Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Hasňa napsal:

Hoši, kde se dá sehnat to malé kolečko na pověšení. Mě prasklo na mini švýcaráku, co mě léta zachraňuje a nikde ho nemůžu sehnat.

Na karabinách na přívěscích na klíče bývají takové malinké kroužky na klíče, ty používám já.

_20240301_085353.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No vidíš, a je to vyřešený🙂 Hlavně prosimtě žádnou Pandoru, manželka by si myslela, že jsem za to dal moc peněz.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Tak to vypadá, že se chýlíme k finále.

Dle propočů to vychází na doplatek 500Kč plus poštovný.

Zde je idea taková, že se to bude posílat Zásilkovnou, přičemž příslušný kód si každý vytvoří sám, současnně si zaplatí poštovný a vytvořený kód mi zašle ve zprávě pro příjemce spolu s doplatkem.

Neposílejte nic hned, kód má nějakou expiraci, takže zatím je to jen pro info.

Odkaz ke komentáři

Joooo, to je dobra pripominka! Bo sou tady exoti, kteri treba ten nick napisou do okynka "zprava pro mne" ;-). Ale tak verim, ze kdyz uz ted nebude takovy fofr, tak to dopadne ;-). 

Odkaz ke komentáři

Ale tak tentokrát se nebude startovat odesílání peněz, v konkrétní hodinu, že ne :D

@mydlinkaTM já taky bral, že jsi chtěl klid na práci a nemáme do toho kafrat, aby to nevypadalo, že tě hecujem :D Vždycky jsem rozepsal slova chvály a před odesláním si na to vzpomněl a smazal.... přeposílal jsem fotky aspoň kamarádovi kovářovi, abych s někým tu radost sdílel...

Vypadá to super, už se těším, hlavně je to teda realizace v rekordním čase, to tu nebylo ještě určitě.

Odkaz ke komentáři

Já bych to teda upřesnil, že ani tak nešlo o krafání nebo komentáře, ale jen o některý druhy dotazů na Mydlinku, na který zde nebyl tak nějak prostor odpovídat. Ale to je fuk, myslím, že dílo se blíží ke zdárnýmu konci a sám čučím, jak rychle to Vojta zvládá 👍

Odkaz ke komentáři

[mention=606]Hasňa[/mention] ty malý kolečka nemám, pokud Ti bude stačit s venkovním průměrem 12 (modely 91 a 111mm) tak Ti klidně pošlu
Jinak děkuji za slova chvály, snažím se seč mi síly stačí.  
To nepůjde protáhnout tím malým přívěsným. IMHO

Jinak teda, abych byl k tématu, váš nůž tady je parádní!

a42bd07ee1369dcb702847e5418eea0c.jpg
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...