guzmic Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 @Ajaj @teret myslivec mi tvrdil, že to byl malý divočák, neměl jsem sebou bohužel kočárek, jinak bych ho domů dovezl jako Kachna v Hospodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 3 minutami, Prochy68 napsal: Nene, garmin rika ze 20 kdoví při jaký aktivitě si to měříš, že to říká 20. .... Nejsi ten typ co si bere hodinky i do postele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 4 minutami, Ajaj napsal: kdoví při jaký aktivitě si to měříš, že to říká 20. .... Nejsi ten typ co si bere hodinky i do postele? No momemt šéfe, co je blbýho na hodinkách v posteli? Manželce stále ukazuju jak pěkně svítí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Ja je beru jen na aktivitu - chuze, beh Spis me trapi, ze budu muset zacit intervaly a to ja vazne nerad. Jeste jak tu psal kolega ohledne tepu, ja teda nejsem zadnej velkej bezec, ale tepovku jsem si hlidal jen u intervalu a to jeste jen tak od oka. Beham tak nejak pocitove, obcas to chce zkusmo pritlacit na pilu a clovek tak nejak citi, jake ma moznosti. Jeste bych dostal strach, ze budu mit infarkt a uz bych ani nepopobehl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Problem u tepů právě je při bězích na pohodu. Plno lidí je běhá moc intenzivně. Trenér mě tlačí abych je fakt běžel jako procházku (jeho slova) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 4 minutami, guzmic napsal: No momemt šéfe, co je blbýho na hodinkách v posteli? Manželce stále ukazuju jak pěkně svítí... Tak pokud ti pak hodinky ukazuji, že ti je 20, tak naprosto nic (aspoň pro dražší polovičky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Tak jsem se schvalne podival, dneska desitka na moje soucasne maximum, prumerna tepovka 149. Vek lehce pres pade, 178cm, 96kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 1 minutou, Ajaj napsal: Tak pokud ti pak hodinky ukazuji, že ti je 20, tak naprosto nic (aspoň pro dražší polovičky ) Pche.....3 cm do plusu a jsem král, no 3 cm do mínusu a jsem královna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 aspon, ze ty hodinky mi veri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 3 minutami, guzmic napsal: Pche.....3 cm do plusu a jsem král, no 3 cm do mínusu a jsem královna to máš z toho že lezeš v lednu do rybníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 5 minutami, Ajaj napsal: to máš z toho že lezeš v lednu do rybníku To je taky možný.....tam jsem královna za 10 sec a ani stopky nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 a tepovku mas u toho jakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 13 minutami, Prochy68 napsal: Tak jsem se schvalne podival, dneska desitka na moje soucasne maximum, prumerna tepovka 149. Vek lehce pres pade, 178cm, 96kg. Hele za mě velmi dobrý čas, mám o 17 let míň a 16 kg míň a byl bych rád, když by jsme doběhli společně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Drtivá většina běhů by měla být někde 70-80 % TFmax. Ideálně spíše ta nižší hodnota... Delší pohodové běhy, výklusy atd. U delších běhů je možné, že se tepy v průběhu při stejném tempu lehce zvýší díky únavě. Pokud někdo ví svůj aerobní práh, tak je to víceméně do tohoto prahu. Pak máme tempové běhy, nějaké ostřejší úseky, výběhy atd. Tam jdu tepama výše, ale vždy následuje zase pauza nebo meziklus, abych se tepama srovnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Hele za mě velmi dobrý čas, mám o 17 let míň a 16 kg míň a byl bych rád, když by jsme doběhli společně. Hezky se to posloucha, nicmene rozkaz znel jasne, do prazdnin desitka za padesat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 19 minutami, Prochy68 napsal: Hezky se to posloucha, nicmene rozkaz znel jasne, do prazdnin desitka za padesat nebo zestarnout o 5 let do leta. Muzu ti jako workoholikokurakalkoholik dat par tipu, ktery zarucene fungujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Diky, mne staci chlast a prezirani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 17 minutami, Prochy68 napsal: Diky, mne staci chlast a prezirani Woe někdo, kdo dá na první dobrou desítku za 55 min v 50 letech a má 96 kg nemůže žrát a chlast první ligu.... vlastně ani druhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 To ne, ja uz jsem v repre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) @Ajaj no, moje cíle jsou mnohem skromnější , rád bych půlmaraton pod 2hodiny. Běhám tři roky, 100kg, 186, 42let, 15 let posilovna. Časy na půlce od 2h2min - 2h6min. V podstatě je mi jedno jak rychle, spíš mě štve, že výsledky jsou tak dva roky furt ty samé. Zkusím dát na radu Garminu a Vaší a o tři měsíce se zas ozvu :). Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se