Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

před 4 minutami, Ajaj napsal:

kdoví při jaký aktivitě si to měříš, že to říká 20. ....
Nejsi ten typ co si bere hodinky i do postele? 😂

No momemt šéfe, co je blbýho na hodinkách v posteli? Manželce stále ukazuju jak pěkně svítí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja je beru jen na aktivitu - chuze, beh

Spis me trapi, ze budu muset zacit intervaly a to ja vazne nerad.

Jeste jak tu psal kolega ohledne tepu, ja teda nejsem zadnej velkej bezec, ale tepovku jsem si hlidal jen u intervalu a to jeste jen tak od oka. Beham tak nejak pocitove, obcas to chce zkusmo pritlacit na pilu a clovek tak nejak citi, jake ma moznosti. Jeste bych dostal strach, ze budu mit infarkt a uz bych ani nepopobehl 🙂

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, guzmic napsal:

No momemt šéfe, co je blbýho na hodinkách v posteli? Manželce stále ukazuju jak pěkně svítí...

Tak pokud ti pak hodinky ukazuji, že ti je 20, tak naprosto nic (aspoň pro dražší polovičky 😂)

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Ajaj napsal:

Tak pokud ti pak hodinky ukazuji, že ti je 20, tak naprosto nic (aspoň pro dražší polovičky 😂)

Pche.....3 cm do plusu a jsem král, no 3 cm do mínusu a jsem královna

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Prochy68 napsal:

Tak jsem se schvalne podival, dneska desitka na moje soucasne maximum, prumerna tepovka 149. Vek lehce pres pade, 178cm, 96kg.

Hele za mě velmi dobrý čas, mám o 17 let míň a 16 kg míň a byl bych rád, když by jsme doběhli společně. 

Odkaz ke komentáři

Drtivá většina běhů by měla být někde 70-80 % TFmax. Ideálně spíše ta nižší hodnota... Delší pohodové běhy, výklusy atd. U delších běhů je možné, že se tepy v průběhu při stejném tempu lehce zvýší díky únavě. Pokud někdo ví svůj aerobní práh, tak je to víceméně do tohoto prahu. Pak máme tempové běhy, nějaké ostřejší úseky, výběhy atd. Tam jdu tepama výše, ale vždy následuje zase pauza nebo meziklus, abych se tepama srovnal.

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Prochy68 napsal:

Diky, mne staci chlast a prezirani emoji6.png

Woe někdo, kdo dá na první dobrou desítku za 55 min v 50 letech a má 96 kg nemůže žrát a chlast první ligu.... vlastně ani druhou. 🤣

Odkaz ke komentáři

@Ajaj no, moje cíle jsou mnohem skromnější :), rád bych půlmaraton pod 2hodiny. Běhám tři roky, 100kg, 186, 42let, 15 let posilovna. Časy na půlce od 2h2min - 2h6min. V podstatě je mi jedno jak rychle, spíš mě štve, že výsledky jsou tak dva roky furt ty samé. Zkusím dát na radu Garminu a Vaší a o tři měsíce se zas ozvu :). 

Upraveno uživatelem Dagoberd
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...