Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 13 hodinami, warann napsal:

Takze, jak pravi klasik: decka pozorte. 

Zitra vecer v cca 20 hod. sem dam cislo uctu, kam bude mozno zasilat zalohy ve vysi 3.000kc. Jak bylo receno, jde o zalohu, mensi doplatek jeste bude. Soucasne bude otevren klasicky seznam, kam se muzete zapsat, avsak az po provedeni platby. Opacny postup je nepripustny. Kazdy ma narok jen na jednu kudlu, cili i zaloha muze byt jedna. Posledni radek seznamu nese cislovku 35. Pro predejiti pochybnostem ci dohadum - tri mista v seznamu  jsou bez dalsiho rezervovana pro realizacni tym a 4. misto je po dohode taktez rezervovano, a to pro @JR_2010 jakozto nase podekovani za poskytnutou pomoc.

Konec hlaseni. 

Edit: pro jistotu - do zpravy pro prijemce je samozrejme povinny zdejsi nick. A pridam i QR kod. 

Mám zvídavý dotaz - je popsáno, že bude otevřen "klasický seznam". Co to přesně znamená? Bude to opět překopírovávání předchozích příspěvků? Omluva za lamerský dotaz - jen pokud to bude něco, co bude evokovat nájezd lidí na nové zboží v Rodince, tak vážně zvažuji neúčast. Jedním dechem dodávám, že nevím, jak to řešit ideálně a všem co za tím stojí patří můj obdiv a dík + plně respektuji jejich rozhodnutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že paralelní zápis (a tedy překopírování předchozích příspěvků) bude v tomhle případě dost pravděpodobný. Nebylo by jednodušší prostě napsat samostatný příspěvek, když už to musí být touhle formou..?

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, warann napsal:

Takze, jak pravi klasik: decka pozorte. 

... tri mista v seznamu  jsou bez dalsiho rezervovana pro realizacni tym a 4. misto je po dohode taktez rezervovano, a to pro @JR_2010 jakozto nase podekovani za poskytnutou pomoc...

Hezký den všem, včera jsem byl pracovně mimo síť, tak reaguji až dnes. Chtěl bych jen říct, že dohody ohledně mého "VIP " postavení v seznamu zájemců jsem nebyl účasten a přesto, že mi Vaše rozhodnutí lehce pohladilo ego, moje vrozená skromnost a absence vyčůranosti mi brání využít tohoto privilegia, protože vytvoření několika málo obrázků nepovažuji za tvorbu limitky, tou byla z mého pohledu prvotní myšlenka a její modifikace formou hlasovacích příspěvků, zásluhu na vzniku tak mají rovným dílem všichni zúčastnění. Proto bych navrhoval uvolnit moje místo pro rychlostní soutěž, které se samozřejmě rád zúčastním.

A když nevyhraju, řeknu si, že tak to má být i když budu určitě chvilku závidět. 

destroy-computer.gif.35e2a98db8efeeb0f7a08a1b340116b6.gif

Odkaz ke komentáři

ten nůž bych opravdu moc chtěl;-)

napadlo mě, mohl bych mohli bychom poprosit o číslo účtu kam se budou peníze poté 8. hodině posílat.

Abych si mohl třeba připravit platbu a pak jen odeslat?

Abych měl jistotu. Děkuji

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...