guzmic Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Svět už nikdy nebude jako dřív.... já a digi hodinky při běhu. a počasí přímo ukázkové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 No neviem... Tie mechaniky doteraz boli viac kúl Asi som zostal jediný, čo nebehá so športovými hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 ani já jsem se necítil.... příště dám na pravačku mechaniky a pobřežím jako Maradona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 @guzmic- konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 @guzmic tak určitě, při běhu to chce hodinky na každou ruku, taky to tak dělám. ty Polary vypadají skvěle (teda hlavně na té ofiko fotce). Mají také výškoměr? Myslím, že pro tebe docela zajímavá funkce. No a myslím, že vzdálenost, tempo, nebo tep nejsou úplně nezajímavé ukazatele, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 @ismit jo mají, ještě ale musím zjistit, jak je kalibrovat... při běhu to m.n.m ukazuje to je fajn funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 19 hodinami, guzmic napsal: ani já jsem se necítil.... příště dám na pravačku mechaniky a pobřežím jako Maradona. mechaniky nech na leve a na pravou davej toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Hele borci, jsem spokojený, začíná se mi to líbit.... myslel jsem, že mi na ruce budou vadit, že jsou velký, ale ani prd, dobrý to je. Kontrolní otázka, je mi 36... měřím 183 cm a mám cca 80 kg hodinky mi ukazují nad 160 už červený tepy.... je to reálné? dnes jsem běžel 5 km fakt podle hodinek a vlastně furt jsem byl lehce nad ideální hodnotou.... posledních 500 m jsem zabral na 100% a dostal jsem se skoro na 200 běh zpět průměr zase asi 165. jinak na těch 5.5km jsem se dostal +460m výškových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Nastavení tepových zón je u Polaru dost individuální a jejich automatika je v tomhle dost přísná. Nejlepší by bylo si někde nechat změřit anaerobní práh a podle toho si pak zóny nastavit. Nebo si udělat nějaký test na jeho stanovení, je toho plný internet. V mém případě mám červenou u běhu od 176, je mi 45 let a 188cm a 83kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 3 hodinami, guzmic napsal: Hele borci, jsem spokojený, začíná se mi to líbit.... myslel jsem, že mi na ruce budou vadit, že jsou velký, ale ani prd, dobrý to je. Kontrolní otázka, je mi 36... měřím 183 cm a mám cca 80 kg hodinky mi ukazují nad 160 už červený tepy.... je to reálné? dnes jsem běžel 5 km fakt podle hodinek a vlastně furt jsem byl lehce nad ideální hodnotou.... posledních 500 m jsem zabral na 100% a dostal jsem se skoro na 200 běh zpět průměr zase asi 165. jinak na těch 5.5km jsem se dostal +460m výškových. Jo, tak 160 není úplně málo, ale podle tepu bych se vůbec neřídil, je to k ničemu. Každý to má jinak (dneska běh do kopce s kolegy a 1 měl přes 190, zatím co já byl na 145) a taky záleží na rozpoložení. Kdysi jsem se tím také dost řídil, ale akorát šel výkon dolů, od té doby co to úplně ignoruji a řeším pouze tempo, tak je líp :). Jinak o tomto i zmiňuje Jason Koop v knize Základy ultramaratonského tréninku a myslím si, že on tomu rozumí mnohem více, než většina z nás. Navíc 460 výškových na 5,5km je solidní kopec pro běh a tam tepy hned letí nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Těch 165 pro tom převýšení na 5k je asi ok pokud to nebyla chůze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @guzmic - nevím jak polar, ale Garmin uvádí, že potřebuje pár tréninků než se jejich optika (na měření tepu) na tebe zkalibruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 já to zas tolik neřeším, jen jsem to dnes sledoval, když už mi to tam vypisuje. Přemýšlím, že ještě zkusím někdy zas vyběhnout jen na lehko, bez tel. a muziky, jen hodinky. Jen mě mrzí, že už mi v run-log nebudou naskakovat kilometry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 20 hodinami, guzmic napsal: Hele borci, jsem spokojený, začíná se mi to líbit.... myslel jsem, že mi na ruce budou vadit, že jsou velký, ale ani prd, dobrý to je. uz je v pasti, uz je chyceneeeeej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 V 25. 5. 2021 v 13:34, wawrik napsal: No neviem... Tie mechaniky doteraz boli viac kúl Asi som zostal jediný, čo nebehá so športovými hodinkami. taky se tomu bráním:) Běhám jen s digoškama (Casio G-Shock 5610 a nebo prcky Casia F-91W), jedu spíše na délku běhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 @Arthur N. Casio G-Shock 5610 a nebo prcky Casia F-91W nechci Ti kazit iluze, ale to nejsou zrovna nejvíc mechanické hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 42 minutami, guzmic napsal: @Arthur N. Casio G-Shock 5610 a nebo prcky Casia F-91W nechci Ti kazit iluze, ale to nejsou zrovna nejvíc mechanické hodinky. Aha, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 (upraveno) Kdyby si chtěl někdo zkusit bezeckou etapu přezkoušení Horské služby v Jeseníkách. Výběh od chaty HS Červenohorské sedlo. Limit žadatelů/čekatelů je hodina 20 minut. Já letos běžel poprvé. edit: - první fotka je export z mapy.CZ do Garminu - druhá je z dnešního reálného běhu. Nevim kde je chyba toho 100m rozdílu v nastoupaných metrech. Upraveno 29. května 2021 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 (upraveno) . Upraveno 29. května 2021 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Tak to by mě asi k Horský nevzali…..no stejně neumím lyžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se