narocnyho psa :-)))

3c0b5ec18876e71a9c76cd1d5562a619.jpg

Odesláno

dnes dorazily nový Mizuna Skyrise a nějak to za tmy po asfaltu sypalo:) Jsou na můj vkus širší, ale to se poddá, za 1745 vočí to byl dobrej kauf

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak nový botky salomonky si odehrály svoji premiéru na panensky čistém povrchu. Zmrzlý sníh a na tom vrstvička čerstvého. První dojmy - jsou úplně boží 😍. Taková samozřejmost, se kterou drží a nekloužou, mě dostala...a k tomu parádně pohodlný. Cestou zpět začalo víc chumelit, tak jsem to dolů vzal schválně po silnici. Pohádka to byla.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Když máš dobrej běžecké došlap, tak na sněhu nekloužeš (rovinatý terén), když běžíš přes špičku, tak hrabeš, když jdeš přes patu, jedeš.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...