JakubS Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Jen panický dotaz... Ti co hlasovali pro Vnox mají to své "místo" v pořadníku jisté? Já jen abych neměl strach, že závaznou objednávku nestihnu dost rychle a předběhne někdo, kdo sledoval zpovzdálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Count me in. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Taky zůstávám ve hře jako od zacatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Já jsem třeba ve většině anket nehlasoval, protože pro mě nebyly podstatné (neměl jsem vyloženě vyhraněný názor), zájem se zapojit jsem ale taky vyjádřil, takže doufám, že seznamy, zálohy, .... teprve budou Zatím tu zaznělo 35ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Ahoj, dneska navecer si budeme s klukama volat a dohodneme se, jak to udelame. V tuto chvili opravdu vypada, ze klipu bude 35 = bude 35 nozu strop. To zda nekdo hlasoval ci nehlasoval neni podstatne. Podstatne bude, zda se zapise do poradniku a slozi dany clovek zalohu (plus minus v cene noze, prace a materialu). Moje predstava je takova, ze bychom dali dopredu vedet, je to tak a tak a urci se termin, od kdy do kdy je mozne se zapsat a poslat zalohu. Pokud se zapise lidi mene, udela se nozu takovy pocet, jaky je pocet prihlasenych. Pokud bude prihlasenych vice nez 35, tak opravdu bude rozhodovat rychlost zapsani se do poradniku a platba. Ale tohle je jen ma predstava, jak by to mohlo vypadat. Vecer se o tom jeste pobavime s warannem a mydlinkou a pak to zde vyhlasime oficialne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna No mne treba neprijde moc ferove, ze celou dobu sleduju prubeh, hlasuju a v okamziku startu treba nebudu online a o moznost ucastnit se prijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Samozřejmě si nikdo z nás nemůže nic nárokovat, ale cítím to stejně jako @Prochy68. A byl by trochu bizár, kdyby jedna parta postupně rozhodla o podobě kudly a jiná skupina lidí ji zkoupila Ale snad to tak nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Jak tak sleduju jiné limitky, tak jedna věc je hlasovat a úplně jiná věc je sáhnout do peněženky a poslat zálohu. V poslední anketě hlasovalo ~30 lidí a sledování vlákna má zapnuto ~33 lidí. Čímž chci říct, že jestli se najde víc než 35 závazných zájemců (=složí zálohu) - tak to bude překvapení. Takže kliiiid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) před 2 hodinami, mAra_ napsal: Ahoj, dneska navecer si budeme s klukama volat a dohodneme se, jak to udelame. V tuto chvili opravdu vypada, ze klipu bude 35 = bude 35 nozu strop. To zda nekdo hlasoval ci nehlasoval neni podstatne. Podstatne bude, zda se zapise do poradniku a slozi dany clovek zalohu (plus minus v cene noze, prace a materialu). Moje predstava je takova, ze bychom dali dopredu vedet, je to tak a tak a urci se termin, od kdy do kdy je mozne se zapsat a poslat zalohu. Pokud se zapise lidi mene, udela se nozu takovy pocet, jaky je pocet prihlasenych. Pokud bude prihlasenych vice nez 35, tak opravdu bude rozhodovat rychlost zapsani se do poradniku a platba. Ale tohle je jen ma predstava, jak by to mohlo vypadat. Vecer se o tom jeste pobavime s warannem a mydlinkou a pak to zde vyhlasime oficialne. před 1 hodinou, krtek napsal: Jak tak sleduju jiné limitky, tak jedna věc je hlasovat a úplně jiná věc je sáhnout do peněženky a poslat zálohu. V poslední anketě hlasovalo ~30 lidí a sledování vlákna má zapnuto ~33 lidí. Čímž chci říct, že jestli se najde víc než 35 závazných zájemců (=složí zálohu) - tak to bude překvapení. Takže kliiiid To ve mne právě ten klid nevyvolává.... Třeba já sledování zapnuté nemám, ale zájem o nůž mám od začátku. Sledováním bych se úplně neřídil. edit: Teď jsem si to sledování pro jistotu zapnul. Upraveno 31. ledna uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Hehe, toto je jak otvorenie štátnej dotacnej výzvy. držím palce aby sa každému ušlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Tak si urceme cas, kdy se spusti zapis zavaznych objednavek (co ja vim, treba sobota 21:30), do te doby se sem snad vetsina realnych zajemcu podiva a bude na nich jak s tou informaci nalozi. Spusteni "rezervaci" na limitky se temer vzdycky ohlasuje predem ne? Organizatori budou mit vic casu na doladeni vseho co je potreba a my budeme mit "jistotu" ze zapis neprosvihnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Ano, přesně takto jsem to popsal ve svém příspěvku. Že se dá dopředu vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Pardon, procitam to jen v rychlosti na telefonu abych neco neprosvihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Sakra, sledujících už je 36! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 20 hodinami, JR_2010 napsal: Možná ještě doladit font písma na ten klip, já vím, že je to ptákovina, ale důležitá @warann @mydlinkaTM @mAra_ Já bych taky rád, aby se doladila tato důležitá ptákovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Ano, přesně takto jsem to popsal ve svém příspěvku. Že se dá dopředu vědět.Tak ja to blbe pochopil nebo precetl, tohle je rozumny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 37 minutami, Prochy68 napsal: Tak ja to blbe pochopil nebo precetl, tohle je rozumny. V pohodě, já se taky občas nevyjádřím úplně jasně... Holt jedu fórum jen přes telefon a ten to občas upravuje dle sebe... A já na to mám občas čas jen mezi jednáními v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Hele, dneska mam naplanovanej sex, tak ne, ze to spustite uprostred noci, pacholci! A prispival jsem a nesleduju vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Tohle mi smrdí tím, že na to zapomenu a určitě se na mě nedostane… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Ok, takze takto. Font se vyresi, @mydlinkaTM jeste nadhodi 3 moznosti. Bereme, ze odhlasovano je L.E. 2024, nicmene se to tam musi vejit a musi to byt aspon trochu videt. Pokud by tech znaku bylo moc, pak by se to zkratilo na L.E 24. Zbytek je tedy na @mydlinkaTM ktery pripadne pozada o soucinnost @JR_2010 s prosbou o vizualizaci. Realizaci zavazne objednavky jsme resili fakt poctive a ze vsech spatnych reseni vybrali toto: Az Vojta zkontroluje klipy (ktere jsou na ceste) dam vam vedet s predstihem cca 24 hod cas, kdy vam sdelim cislo uctu (abyste se vcas mohli postavit na startovni caru). Platny zapis se provede tak, ze uhradite prislusnou castku a do seznamu napisete “uhrazeno “ (ne naopak). Jakmile bude platne obsazeno misto 35, je hotovo. Pripadne preplatky samozrejme vracim obratem. Zaloha bude 3 tis, plus je treba pocitat s mensim doplatkem. Pro stouraly - depozitni ucet na to otvitat nebudu, ale mam vzdy nejaky ucet volny, takze to pujde tam, jine penize tam nejsou a nebude se to tedy s nicim michat, takze by to melo byt dostatecne prehledne a transparentni. Ucet je u UniCredit (vim, zadna vyhra, ale co uz). Tot snad vse, kluci me kdyz tak behem vecera doplni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se