Anela Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 (upraveno) gratuluju, paradni vykon - na 6km nastoupat pres 1000 metru, to uz je rachot!pekne kopce tam mate Upraveno 17. září 2018 uživatelem Anela
guzmic Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 No bylo to peklo, první dva kilometry to ještě celkem šlo, pak ale přišel masakr, malém jsem zapínal 4x4 no a ke konci už jsem nevěděl ani jak se jmenuju. Tohle byl zatím můj vrchol sezóny.Když by jsi chtěl běžet pěkný 18 km trail dojeď sem: http://www.cyklotour.sk/sk/beh-trasy.html Nejkrásnější běh co poznám.
minimus80 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 Dnes to bolo v Košiciach fajn, mensia kriza od 36eho ale cisty cas par sekund pod 3
Beet Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Dnes to bolo v Košiciach fajn, mensia kriza od 36eho ale cisty cas par sekund pod 3 Moc gratuluju. Parádní výkon. Takový čas je taky můj sen.Trochu se rozepiš. Jak to šlo, pocity a tak. Díval jsem se do výsledků a vypadá to, že jsi měl první polovinu přibližně stejně rychlou jako druhou. Dobře rozložené síly, nebo byla nějaká krize?
Beet Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Bude někdo v Brně tento víkend? Jedu poprvé oběhnout Prígl.
AndyAaron Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Ja tam budu. Ale v mem podani je to spis boj o preziti nez beh. Mel jsem trosku natrenovano, ale pak me zchvatila nemoc. Vcera jsem po dvou tydnech sel ven vyklusat a byl jsem jak po obrne.
kdojinej Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Cha, podobnej zážitek mám ze svého prvního maratonu, kde se na 34. km plavný běh ztepilé laně proměnil na klopýtání mordorských skřetů...
sta Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Taky budu na priglu, doufam ze mate na morave na vikend naplanovany teply pocasi
Beet Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Taky doufám.Už se těším jak malý Jarda. Naposledy jsem závodil v červnu.
minimus80 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Kriza bola a od 38meho to uz bolo dost trapenie aj ked z pohladu medzicasov to nebolo az take dramaticke. Priprava tento rok 12 tyzdnov cca 100/t plus trocha mtb, chce to pevne zdravie a ono sa to da, ci to este ale dokazem posunut viac pod3 je otazne...
guzmic Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 http://www.cyklotour.sk/sk/beh-trasy.html Kluci ještě jednou budu otravovat, krásný trail tuto sobotu.Tři trasy 6-17km fantastická příroda.Je to cca 20 km jižně od Žiliny.
guzmic Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 pár fotek. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Kriza bola a od 38meho to uz bolo dost trapenie aj ked z pohladu medzicasov to nebolo az take dramaticke. Priprava tento rok 12 tyzdnov cca 100/t plus trocha mtb, chce to pevne zdravie a ono sa to da, ci to este ale dokazem posunut viac pod3 je otazne... 100km za týden to už je docela dost. Ale asi to chce něco naběhat. Ještě jednou gratulace.
redd Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Kriza bola a od 38meho to uz bolo dost trapenie aj ked z pohladu medzicasov to nebolo az take dramaticke. Priprava tento rok 12 tyzdnov cca 100/t plus trocha mtb, chce to pevne zdravie a ono sa to da, ci to este ale dokazem posunut viac pod3 je otazne...Jak resis doplnovani energie? Spolehas na obcerstvovacky nebo si neses svoje? Jinak ja se na maraton pod 3 h chystam pristi rok. Letos jsem si spnil cil ho dat pod 3:30, ale po 3,8 km plavani a 180 km na kole...
Anela Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Kluci to Brno vám závidím, byl jsem tam asi před čtrnácti dny a ta trasa kolem přehrady je kouzelná
AndyAaron Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Navic vypada, ze bude pekne pocasi. Loni to taky hezky moc vyslo a kdybych netrpel, tak bych si ten beh vic uzil
minimus80 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Jak resis doplnovani... Jinak ja se na maraton pod 3 h chystam pristi rok. Letos jsem si spnil cil ho dat pod 3:30, ale po 3,8 km plavani a 180 km na kole...Tvoj ironman vykon som tu minule zachytil, nieco neuveritelne rozbehnut nohy po tom vsetkom No aby som odpovedal, mal som 2gely, drzal som normalne v ruke, zacinam doplnat po hodine, t.j. pol na 15, 20, potom na 27 a 35 plus tam som dal aj 5ks malych cukrikov(energy drops) . No a jasne na obcerstvovackach som pil primerane vodu a polieval sa, trocha iont, raz som uchmatol citron a kusok bananuInac keby bola kola namiesto iontu tak berem urcite ju
Beet Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Jak resis doplnovani energie? Spolehas na obcerstvovacky nebo si neses svoje? Jinak ja se na maraton pod 3 h chystam pristi rok. Letos jsem si spnil cil ho dat pod 3:30, ale po 3,8 km plavani a 180 km na kole... Tak to je krásný čas po tom všem před tím. Kluci to Brno vám závidím, byl jsem tam asi před čtrnácti dny a ta trasa kolem přehrady je kouzelná Tvl, už se fakt těším. Ještě jsem tam nikdy neběžel. Hlavně nepřepálit a užít si to.
Beet Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Kdo už jste v tom Brně byli. Jak je to tam s parkováním, případně dojezdem MHD?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se