John_Lenon Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Tohle je jak když lord sleduje, jak mu v goodwoodu staví jeho nový Rolls-Royce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Patinace 19 kusů plus rucni rezani zavitů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Ale je to napínavý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Vite co mi na této věci vadí? Že jsem byl v práci a nestihl zaplatit zálohu abych v tom jel taky. Kruciš. Tak kdyby chtěl někdo odstoupit a přenechat své místo. Dejte mi vědět. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Tohle je už zbytek (první várka už je hotová) šroubků připravených na pískování hlaviček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Jinak se právě dofrézovává první 1/10 střenek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Tak já myslel, že se budu chlubit tím, že mám ručně vyrobenej nůž, střenky řezaný lupinkovou pilkou, a ona je to normálně strojová velkovýroba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Neboj, na rucni praci jeste dojde. Dneska padla, 3 z 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Nešlo by nějak zužitkovat ten odpad? Třeba do toho nalejt čekuládu a každej by k noži dostal takovou jakože drobnou pozornost na památku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 To jsi měl navrhnou dřív, žádný rámečky nezbyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 před 30 minutami, JR_2010 napsal: Nešlo by nějak zužitkovat ten odpad? Třeba do toho nalejt čekuládu a každej by k noži dostal takovou jakože drobnou pozornost na památku. ....pripada Ti, ze ma Mydlinka malo prace s tou nasi limitkou? :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Ale to ne, jen jsem měl záblesk kreativity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Švýcarské jazýčky, Chronomag LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Inspirace hír: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 ... 37 B stran, naservírovano jako rybí salát z Lidlu Ještě se musí dodělat z vnitřní strany zapuštění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Je to paráda sledovat, jak to roste. Tohle bude kudlička s příběhem. Těším se, jak malej na Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Předky nebo předci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Vojto super. Kazdopadne obdivuju tvou cinorodost. Tohle zvladat ve volnym case, to chce velkej moral. A tvoje pani musi mit taky svatozar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Já čekal, že tam někde bude vygravýrovaný logo a hotovo a ono zatím bude tolik práce! Držím palce, ať se všechno daří a těším se na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 ... tak jsem zacal nakonec truhlařit. Přípravek na frezovani "kapes" z vnitřní strany zadní střenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se