323GT Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Ty bláho to slovo jsem nikdy neslyšel. Musel jsem si to vygooglit. Zkušenozti nemám ani mít nechci.Přeju brzké uzdravení. Já před čtrnácti dny o tom také neměl ani ponětí. Holt jsem si to musel vyzkoušet na vlastní kůži. Ale dle info od doktora se obecně nejedná o nic vážnějšího, taková relativně běžná věc. Sice nepříjemná, ale léky na bolest zabírají a teď už to chce jen pár týdnů klid. Víceméně způsobeno vlastní vinou. Po běhací pauze to chtělo začít trochu více volněji. Fyzička díky kolu nechybí, ale pohybový aparát si potřebuje zase zvyknout na jiný druh pohybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Tak pro letošek mám zatím zaplánováno toto: 7.3. Kbelská 10km28.3. Hervis půlmaraton18.4. Pardubický vinařský půlmaraton26.4. Nymburský půlmaraton16.-17.5 Vltava Run od pramenů Vltavy do Prahy (jdeme na vítězství)6.6. Spartan sprint LitovelSrpen - WRP13.9. Jihlavský půlmaraton27.9. BěchoviceŘíjen - Vokolo Priglu18.10. Půlmaraton Drážďany S kým se kde potkám? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 To je spousty penez za dopravu a startovne, kdyz to sectes.Kazdopadne at se dari. .Tak pro letošek mám zatím zaplánováno toto: 7.3. Kbelská 10km28.3. Hervis půlmaraton18.4. Pardubický vinařský půlmaraton26.4. Nymburský půlmaraton16.-17.5 Vltava Run od pramenů Vltavy do Prahy (jdeme na vítězství)6.6. Spartan sprint LitovelSrpen - WRP13.9. Jihlavský půlmaraton27.9. BěchoviceŘíjen - Vokolo Priglu18.10. Půlmaraton Drážďany S kým se kde potkám? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 To je spousty penez za dopravu a startovne, kdyz to sectes.Kazdopadne at se dari. .Výhoda pracovat v ČS, a.s. Máme běžecký klub a většinu akcí platí klub :-) takže super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Tak to je paradni jinak by to vyslo dost draze a mne osobne uz to prestalo bavit platit za to, ze si jdu zabehat (tedy ty nejvice komercni behy ci zavody kde bezi tisice lidi).Na nekolika co zminujes jsem byl jiz pred delsi dobou a nejhezci tedy mne se libil nejvice byl Olomoucky pulmaraton. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pony Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Tak pro letošek mám zatím zaplánováno toto: 7.3. Kbelská 10km28.3. Hervis půlmaraton18.4. Pardubický vinařský půlmaraton26.4. Nymburský půlmaraton16.-17.5 Vltava Run od pramenů Vltavy do Prahy (jdeme na vítězství)6.6. Spartan sprint LitovelSrpen - WRP13.9. Jihlavský půlmaraton27.9. BěchoviceŘíjen - Vokolo Priglu18.10. Půlmaraton Drážďany S kým se kde potkám? :-) Se mnou určitě 28.3. Hervis půlmaraton, pak jedu půlmaraton do Budějovic a pak noční Praha 10km. Běchovice mám za humny, ale tam jsou hodně dobré časy borců Zaujal mě však Pardubický vinařský půlmaraton u perníkářů bych čekal jinou kategorii. Ale název akce je krajně sympatický Upraveno 12. února 2015 uživatelem Pony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Se mnou určitě 28.3. Hervis půlmaraton, pak jedu půlmaraton do Budějovic a pak noční Praha 10km. Běchovice mám za humny, ale tam jsou hodně dobré časy borců Zaujal mě však Pardubický vinařský půlmaraton u perníkářů bych čekal jinou kategorii. Ale název akce je krajně sympatický Běchovice pojď, jsou super a neva že jsem na chvostu. Mám to nějakých 48min. I Kbely jsou skvělý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pony Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Běchovice pojď, jsou super a neva že jsem na chvostu. Mám to nějakých 48min. I Kbely jsou skvělý....Uvidim, je pravda, ze jsem je zvazoval minuly rok. No cas nevim, pulmaraton beham cca 1:47 tady je to kopcovity... No skoda ze si zde nehrajeme na handicapy, byl bych v kategorii nad desek kilo vahy urcite v popredi;) mezi slachovitymi bezci se citim trochu nesvuj;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Tak pro letošek mám zatím zaplánováno toto: 7.3. Kbelská 10km 28.3. Hervis půlmaraton 18.4. Pardubický vinařský půlmaraton 26.4. Nymburský půlmaraton 16.-17.5 Vltava Run od pramenů Vltavy do Prahy (jdeme na vítězství) 6.6. Spartan sprint Litovel Srpen - WRP 13.9. Jihlavský půlmaraton 27.9. Běchovice Říjen - Vokolo Priglu 18.10. Půlmaraton Drážďany S kým se kde potkám? :-)Žádný průnik tam nevidím. Snad jen Běchovice. O těch letos uvažuju, jelikož mám vůči nim dluh. O 14 sekund se mi nepodařilo překonat čtyřicetiminutovou hranici. Jenže to už bude 14 let. Naposled jsem Běchovice běžel před deseti lety, takže príma výročí na návrat. Jinak z větších závodů mám v plánu MasarykRun v dubnu. Tam se mi loni líbilo. Jó to se někdo má. Startovné od klubu je celkem velká pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Kurnik do včerejška byly Běchovice jen vzdálená myšlenka. Ale už jsem koukal kdy spouštějí registrace. 1.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Tak dneska mám napůl splněný cíl. 10 km v kuse. Bohužel zatím ne pod hodinu (to je ten cíl), ale 1:07. Strejda Garmin mi pak řekl, že se 72 hodin nemám ani hnout, v rámci regenerace :-DAle je mi parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Tak dneska mám napůl splněný cíl. 10 km v kuse. Bohužel zatím ne pod hodinu (to je ten cíl), ale 1:07. Strejda Garmin mi pak řekl, že se 72 hodin nemám ani hnout, v rámci regenerace :-DAle je mi parádně.Strejda Garmin te teda setri. Tri dny nicnedelani, to bych taky bral. :-) Ja dnes 20km. Krasne slunicko, teplicko, proste parada.z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Tak hlásím včera první letošní trénink kvality. Pro začátek 5krát kopec po třech minutách. Bolí to víc než pomalých 20 kilometrů. Ale myslím, že to půjde. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 já mám od fyzioterapeutky na běhání zase zaracha... tak jsem si alespoň koupil fivefingers, že se v tom zatím naučím chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Tak pro letošek mám zatím zaplánováno toto: 7.3. Kbelská 10km28.3. Hervis půlmaraton18.4. Pardubický vinařský půlmaraton26.4. Nymburský půlmaraton16.-17.5 Vltava Run od pramenů Vltavy do Prahy (jdeme na vítězství)6.6. Spartan sprint LitovelSrpen - WRP13.9. Jihlavský půlmaraton27.9. BěchoviceŘíjen - Vokolo Priglu18.10. Půlmaraton Drážďany S kým se kde potkám? :-) Já budu v Jihlavě a možná i půjdu i vokolo priglu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Potřeboval bych poradit jaké koupit boty na běhání .. Zima byla plonkova, ale chci se do toho pozvolna zase dostat. Našel jsem Adidas performance springblade.. Tak nevím.. U posledních se mi dostala ven ta vyztuha paty.. Mate doporučení? Jinak terén bude asfalt plus občas polní cesta. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Tieto dizajnové fičúre musí maž asi každá značka v portfóliu. Tie Adidasy by som nebral. Stačí, keď vyletíš von po zime, na asfalte je kvantum posypového štrku, či navozených kamienkov, to sa tam toho musí natrepať...Inak pozvolna odzvonilo oživeniu trhu bare foot topánkami a vraciame sa asi zase k osvedčeným odpruženým topánkam, len už nie tak s vysokou podrážkou. Na výber topánok píšeš strašne málo informácii. Doplň aspoň: 1. Typ nášľapu2. Kilometráž - cca za týždeň, či si čisto rekre + výbeh pre potešnie, alebo rekre, ale makáš už aktívne Ja mám veľmi dobré skúsenosti s Nike. Po počiatočnom odpore k tejto značke, v nich už makám štvrtú sezónu. Mám mierne zvýšenú pronáciu, rekre, ale aktívne s cieľom maratón pod 3:30. Zatiaľ som ho odbehol za 3:37. Terén ako máš ty - asfalt, miestami lesné cesty:- LunarGlide - s miernou pronačnou podporou, - neutrál Zoom Vomero 4 + orto vložky,- teraz behávam v neutrál Nike Pegasus 28 + orto vložky Takisto NewBalance sú slušné. Nesledujem teraz aké vlastne modelové rady majú, ale 1228 s pronačnou podporou a neutrál 1064 (+ orto vložky) boli na vysokú kilometráž vynikajúce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Viz vyse, dle doslapu (pronace x supinace), vahy, terenu.. Treba v Triexpertu v Praze na Flore te zmerej a doporucej spravnou obuv, podle me to fakt stoji za to. Ja vybiral mezi Mizunem a Brooksem, mam ty Mizuna a jsem teda spokojen velice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Tak mi to vyšlo jako lehce zvýšena pronace podle nějakého faktoroveho návodu ..jinak váhově jsem 85-90 ale 2m..Jinak bych viděl jako standardní , tydne kolem 30km, loni jsem běhal 4x tydne 10km a šlo to..sporttester s hlidáním tepovky. Nemusím masové běhy a závody, běhal jsem a budu jen pro sebe. Upraveno 6. března 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Já mám svoji oblíbenou značku Asics. Při pronaci bych vybíral něco z této nabídky http://www.asics.co.uk/cat/SportRunning/-/producttypefacet/Shoes/gender/Men/pro/Over+Pronate/0-45-featured Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se