Anela Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 o vikendu 100km v case 17:05. zase prselo, ale jen poslednich 5-6 hodin... nemate tip na dobrou nepromokavou bundu na behani na tyhle delsi vylety?
Beet Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 Koukal jsem na Berlinsky maraton a začínám být HODNĚ ale fakt HODNĚ natěšený. Ještě dva týdny.
guzmic Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Beet budu Ti držet palce, kde poběžíš? Já to poslední dobou flákám, je tu pořád hnusně, nebo makám tak aspoň dnes jsem dal pár km. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Beet budu Ti držet palce, kde poběžíš? Já to poslední dobou flákám, je tu pořád hnusně, nebo makám tak aspoň dnes jsem dal pár km.Díky. Hradec Králové.
stratom Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 V Hradci půjdu půlku. Tak potom můžeme zajít na sacharidak v cili
Beet Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 V Hradci půjdu půlku. Tak potom můžeme zajít na sacharidak v ciliNo tak mezi 13-14:15 bych potřeboval trochu protáhnout. Co ty na to?
jankoxxx Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 OK, uz treti rok na jesen po sebe chcipam nachladnutim lebo som si neodpustil beh... co nosite oblecene v tychto podmienkach ked je cca 7-14 stupnov?
stratom Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 No tak mezi 13-14:15 bych potřeboval trochu protáhnout. Co ty na to? Nechápu jak to myslíš
Beet Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 OK, uz treti rok na jesen po sebe chcipam nachladnutim lebo som si neodpustil beh... co nosite oblecene v tychto podmienkach ked je cca 7-14 stupnov? V těchto teplotách většinou elastaky 3/4taky, jedno termotriko dlouhým rukávem a na to vestu či lehkou bezeckou bundu. Nechápu jak to myslíšJé, mělo tam být "potáhnout". Jako, že na poslední třetinu maratonu by se vodič hodil.
stratom Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Aby jsi nakonec nešel maraton rychleji než Ja půlku
Beet Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Aby jsi nakonec nešel maraton rychleji než Ja půlkuJaký plánuješ čas?
Beet Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Chci pod 1;40. Tempo kolem 4:40/kmJá bych potřeboval běžet průměr po 4:15, tak uvidíme.
stratom Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Tak to se spis neuvidíme. Ses rychlik. Držím palce. Hradec je prej rychlej, snad vyjde počasí. V každém případě se těším.
minimus80 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 (upraveno) Já bych potřeboval běžet průměr po 4:15, tak uvidíme.Ahoj Beete ... tak ja vcera vstupil do klubu sub3 a v Kosiciach na MMM som dal za 2:57:58 netto . Drzim palce v Hradci ! viac o preteku samotnom alebo mojej cca 1/2 rocnej priprave na behej.com a vlakno "trening na jesenny maraton" https://www.behej.com/topic/1608-trening-na-jesenny-maraton/52 Upraveno 2. října 2017 uživatelem minimus80
Beet Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Obrovská GRATULACE. Parádní čas, pro mě zatím z kategorie snů. Proletěl jsem tu poslední stránku s tvým reportem ze závodu. Parádní negative split. Takhle bych si to taky představoval. Trochu jsi mi vzal vítr z plachet s mým plánovaným časem, když jsem viděl tvou tréninkovou kilometráž. Přes stovku týdně je pro mě masakr. Já se dostal s bídou na 240 za měsíc, což je o dost méně než vloni. No nic mám v plánu běžet podle tepovky, neřešit tempo, ať se neutavím jako loni a v druhé půlce se uvidí jak to půjde. Cíl je osobák!!!
minimus80 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 jasne ...ist podla tepovky alebo pocitu/dychania je tiez dobre , osobak je osobak a netreba nad nim ohrnat nos :-) ...nech ti to dobre vyjde!
Anela Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 OK, uz treti rok na jesen po sebe chcipam nachladnutim lebo som si neodpustil beh... co nosite oblecene v tychto podmienkach ked je cca 7-14 stupnov? já musím mít v teple uši (hlavu), hodí se mi i rukáv na krk a někdy i tenké rukavice - hlavně ten krk a hlava jsou pro mě důležitější, než jestli mám triko nebo teplou vestu... a jinak nosím občas v kapse takovou tu ultralehkou větrovku, když se na delší chvíli zastavím...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se