MarvinX Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 WatchFan1: I kdyby jsi tady ukázal hodinky za několik miliónů, pro mě jsi tu vítaný. Nezávidím, naopak, přeji ti to. Simon: Velká gratulace, krásné hodinky (o mě se tady myslím ví, že mám pro tyhle BWC slabost ) a k nim nádherný řemen. Velká paráda. DadB: Kde jsi je koupil? Respektive co je to za typ? Tyhle by myslím pro mého prcka byly ty pravé (a ještě ke všemu mají hasičský auto) .
spiderer Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 simon - ted mi to doslo! Ja videl ty bez cisel! Tak to az se uvidime priste tak budes muset vzit oboje
DadB Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 MarvinX napsal: DadB: Kde jsi je koupil? Respektive co je to za typ? Tyhle by myslím pro mého prcka byly ty pravé (a ještě ke všemu mají hasičský auto) . Měli je v Globusu, model je to t77191 (a docela mě překvapilo to indiglo - vážně svítí), nekřesťanských 699,- v luxusní dětské krabičce navíc s plastovou cca 10 cm zvětšenou kopií (stejný ciferník, ale bez řemínku) s posunovacími ručičkami na výuku poznávání času. Halt kluci ve školce už mají hodinky (což mi za posledních 14 dní připomněl pokaždé, když jsme kolem nich projeli), tak jsme to prostě museli urgentně vyřešit :-)))
Pege1012 Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Sice jsem už nějakou dobu vlastníkem ,ale nebylo moc času. Každopádně za zprostředkování koupě ještě jednou díky t.m.watchovi a za ručně zhotovený řemínek na míru Simonovi.
Návštěvník Snow Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) To RomanP cituji Tě " jsou to moje poslední hodinky vůbec ", už jsem se tak dlouho nepobavil , přesně tuto větu používám vždy, když chci odůvodnit další nákup a to ještě přidávám navrch svaté slovo manželce , že nebudu kouřit, nepodařila se ani jedna věc !!!!!!!!! Ovšem kdybych byl býval přestal kouřit. tak jsem měl už třeba Glashütte Sport Evolution Chronograph nebo např. alespoň dvoje, ale spíše troje Eterny s C.O.S.C., ta představa mě tak rozrušila , že si musím odeběhnout zapálit . Upraveno 9. června 2007 uživatelem Snow
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Pege1012 napsal: Sice jsem už nějakou dobu vlastníkem ,ale nebylo moc času. Každopádně za zprostředkování koupě ještě jednou díky t.m.watchovi a za ručně zhotovený řemínek na míru Simonovi. Zajímavé. Zvláštně archaický look. Odlišné od toho, co od Oris znám. Co to je za model, prosím?
Pege1012 Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) To:NIGHTiGALE, Je to ORIS BC3 day date, mají je v prodeji v Koskomu, já je měl vydražené z Německého ebaye. Řemínek tam byl původně kaučuk, ale s tím co mi dělal Simon přímo na orig. sponu vypadají daleko lépe. Upraveno 9. června 2007 uživatelem Pege1012
RomanP Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Snow : No jasně... zní to tvrďácky a nekompromisně, ale jak už jsem napsal, takhle to fakt dál nejde. Ten slib jsem dal především sám sobě, ani tak ne svému okolí. Malinko jsem ho změkčil klauzulí o tom, že pokud mě to znovu popadne, tak jedny stávající prodám (v cenové relaci podobající se těm co chci)
Návštěvník Snow Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 RomanP napsal: Snow : No jasně... zní to tvrďácky a nekompromisně, ale jak už jsem napsal, takhle to fakt dál nejde. Ten slib jsem dal především sám sobě, ani tak ne svému okolí. Malinko jsem ho změkčil klauzulí o tom, že pokud mě to znovu popadne, tak jedny stávající prodám (v cenové relaci podobající se těm co chci) Tak to také doma zkouším, zatím bez úspěchu, přeji Ti větší štěstí při domácím smlouvání, tedy pokud jsi ženatý, já kdybych nebyl, tak jsem totálně do kosti zmordovaný a oděn v zimě v létě v trenkách, ALE měl bych HODINKY !!!
Návštěvník Snow Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) Časomíra je pro nás zkázou . Upraveno 9. června 2007 uživatelem Snow
tictackate Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 dnesni novinka do sbirky..cca z roku 1940
safi Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 RomanP napsal: Tak taky hlásím přírůstek. Nedávám je sem proto, že by jste je neznali, ale spíš proto, že jsou to moje poslední hodinky vůbec. Tahkle to dál nejde. Nechci se přímo loučit, i když je to zde nyní móda, ale omezím čtení. Jsou to jak vidno 2531.80.00 s cal.1120 a jsou pořízené v republice a jsou nové. Krásné fotky. Gratuluji a ukládám si je na disk
letovod Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 tictackate napsal: dnesni novinka do sbirky..cca z roku 1940 hezkýýýý
letovod Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 roon napsal: co třeba jeden z těhle ? http://thestrapshop.co.uk/pages/lwb/di-mod...0Aviator%27.htm http://thestrapshop.co.uk/pages/lwb/di-mod...Chronissimo.htm Díky za tip
cali Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Sport II v nereze s miyotou a svietiacimi ruckami NOS myslim ze uzitkovo asi to najlepsie co povodny prim vyprodukoval povodne som ich zhanal pre kolegu ale ten sa medzi tym stihol ulakomit na iny kusok, takze mi zatial zostavaju.... ale nemozem povedat ze by ma to mrzelo vdaka, (...ved on vie kto).
Mech Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Cimier, automat ETA 2836-2, safírové sklo, průhled na strojek.
jfk Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) Obdržel jsem od strýce asi 10 let používané mechaniky Enicar. Hrozně se předbíhaly a hodinář ve Wroclavi řekl, že nejdou opravit. Zašel jsem s nima do našeho hodinářství tam mi řekli - oprava pokřiveného vlásku 600-800 Kč. Trošku jsem si s tím pohrál a ejhle fungují a chodí perfektně. Jsou to moje první mechanické švýcary co mám tak snad se budou líbit Upraveno 12. června 2007 uživatelem jfk
X-Bob Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 No, JFK, kloubou dolů. Je to: dokonalé, dokonalé, dokonalé... Víc už nepsat netřeba. Už pokračuje jen tichá závist....
jfk Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) X-Bob napsal: No, JFK, kloubou dolů. Je to: dokonalé, dokonalé, dokonalé... Víc už nepsat netřeba. Už pokračuje jen tichá závist.... Děkuji za chválu potěšila Snad hodinky budou fungovat dále většinou když jsem nějaké opravoval tak jsem to zvoral. Mám raději velké hodinky s velkým průměrem. Avšak tyto mají 36 mm i s korunkou jsou na ruce opticky dost velké. Prostě prima společenské hodinky. Upraveno 12. června 2007 uživatelem jfk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se