moco Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Musíš zkusit no, Altra jsou široké dost a kopyto je opravdu velmi přátelské k chodidlu, takže místo vepředu pro prsty je. Zajímavé je, že mám jak Asics, tak Altra stejně velké (stélka 30,5cm, kdy chodidlo mám 29,3cm), ale u Altra Lone Peak mě furt při chůzi naráží palec na špičku, hlavně teda přirozeně když jdu z kopce. Moc jsem je teda venku neměl, možná je málo utahuji nebo mi nesedí, nevím, ale je to zvláštní, protože u Asics špičku teda necítím. Přisuzuji to nejspíše té konstrukci barefoot, kdy se noha nejspíše v přirozené poloze roztahuje více a prsty jsou více od sebe. Ale jestli máš možnost, tak zkus i ty mnou výše chválené Asics Gel-Trabuco 9, překvapily mě svým prostorem v přední části a jsou parádně vytlumené gelem. Jedno negativum na nich mám, při delším běhu si sem tam škrtnu botou o kotník, u podrážky Trabuco to znamená pocit jako když tě kousne pes:-) Mám kotníky do krve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Od nového roku se účastním výzvy 100* na jeden náš kopec za rok. Trasa co dávám má +500m na 2km a zpět okolo dohromady 6 km. Strašná volovina, ale dvanáct kousků už mám za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 @guzmic ja si dal vyzvu alespon jedno tydne na jeden nas mistni kopec, ma to polovicni prevyseni, delka okruju je podobna. tak jestli budes mit na konci roku na svem kopci vic okruhu nez ja na svem, zvu te na lyse na pivo nebo na kofolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Tak to můžete na konci roku zkusit https://everesting.cc/ To už na to budete fit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 před 3 hodinami, Ajaj napsal: Tak to můžete na konci roku zkusit https://everesting.cc/ To už na to budete fit to má nějaké pravidla ne? 8tis metrů za den nebo tak něco. To nedám ani na lanovce Možná tak za měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Jo jo na jeden zátah. Máš tam ale snad povolenou přestávku na spaní. Asi hodinu ale už je tam pár frajerů co dali double. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 tak jsem byl dnes v obedove pauze vybehnout na kopec, at nemam na konci roku na guzmu tu ztratu tak moc velkou a po dobehu koukam, garmin hlasi, ze jsem ziskal odznak - rikam si wooooow, to jsem asi jakoze pekne zamakal, ze? hmm, tak nic... alespon vim, co je dnes za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Diky zes to pripomnel. Musim ven pro odznak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 A za sdílení je další odznáček. Mimochodem konečně vyslyšeli plénum a z max. pěti odznáčkových levelů udělali deset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 jojo. Už to drtím na šestku. Posledních 230 bodů a jsem tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 já budu mít dnes leda prd, ale minulý týden jsem dostal parohy od stravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 (upraveno) První běh po covidové terapii se mi zdál OK, jen garmin a dotaz jakési seniorky, zda jsem v pořádku mě kalí radost. Upraveno 20. února 2022 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Nepoužíváte někdo mysasy? Chci se poptat na zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Prosím skúsenejších o posúdenie. Behať som cez minulé leto prestal, lebo ma to k smrti nebavilo, no kúpil som si Fenixy a dal som si cvične jeden beh. Čisto preto, aby som si porovnal, či tempo, ktoré som si predtým orientačne vypočítal, zhruba sedí s realitou... A popri tom som zistil, že tep mi stúpa nejako privysoko, laický pohľad. Mám sa tým nejako zaoberať, alebo je to normálne? Moje odhadované tepové maximum je tak 188 bpm, inak sú moje aktivity skôr dlhšie a aeróbne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 @wawrik já jsem teda hovno odborník, ale včera jsem měl náročný trail běh +900m na 8 km a průměr 144 bpm myslím si, že tvých 154 při běhu v tempu 5min/km je cajk. (to bych dal možná na kole) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Jinak, teda koukám na své čísla a těch +19000m letos vypadá dobře, kopce mi zatím chutnají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 ja zacinam mirne ztracet, minuly tyden se do me pustil nejaky kasel a jeste me to neopustilo, takze uz vic jak tyden zadny beh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Před hodinou, wawrik napsal: Prosím skúsenejších o posúdenie. Behať som cez minulé leto prestal, lebo ma to k smrti nebavilo, no kúpil som si Fenixy a dal som si cvične jeden beh. Čisto preto, aby som si porovnal, či tempo, ktoré som si predtým orientačne vypočítal, zhruba sedí s realitou... A popri tom som zistil, že tep mi stúpa nejako privysoko, laický pohľad. Mám sa tým nejako zaoberať, alebo je to normálne? Moje odhadované tepové maximum je tak 188 bpm, inak sú moje aktivity skôr dlhšie a aeróbne. Moje odhadovane maximum je cca 180, pri behu mam prumer 140-150 a neresim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 2 hodinami, wawrik napsal: Prosím skúsenejších o posúdenie. Behať som cez minulé leto prestal, lebo ma to k smrti nebavilo, no kúpil som si Fenixy a dal som si cvične jeden beh. Čisto preto, aby som si porovnal, či tempo, ktoré som si predtým orientačne vypočítal, zhruba sedí s realitou... A popri tom som zistil, že tep mi stúpa nejako privysoko, laický pohľad. Mám sa tým nejako zaoberať, alebo je to normálne? Moje odhadované tepové maximum je tak 188 bpm, inak sú moje aktivity skôr dlhšie a aeróbne. 154 při 188 je nějakých 82%, takže úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 hlavně pokud máš úplně nové hodinky a měříš optikou, tak z toho žádné závěry nedělej, dokud nemáš už pár běhů za sebou. Sám Garmin píše že si tě novej hardware musí trochu “ošahat” než začne měřit přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se