Návštěvník Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Ano je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Buchta svobodnýho fotraMyslím, že dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Díky maxel dostal recept, myslím, že se brzo dočkáme variace na tuhle buchtu ve vyšším levelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tak já mám dnes službu v kuchyni (jako řídím si plac a kuchyň přes polední fofr co máme pasant) a řeknu vám to je peklo jako. Lítají okolo mě pečený ptáci a voňavé knedlíky s borůvkami, to nejde, asi zhřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Mno a šel jsem přes makro tak na dnešní personální stravu se teda těším To je za odměnu tak 2x za sezónu samozřejmě, jinak kovářovic kobyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Tak já mám dnes službu v kuchyni (jako řídím si plac a kuchyň přes polední fofr co máme pasant) a řeknu vám to je peklo jako. Lítají okolo mě pečený ptáci a voňavé knedlíky s borůvkami, to nejde, asi zhřeším 20170204_131452-768x1024.jpg sem si dal u vas na Sedle toho ptaka minuly patek pred 20km bezkovanim a myslel jsem, ze me najdou az na jare (bylo to nejtezssi jidlo co jsem mel od zacatku roku) ale byl vyborny, mel jsem s bramborem Upraveno 4. února 2017 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 To se máš nacpat až po výkonu za odměnu Smažené borůvkové knedlíky jsi zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Na Wellingtona se taky dlouho chystam a ten hore od Toma teda vypadá kur*vsky dobře!!! Já dnes trochu experiment, bo sem to nikdy nejedl - pštrosí steak. K tomu houbovo-cibulové ragů s petrželkou. Asi nejlepší steak, co jsem kdy jedl! Z toho by Ramsey neměl radost, řekl by - je to syrový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 To se máš nacpat až po výkonu za odměnu Smažené borůvkové knedlíky jsi zkoušel? 20170204_142218-600x800.jpg ja si to dal prave pred, abych neumrel - byl jsem dopoledne v lyz.skolce s deckama a snidal jsem "mysli" s jogurtem, celou cestu zpet s celovkou, svitily jenom hvezdy a krupal snih - no romantika jako krava knedliky jsem pouze dojidal ty klasicke po juniorovi, mam od zacatku roku 6kg dole, tak by bylo blbe to nabrat za par dni na sedle , odolal jsem i tem nadhernym a vonavym rohliku - to bylo pokuseni nejvetsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Z toho by Ramsey neměl radost, řekl by - je to syrový!IT'S FUCKING RAW, YOU DONKEY! Jinak pštrosí maso je celkem tuhý, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Ano jeMě by jen zajímalo jaký druh dubu má tak medovou barvu,ten můj domácí je více do bíla.Nebo je to jen moření ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Smažené borůvkové knedlíky jsi zkoušel? Tak na ty nikdy nezapomenu! Luxus nejvetsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 @pštros: Udělaný je to akorát, medium-rare. Jinak steak ani nemá cenu, leda pro manželku Tuhý vůbec, resp. tenhle kus byl libovej a naprosto skvělej. Měl jsem to ale prvně a tak neni srovnání. Dnes večeře takto. Vlevo moje - šunkové rolky s tvarohem, ricottou a řeckým jogurtem ; vpravo ženy - rajčata s mozzarellou, jarní cibulkou a bazalkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Já dnes smažil a pekl. Fish&chips, rukolo-polníčkový salát s kozím sýrem a karamelizovanou cibulí. Dezert lívance se zakysanou smetanou a horkým lesním ovocem. Včera domácí kuře na domácím zelí s bramborama od tety z Vysočiny a pivem z Litovle. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 A ten wellington? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Nejel jsem přes Janovice, takže nemám maso. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Ku.prso s tymiánem, špenátový cupcake s ricottou a bramborové pyré. Maliny a jahody s krémem z tvarohu, pribiňáku a medu, navrch nastrouhaná kostička mléčné scho-ka-koly. Upraveno 5. února 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 @Roura74: Když vidím ty hrancle s rybou v těstíčku, je to samodomo a nebo na bázi "Fish&Chips" z Lidlu? ...Což vůbec není výtka: manželka včera dorazila nad ránem, sám mám chřipajznu a klohnit dobroty když nosem nic necejtím je riskantní, takže tenhle instantní ein-pytlík vysypaný na 25 minut do trouby nám neskutečně bodnul (pomohl i nejlepší kuchař - hlad). A když pominu ten salátek, vypadalo to fakt stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 @Roura74: Když vidím ty hrancle s rybou v těstíčku, je to samodomo a nebo na bázi "Fish&Chips" z Lidlu? ...Což vůbec není výtka: manželka včera dorazila nad ránem, sám mám chřipajznu a klohnit dobroty když nosem nic necejtím je riskantní, takže tenhle instantní ein-pytlík vysypaný na 25 minut do trouby nám neskutečně bodnul (pomohl i nejlepší kuchař - hlad). A když pominu ten salátek, vypadalo to fakt stejně Radek124 vyhrává bludišťáka. :-) Bylo to něco podobnýho jen v bílým obale. Čekal jsem kdo si všimne. Holky je milujou a já nesnáším obalování řízků atp. Navíc jsou fakt dobrý. Jen mám vyzkoušeno, že rybu je lepší dělat na pánvi a hranolky v troubě. Sice mám i friťák, ale ten jsem už tak rok a půl nevytáhl z garáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Ha! A já si řikal, že takhle pěkně ty silný hrany nikdy nesvedu A vono takhle... Ale upřímně řečeno, to černý balení f&ch kupuju v Lidlu taky a přijde mi to naprosto v pohodě. Všechno dělam v troubě, jak píše Radek, za půl hoťky super jídlo na talíři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se