Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

1. Victorinox : 31
  2. Spyderco Tenacious 11
  3. Spyderco Manix2 : 29
  4. RAT 1 nebo 16
  5. SpydercoDelica/Edela/Endura: 11

Od mydlinky bych bral cokoliv. Nejradši bych taky Delicu, to je velikostně akorát EDC, ale ta už je mimo. Ostatní jsou už větší a těžší. Tak ať je to aspoň univerzál. 

Upraveno uživatelem Eiffeltom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, v nožích jsem amatér, může mi prosím někdo znalý doplnit k výše uvedenému seznamu variant cenu bez úpravy + cenu úpravy = celkovou cenu?

Např. VINOX: 1000 + 1000 = 2000 Kč

Je mi jasné, že v této fázi jde jen o odhad. Popravdě nevím, kde se s těmito variantami cenově pohybujeme.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Vit napsal:

Pánové, v nožích jsem amatér, může mi prosím někdo znalý doplnit k výše uvedenému seznamu variant cenu bez úpravy + cenu úpravy = celkovou cenu?

Např. VINOX: 1000 + 1000 = 2000 Kč

Je mi jasné, že v této fázi jde jen o odhad. Popravdě nevím, kde se s těmito variantami cenově pohybujeme.

Předčasně. Všechno se bude řešit a pocitat posléze. 

Odkaz ke komentáři

Ale prd, ja to vcera otevrel v PC a myslel jsem, ze jsem na konci tabulky. Tak jsem zkopiroval posledni. Pridal +1 u Vinoxu a nahrál. Jenze po tom nahrání se ta stránka "nejak" zaktualizovala a bylo tam prede mnou vyssi cislo nez jsem pridaval. Tak jsem to editoval a pridal ten jeden u Vinoxu. U Manixu jsem zapomnel, ten pocet aktualizovat. Omlouvam se nebyl v tom zamer.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...