sido Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 5 minutami, Ajaj napsal: Paráda už jsem se bál, že jsem trochu mentálně nemocnej, když mi včera dorazily nový boty a zjistil jsem, že ke 14 rozběhanejm mám teď 4 fungl nový ve skříni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak sem na tom podobně a to mam další minimálně 5tery nerozbaleny v krabici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna A ze me ve vlaknu o trekingovejch botach delaji magora
kral083 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna @Prochy68ze mě dělá magora žena a to mám jen dvě kola ve skříni. Tak jsem rád, že jí můžu ukázat, že může být i hůř. 1
sido Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 40 minutami, Prochy68 napsal: A ze me ve vlaknu o trekingovejch botach delaji magora ale vubec, naprosto normální, kdo trochu běhá ma proste par bot na střídání, taky mas boty do trailu, na silnici, na závody, objemovky, na tartan, na pas, fajnšmekři a mladší maji tretry, sprinterské, na dlouhé tratě etc. my jsme doma 4, oba junioři dělají atletiku, takže těch bot máme doma fakt hromady pak nekde prijde sleva tak koupíš dvoje nebo troje a uz to frčí 1
sido Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 41 minutami, kral083 napsal: @Prochy68ze mě dělá magora žena a to mám jen dvě kola ve skříni. Tak jsem rád, že jí můžu ukázat, že může být i hůř. tvl kola to je pekelný, jsme 4 a to mas kazdy ma gravel, silničku a horáka naštěstí uz jsou všichni zastaveni v růstu, protoze pred par lety to bylo peklo kdy clovek koupil kolo a za rok bylo male , a takhle to mas s lyžema atd. za me je sportovni vybaveni hned po jídle dramaticky největší žrout našeho místa a samozřejmě i rozpočtu
Ajaj Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Před hodinou, kral083 napsal: @Prochy68ze mě dělá magora žena a to mám jen dvě kola ve skříni. Tak jsem rád, že jí můžu ukázat, že může být i hůř. Jestli ti to doma pomůže, tak ti můžu vyfotit všechny moje boty + ty 3 kola 1
Lobber Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna před 9 hodinami, Dantechno napsal: Já to mám s botama na běhání jak s hodinkama. Dokážou se rychle nahromadit Na rozdíl od hodinek se ale blbě později prodávají .... Od stavu na fotce se to bohužel jen zhoršilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. By mě zajímalo , jak to jako stihneš unosit jinak koukám Hoka, jsi s nima spokojen ?
Dantechno Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna před 7 hodinami, Lobber napsal: By mě zajímalo , jak to jako stihneš unosit jinak koukám Hoka, jsi s nima spokojen ? Hele nestíhám , ale co si budem povídat..... Hoky mě osobně moc nesedí. Mám Clifton 9 v GTX , ty občas používám když je mokro. A měl jsem Bondi 9 ale ty jsem po 2 bezich prodal kamosovi - podle me jsou lepsi recovery boty.
shewcza Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Mě taky Hoky nesedí, tlačí mě na vnější hranu kotníku (challanger 7), ale jinak boty taky úspěšně hromadím. Příští měsíc jdu na analýzu a diagnostiku běhu do Bebalanced. Máte někdo zkušenost co od toho očekávat? Já to dostal, takže vůbec netuším.
Beet Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 22. 1. 2026 v 12:49, hopa26 napsal: jasny https://www.apollostore.com/cz/panska-bezecka-obuv#sort=cheapest objednávka dorazila druhý den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak ti sedí velikosti? Např. u těch Ride 9 píšou : "U této kolekce obuvi doporučujeme volit o číslo větší velikost." Bral jsi větší než kupuješ běžně u jiných značek?
hopa26 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna (upraveno) vzal jsem celkem 10 krabic, detem, brachovi, synovcovi, manzelce ... 4 velikosti ok, 6 se jich vracelo a bralo o cislo vetsi. legracni je, ze na mou nohu nesedly ani iedny a vetsi co bych potreboval nemaji, takze pro sebe nemam ani ň. fascinujici mi prijde ze: vcera rano jsem opakovane objednal na vymenu a dnes uz jsou krabice u mne doma aby delaly radost. vratku jsem provedl vcera rano u nas na vsi ppl kuryrem, dnes si u apollo obchodu potvrdili prevzeti a ze mi poslou penize na ucet. vymena kus za kus nejde, kazda lrabice i bota pry ma unikatni carovy kod-rikala pani na infolince. kdybych tedy vybiral tak vetsi klid e o dve cisla. standartni obuv mam 45 a sedi perfektne behaci mizuno wawe mam 46 a jsou mi nepatrne vetsi. tady u tech sauconu jsem mel 46 a byla mi mala, jakoze opravdu na tesno bez rezervy. Upraveno 23. ledna uživatelem hopa26 1
Lobber Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna před 13 hodinami, Dantechno napsal: Hele nestíhám , ale co si budem povídat..... Hoky mě osobně moc nesedí. Mám Clifton 9 v GTX , ty občas používám když je mokro. A měl jsem Bondi 9 ale ty jsem po 2 bezich prodal kamosovi - podle me jsou lepsi recovery boty. před 12 hodinami, shewcza napsal: Mě taky Hoky nesedí, tlačí mě na vnější hranu kotníku (challanger 7), ale jinak boty taky úspěšně hromadím. Příští měsíc jdu na analýzu a diagnostiku běhu do Bebalanced. Máte někdo zkušenost co od toho očekávat? Já to dostal, takže vůbec netuším. Já jsem právě dal na doporučení kamarádky se kterou běhám když mi to vyjde závody s hafanem ( vůbec jsem neběhal , začal jsem 2 roky zpět ) Zaměřil se na Hoka a vzal co má shewcza - Challanger 7 jako na můj vkus vysoká platforma, ale bota mi sedí absolutně skvěle . Teď na nich mám odběháno 130 . A jako člověk kterej trpí na paty, jsem absolutně spokojenej … Ale taky jsem slyšel , že hodně lidem nesedí … Tak proto se ptám . mmj- mohu říct , že jsem ještě nevyužil nesmeky . A i když hafan zatáhne , tak i na tom sněhu drží dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Ja mam predchozi Challenger ATR6 a jsem s nema spokojenej hodne.
Lobber Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna před 2 hodinami, hopa26 napsal: vzal jsem celkem 10 krabic, detem, brachovi, synovcovi, manzelce ... 4 velikosti ok, 6 se jich vracelo a bralo o cislo vetsi. legracni je, ze na mou nohu nesedly ani iedny a vetsi co bych potreboval nemaji, takze pro sebe nemam ani ň. fascinujici mi prijde ze: vcera rano jsem opakovane objednal na vymenu a dnes uz jsou krabice u mne doma aby delaly radost. vratku jsem provedl vcera rano u nas na vsi ppl kuryrem, dnes si u apollo obchodu potvrdili prevzeti a ze mi poslou penize na ucet. vymena kus za kus nejde, kazda lrabice i bota pry ma unikatni carovy kod-rikala pani na infolince. kdybych tedy vybiral tak vetsi klid e o dve cisla. standartni obuv mam 45 a sedi perfektne behaci mizuno wawe mam 46 a jsou mi nepatrne vetsi. tady u tech sauconu jsem mel 46 a byla mi mala, jakoze opravdu na tesno bez rezervy. Hele já ti nevim , ale já když jel kupovat boty . Tak Hoka 45vel - Challanger 7 - ok ale nevěřil jsem jim Bandy (nevím číslo) - Male . asi jde opravdu o to jak jsou šité … 46vel - Bandy (nevim číslo) tak nějak , ale na běh ne Challanger 7 absolutně vyhovující .
Zlý vlk Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Běhám teprve rok. Prvního půl roku jsem používal kožené La Sportiva Ultra Raptor, které prostě byly doma na chození se psem do přírody. Když jsem se ujistil, že mě to chytlo, pořídil jsem si první boty čistě na běhání. Mám širokou tlapku, takže výběr je omezen na verze Wide. Pro převahu trávy a polních cest jsem zvolil trailové Inov8 Trailfly a jsem spokojen. Blátivé zimní počasí mě ale vyhnalo z polí na asfaltové cyklostezky. Protože mám panickou hrůzu, že si na asfaltu zničím klouby, začal jsem vybírat silniční boty a sáhl rovnou po nejtlumenějším modelu Hoka Bondi 9. Koupené tento týden, zatím jsem v nich vyběhl dvakrát a jestli jsem s Trailfly spokojenej, tak z Bondi jsem úplně nadšenej. Sednou mi jako ulité a běží se v nich jako po obláčku. Až prošmatlám Trailfly, půjdu si určitě vyzkoušet Hoka Challenger. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lobber Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Tak tahle platforma už je fakt na mě extrém … jsem zvyklí na slim podrážky … A tyhle “mechy/měchy” mi přijdou fak nepřirozené . Ale jak říkáš běží se v nich jak na obláčku …. I v těch Challengerech - i když, na mě zrovna přišlo to období , kdy jsem musel vzít útokem místní lékárnu a vykoupit všechen Voltaren …. Tak se snad budu zas nějakou dobu cítit nesmrtelnej
Beet Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna V 23. 1. 2026 v 17:13, hopa26 napsal: vzal jsem celkem 10 krabic, detem, brachovi, synovcovi, manzelce ... 4 velikosti ok, 6 se jich vracelo a bralo o cislo vetsi. legracni je, ze na mou nohu nesedly ani iedny a vetsi co bych potreboval nemaji, takze pro sebe nemam ani ň. fascinujici mi prijde ze: vcera rano jsem opakovane objednal na vymenu a dnes uz jsou krabice u mne doma aby delaly radost. vratku jsem provedl vcera rano u nas na vsi ppl kuryrem, dnes si u apollo obchodu potvrdili prevzeti a ze mi poslou penize na ucet. vymena kus za kus nejde, kazda lrabice i bota pry ma unikatni carovy kod-rikala pani na infolince. kdybych tedy vybiral tak vetsi klid e o dve cisla. standartni obuv mam 45 a sedi perfektne behaci mizuno wawe mam 46 a jsou mi nepatrne vetsi. tady u tech sauconu jsem mel 46 a byla mi mala, jakoze opravdu na tesno bez rezervy. Tak já vzal ty Saucony Ride 9, bo neutrální došlap ve velikosti 43 (větší neměli). Je to velikost, kterou teď kupuju standardně u běžeckých bot. A sedí mi perfektně. Takže každopádně díky za tip. Pár stokorun (tisícikorun) ušetřeno. 1
Dantechno Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Jen za mě , cena sice pěkná ale ten model vyšel před 10 lety ! Tam bude už slušná degradace pěny atd. .. Aktuálně už je na trhu model Ride 18.
hopa26 Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 5 hodinami, Dantechno napsal: Jen za mě , cena sice pěkná ale ten model vyšel před 10 lety ! Tam bude už slušná degradace pěny atd. .. Aktuálně už je na trhu model Ride 18. Na druhou stranu, na stání k verštatu, aby nezáblo, nebo pro někoho kdo to chce s běháním zkusit a má jen jedny crocsy s vložkou z Temu aby mu se mu to na vlhku nesmekalo je to vstupenka co třebas otevře dveře. Já byl včera zas běhat a dnes pamětliv rad zkušenějších jsem zvolil odpočinkově a relaxačně plavání. Lezl jsem do vody tak strašlivě nasranej, vzteklej, plnej hněvu frustrace, sebelitosti ve zvlášť vysoké koncentraci. Pozitivní bylo, že mi to umožnilo zaplavat rekord, ale nemohu říct že by se mi tím nějak extra ulevilo. Sem asi v nějakým přechodu, drží se mne blbá nálada. Zítra zas běhání. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se