Happy88 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 1. I a) - 1 2. I b) - 1 3. I c) - 8 4. II a) - 6 5. II b) - 3 6. II c) - 6 7. III a) - 1 8. III b) - 3 9. III c) - 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 13 hodinami, warann napsal: Takze, jak pravi klasik: decka pozorte. Zitra vecer v cca 20 hod. sem dam cislo uctu, kam bude mozno zasilat zalohy ve vysi 3.000kc. Jak bylo receno, jde o zalohu, mensi doplatek jeste bude. Soucasne bude otevren klasicky seznam, kam se muzete zapsat, avsak az po provedeni platby. Opacny postup je nepripustny. Kazdy ma narok jen na jednu kudlu, cili i zaloha muze byt jedna. Posledni radek seznamu nese cislovku 35. Pro predejiti pochybnostem ci dohadum - tri mista v seznamu jsou bez dalsiho rezervovana pro realizacni tym a 4. misto je po dohode taktez rezervovano, a to pro @JR_2010 jakozto nase podekovani za poskytnutou pomoc. Konec hlaseni. Edit: pro jistotu - do zpravy pro prijemce je samozrejme povinny zdejsi nick. A pridam i QR kod. Mám zvídavý dotaz - je popsáno, že bude otevřen "klasický seznam". Co to přesně znamená? Bude to opět překopírovávání předchozích příspěvků? Omluva za lamerský dotaz - jen pokud to bude něco, co bude evokovat nájezd lidí na nové zboží v Rodince, tak vážně zvažuji neúčast. Jedním dechem dodávám, že nevím, jak to řešit ideálně a všem co za tím stojí patří můj obdiv a dík + plně respektuji jejich rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Ano, byl myslen seznam jako doposud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Myslím, že paralelní zápis (a tedy překopírování předchozích příspěvků) bude v tomhle případě dost pravděpodobný. Nebylo by jednodušší prostě napsat samostatný příspěvek, když už to musí být touhle formou..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 To si dovedu predstavit za predpokladu, ze kazdej uvede jen jmeno (nick) a nebude do toho kecat (kvuli prehlednosti a nasledny kontrole). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 tak tak, v jeden cas zacne aktualizovat ten seznam 10 lidi a to neklapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 vzdyt jsem to psal uz tusim vcera a bylo mi receno ze samostatny prispevek ne, ale seznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 (upraveno) Co udělat online dotazník? Něco jako toto https://www.survio.com/survey/d/B7C2S6V0R8S7Y3N4W Ale aktuální počet hlasujících uvidí jen zakladatel no.... Upraveno 2. února 2024 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Kuci, neni to dokonaly. Ale snazime se. Kazdopadne neberte(me) to prilis vazne. Jakozto dukaz receneho ciste za sebe vyhlasuju, ze pokud soucet skonci presne cislem 36, postoupim tomuhle clenovi svou pozici . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 kopírování seznamu z tlf bude zdroj problémů, stačí se podívat pár stránek zpět stačilo by: nick, uhrazeno, č. XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 No, a až se tohle převalí, nezvažuje realizační tým, že by se udělalo nějaké to Spyderco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Já jsem původně předpokládal, že pošlu platbu (kde do zprávy pro příjemce uvedu svůj nick) a sem následně napíšu prostě "zaplaceno". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 26 minutami, Pepino777 napsal: Co udělat online dotazník? Něco jako toto https://www.survio.com/survey/d/B7C2S6V0R8S7Y3N4W Ale aktuální počet hlasujících uvidí jen zakladatel no.... No nebo něco jako srazovník. Tam uvidí všichni, kdo hlasoval a v jakém pořadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 14 hodinami, warann napsal: Takze, jak pravi klasik: decka pozorte. ... tri mista v seznamu jsou bez dalsiho rezervovana pro realizacni tym a 4. misto je po dohode taktez rezervovano, a to pro @JR_2010 jakozto nase podekovani za poskytnutou pomoc... Hezký den všem, včera jsem byl pracovně mimo síť, tak reaguji až dnes. Chtěl bych jen říct, že dohody ohledně mého "VIP " postavení v seznamu zájemců jsem nebyl účasten a přesto, že mi Vaše rozhodnutí lehce pohladilo ego, moje vrozená skromnost a absence vyčůranosti mi brání využít tohoto privilegia, protože vytvoření několika málo obrázků nepovažuji za tvorbu limitky, tou byla z mého pohledu prvotní myšlenka a její modifikace formou hlasovacích příspěvků, zásluhu na vzniku tak mají rovným dílem všichni zúčastnění. Proto bych navrhoval uvolnit moje místo pro rychlostní soutěž, které se samozřejmě rád zúčastním. A když nevyhraju, řeknu si, že tak to má být i když budu určitě chvilku závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 18 minutami, M.K. napsal: Já jsem původně předpokládal, že pošlu platbu (kde do zprávy pro příjemce uvedu svůj nick) a sem následně napíšu prostě "zaplaceno". Asi v zasade jo. A kdyz se napise vedle nick, tak se nic nepokazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 ten nůž bych opravdu moc chtěl;-) napadlo mě, mohl bych mohli bychom poprosit o číslo účtu kam se budou peníze poté 8. hodině posílat. Abych si mohl třeba připravit platbu a pak jen odeslat? Abych měl jistotu. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Tvl, tak holt nebudeš mít nožík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Vsichni na to cekame.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Promiň.. my se známe..? Nemyslím si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Doufám, že BERTOVI neschodíme po osmý server Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se