Dokusan Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 42 minutami, ivan_989 napsal: Kedy náhodou sa niekedy v blízkej budúcnosti oživila pôvodná myslienka limitky (based on Spyderco ), tak sa hlásim a som pripravený poslať peniz Původní myšlenka zahrnovala i Victorinox, viz první příspěvek vlákna. Nebylo to primárně směřování na Spyderco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Před hodinou, Dokusan napsal: Nebylo to primárně směřování na Spyderco Citujem jedného z otcov limitky: "Přátelé, Spyderco prohrálo, jakkoliv jsem si to nepřál, je potřeba brát to tak. Pravidla byla nastavena jasně. Holt nás bylo míň. To ovšem neznamená, že když se nám výsledek prvního hlasování nelíbí (mně), tak že na to peču a nechám to být. Jednou jsme.se.do toho uvrtali, tak pokračujeme k úspěšnému výsledku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Hele třeba časem i na to Spyderco dojde. Není všem projektům konec. Pokud to teda nebude hnusnej rýč typu Manix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Jsem označen jako otec ... Normálně se rdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 1 minutou, mAra_ napsal: Jsem označen jako otec ... Normálně se rdím Vždycky to není výhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 2 hodinami, Frantik napsal: Hele třeba časem i na to Spyderco dojde Čakám na rolex, jasne ze si v pohode počkám aj na spyderco limited nech za tu cakacku stihnem toho viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 ... tak aby i ti v první řadě viděli. Demontována první pětka a už mě to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 ...začalo fakt jít a díky tomu hodně bavit, že jo Super, že to takto dokumentuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Ty nůžky se budou kvůli povrchovce taky rozebírat a pak znovu nýtovat? A vše (co má být ostré) se pak bude znovu brousit? Nebo ostrost nebude povrchvkou dotčena? Není mi jasné, jak přesně se ta nová povrchovka bude dělat, tak mě to zajímá ... omlouvám se, jestli se ptám hloupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Asi se nechci úplně rozepisovat jak to dělám. Ale povrchovka se provede tak, aby ostrost nůžek zůstala zachována. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 To mě mrzí, že je to tajné, co se dá dělat. Díky aspoň za takovou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 21 minutami, PavelK napsal: To mě mrzí, že je to tajné, co se dá dělat. Díky aspoň za takovou odpověď. zkus použít google how to stone wash knife a určitě najdeš videa jak teoreticky se to dělá. Specifické know how mydlinky bych netahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Však já jsem nechtěl žádné podrobnosti, jen mě zajímalo, jestli se nůžky budou rozebírat a znovu nýtovat a jestli se nůžky a nůž budou znovu brousit. Dozvěděl jsem se jen to, že nůžky se znovu brousit nemusí. Ale jestli ty ostatní odpovědi spadají pod Mydlinkovo chráněné know-how, tak to samozřejmě respektuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 11 minutami, PavelK napsal: Však já jsem nechtěl žádné podrobnosti, jen mě zajímalo, jestli se nůžky budou rozebírat a znovu nýtovat a jestli se nůžky a nůž budou znovu brousit. Dozvěděl jsem se jen to, že nůžky se znovu brousit nemusí. Ale jestli ty ostatní odpovědi spadají pod Mydlinkovo chráněné know-how, tak to samozřejmě respektuji. kdybys četl pozorně, dozvěděl by ses že: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Nůž se po této proceduře samozřejmě nabrousit musí. Nůžky chráním, abych je brousit nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Díky za další odpověď. Už mě zajímá jen ten nýt v nůžkách. Předpokládám, tedy, že může zůstat, jak je. Na tom snad není nic špatného, chtít vědět, co bude na noži původní a co ne. Omlouvám se, že do toho tak šťourám; netušil jsem, jakou aféru mé podle mě jednoduché a nezáludné otázky vyvolají. Dohledat ten zmiňovaný příspěvek (který jsem zřejmě nečetl pozorně) mi dalo dost práce, ale žádná z těch odpovědí v něm není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 @PavelK Já osobně se nechám překvapit. Mám plnou důvěru v @mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 1 hodinou, Dokusan napsal: @PavelK Já osobně se nechám překvapit. Mám plnou důvěru v @mydlinkaTM A dobře děláš. Poprosil bych ostatní o obdobný přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Třicet rozebranych Compactu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Můžu se zeptat, kterej je můj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se