Murphy97 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Chlapi, organizatori! Velkej respekt vasemu usili, jeste jednou, velke diky! Nemam recept, jak to udelat, ale treba ja zitra vecer po osme zrovna nebudu mit velkou prilezitost byt tady, byt jsem tady byl, sledoval a hlasoval od zacatku. Bylo by mi docela lito, kdyby na vsechny, co tu byli alespon trochu aktivni nedoslo na ukor lidi, kteri budou mit jen "rychle prsty" na klavesnici. Ale jak rikam, nemam na to recept a.. a asi mi nezbyde, nez se s rim smirit. V kazdem pripade, jeste jednou velke diky vsem, co do toho vlozili svuj cas a energii! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Ty jo bejt v pátek večer při smyslech..? Drsný, hodně drsný, nemažete se s tim... Tak snad si vzpomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února No, bude to bitfa jak cyp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 20 minutami, Murphy97 napsal: Chlapi, organizatori! Velkej respekt vasemu usili, jeste jednou, velke diky! Nemam recept, jak to udelat, ale treba ja zitra vecer po osme zrovna nebudu mit velkou prilezitost byt tady, byt jsem tady byl, sledoval a hlasoval od zacatku. Bylo by mi docela lito, kdyby na vsechny, co tu byli alespon trochu aktivni nedoslo na ukor lidi, kteri budou mit jen "rychle prsty" na klavesnici. Ale jak rikam, nemam na to recept a.. a asi mi nezbyde, nez se s rim smirit. V kazdem pripade, jeste jednou velke diky vsem, co do toho vlozili svuj cas a energii! Jak píšeš, mám z toho stejný pocit a obavám se, že při mem štěstí to i tak pro mě dopadne. nicméně, ani já nevím, jak to udělat lépe. tudíž i ode mě náleží organizátorům mé poděkování. Díky moc za možnost se na tvorbě, byť symbolicky, podílet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února My si právě říkali, že v osm už jsme všichni doma z práce a ještě nemůžeme přece být úplně vožralý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Chlapi, nevim. Timhle modelem jsme chteli dat moznost se na to pripravit a nejak si to zaridit. Taky se to mohlo spustit treba dnes, ponevadz by to tomu asi nic nebranilo. Ale to by zas bylo - “chvili jsem pryc a je to fuc”. Ono hledat nejaky “spravedlivy” reseni ve smyslu pocitani prispevku v tomto vlakne a pod. taky asi neni moc realny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Osobně také děkuji organizátorům a přijímám jejich řešení, byť bych volil jiné. Seznam zájemců,kteri slozili zalohu, 31 míst, násleně náhodný los. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Však já vám nic nevycitam. Lip to udělat nejde. Když bych si tu pak měl vybrecet jinej termín, nebo způsob, omezí to neferove třeba někoho jiného. treba to vyjde. Nebo ne a obrátím se následně na Mydlinku sám s něčím jiným. To je život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Hele a jak moc nerealny je, ze by se tech klipu treba za mesic dalo dosehnat dalsich 10? To snad nejsou vsechny klipy pro rok 2024 vykoupeny, nebo? Ja jen, ze pokud na ten nuz budu cekat 14 dni, mesic, nebo pul roku je mi pri zdejsich zvyklostech docela fuk, porad to bude mega rychly!Kazdopadne take diky za organizaci a ex ante i Vojtovi za tu praci, ktera ho jeste ceka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Limitka ma byt trosku exkluzivni a nemel by ji mit kazdej. Jaky to ma vyznam co ctvrt roku dodelavat urcitej pocet kusu jen aby se nasytil trh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února @warann @mAra_ Kluci, mě jedna věc napadá, ale nechci do toho kecat. Klidně se nabízím, že udělám přehled lidí kteří hlasovali a k čemu, bude to sice jebačka na pár hodin, ale udělat to jde, záznamy tu jsou... Klidně vám pak hodím tabulku s tím, kdo se tu jak vyjadřoval včetně úvodního zájmu a šlo by podle toho prioritizovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 2 minutami, Lamiczka napsal: @warann @mAra_ Kluci, mě jedna věc napadá, ale nechci do toho kecat. Klidně se nabízím, že udělám přehled lidí kteří hlasovali a k čemu, bude to sice jebačka na pár hodin, ale udělat to jde, záznamy tu jsou... Klidně vám pak hodím tabulku s tím, kdo se tu jak vyjadřoval včetně úvodního zájmu a šlo by podle toho prioritizovat... Prosím jen to ne. Já bych si ten nůž pak nemohl koupit chtel jsem Spyderco, barvu jsem chtěl též jinou, font taky nevyhraju = jsem out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Hele a neni to trochu boure, ve sklenici vody? Podoba i ramcova cena noze jsou zname. Pojdme udelat tabulku, kam se zapisou vsichni, kdo ho zavazne vezmou (bez platby). Otevrenou bych ji nechal nejaky rozumny cas. Mozna se zjisti, ze neni co resit. Pokud bude zajem vetsi, udelal bych los. Edit: Samozrejme jen o mista mimo realizicni tym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 4 minutami, mAra_ napsal: Prosím jen to ne. Já bych si ten nůž pak nemohl koupit chtel jsem Spyderco, barvu jsem chtěl též jinou, font taky nevyhraju = jsem out. Já mám snad i pocit, ze tys měl takovou smůlu, ze krom stonewashe ti nevyšlo v hlasování snad nikdy nic, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 1 minutou, prischera napsal: Hele a neni to trochu boure, ve sklenici vody? Podoba i ramcova cena noze jsou zname. Pojdme udelat tabulku, kam se zapisou vsichni, kdo ho zavazne vezmou (bez platby). Otevrenou bych ji nechal nejaky rozumny cas. Mozna se zjisti, ze neni co resit. Pokud bude zajem vetsi, udelal bych los. Promiň, už jsme se jednou domluvili, něco rozhodli, a tak to bude. Neříkám, že naše rozhodnutí je nejlepší a jsme nejlepší organizátoři na světě. Ale jestli můžeme kecat do toho jak to bude (a to s dovolením můžeme )tak to bude tak, jak jsme řekli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Právě teď, John_Lenon napsal: Já mám snad i pocit, ze tys měl takovou smůlu, ze krom stonewashe ti nevyšlo v hlasování snad nikdy nic, ne? Přesně. Proto bych měl být na úplném konci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 3 minutami, mAra_ napsal: Promiň, už jsme se jednou domluvili, něco rozhodli, a tak to bude. Neříkám, že naše rozhodnutí je nejlepší a jsme nejlepší organizátoři na světě. Ale jestli můžeme kecat do toho jak to bude (a to s dovolením můžeme )tak to bude tak, jak jsme řekli. Jasny vase limitka, vase dobra prace a samozrejme vase pravidla :). Jen si myslim, ze to nakonec nebude tak horky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 16 minutami, mAra_ napsal: Prosím jen to ne. Já bych si ten nůž pak nemohl koupit chtel jsem Spyderco, barvu jsem chtěl též jinou, font taky nevyhraju = jsem out. Byl to jen nápad, mě šlo spíš o to zmapovat, kdo se jak moc zapojoval. Šlo by to urychlit jen tím kdo prostě hlasoval, bez toho jak, ale respektuju, jak jste to rozhodli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Díky @prischera @Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 24 minutami, mAra_ napsal: chtel jsem Spyderco, barvu jsem chtěl též jinou, Chtel jsem cokoliv, ze sportu jsem i hlasoval .. Spyderco, jina barva, jiny typ vnoxe .. ted to vypada ze mi poprve neco vyjde - font. Jenze jako naschval budu zitra tahat nabytek na chalupe bez signalu. Zkusim na osmou zajet nekam do civilizace, prece to tak snadno nevzdam. Kazdopadne velky obdiv vsem co se zapojili do organizace a realizace. Efektivni, rychle. Vynikajici prace. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se