Pepino777 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Rano budeme moudrejsi. Za me teda taky jen logo a "jeden z xx". Nejake slogany atd. jdou uplne mimo me. Hlavne chci hezky nuz a ne omalovanky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) Tak už se mi to podarilo vydolovat z utrob tech internetu. Snad to z toho printscreenu bude videt. Ať máte o čem přemýšlet. Jinak muj plan by bylo to okruzi kolem trochu zvetsit a napsat do nej. "LIMITOVANÁ EDICE ChronoMAGfora - L.E.2024 - JEDEN Z XX" p.s. bude to maly, kruh ma prumer 12,5mm Upraveno 25. ledna uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 8 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 30 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 12 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 4 5. G10 s mosaznou destičkou - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Že do toho kecám, ale čím míň textu, tím lip. LIMITOVANÁ EDICE ChronoMAGfora - L.E.2024 - JEDEN Z XX" Že to je Chronomag je poznat z loga. L.E. a Limitovaná Edice je 2x to samé. Takže za mě by stačil text: LIMITOVANÁ EDICE 2024 - JEDEN Z XX" k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 1 minutou, krtek napsal: Že do toho kecám, ale čím míň textu, tím lip. LIMITOVANÁ EDICE ChronoMAGfora - L.E.2024 - JEDEN Z XX" Že to je Chronomag je poznat z loga. L.E. a Limitovaná Edice je 2x to samé. Takže za mě by stačil text: LIMITOVANÁ EDICE 2024 - JEDEN Z XX" k. Souhlas… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ja bych to klidne jeste zkratil jen na “L.E. 2024 - Jeden z XX” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna “L.E. 2024 - Jeden z XX” za mě naprosto ideální (pokud už něco..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 14 minutami, Radim01 napsal: “L.E. 2024 - Jeden z XX” za mě naprosto ideální (pokud už něco..) Ano, souhlas. Takhle je to ještě lepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1. Micarta hnědá s mosaznou destičkou - 8 2. Micarta zelená s mosaznou destičkou - 31 3. Micarta z každé strany jiná (kombinace zelená hnědá) s mosaznou destičkou - 12 4. G10 bez destičky - gravírování přímo do střenky - 4 5. G10 s mosaznou destičkou - 1 Ně že bych tu pětku chtěl, ale bylo mi líto, jak se tam s tou nulou krčí v rohu.....jinak taky hlas pro dvojku. Ten nápis bude podle mne tak malý, že je zbytečné ho tam dávat a pokud tam být musí tak L.E. 2024 za mně stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) a co tedy takto: to co je růžové bude nahoru, font bude širší linkou, je to jen pro představu Upraveno 26. ledna uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) V tom okruží by se mi to asi líbilo víc. Ale uvidíme, co si vyžádá hlas lidu Upraveno 26. ledna uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna ten laser to tam nakreslí, ale bojím se, že moc z nás to bez lupy už nepřečte. Ještě mám druhou variantu, teď se teda netlemte, je to FAKT JEN HRUBÝ nástřel v rychlosti v ACADu, pro laser to bude muset kamarád stejně překreslit. Ten font bude taky tučnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Ta verze vpravo je víc “hodinkova” ale bude si to chtít hodně pohrát, aby to bylo vyvážené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna A nechat jen logo na strence a text laserem na cepel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna to je taky možnost, ten nehetník nemám teda přesně zaměřenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Neee, takhle podlouhle na cepel neeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna A už jen na ten stonewash nápis : Nic, co by nešlo rozleštit.... Pokud ,mohu projevit svůj názor, tak méně je více. Mně by to bohatě stačilo na to mosazné logo, když už to tam musí být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Nedával bych ani “jeden z” ale normálně 1/30 atd. To “z” hrozně tahá za oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1 z 30 i 1/30 za mě vypadá jako číslování, tzn první kus z 30. Nedával bych nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) po 1/30 se ale čeká na 2/30 , ale tomu jsme se chtěli jako realizační tým vyhnout a myslím, že se to i minule osvědčilo p.s. možná opravdu použít "jeden z xx"" Upraveno 26. ledna uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se