Návštěvník km.kmk Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 (upraveno) Zbylo těsto z pizzettek tak ještě neco mezi focaccia a calzone...nebo vyhrezlym vorvanem Plňka sugo, panceta, medvědi česnek, olivy a parmesan. Potřené extra Virgin a posypané orgánem. .. Upraveno 16. dubna 2017 uživatelem km.kmk
peppies Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 A to jsem si říkal, že umím celkem vařit, ale když se podívám zde na některé výtvory tak raději mlčím šikovný jste musím uznat
Tittus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 A to jsem si říkal, že umím celkem vařit, ale když se podívám zde na některé výtvory tak raději mlčím šikovný jste musím uznat A proto, když něco uvařím a nandám to na talíř, tak se zamyslím, jestli to vyfotit, a potom to radši rovnou sežeru.
filo-boxer Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) Pollo alla Romana, aneb, jak říká žena, kuře s lečem. Málo ingrediencí, k tomu bageta, foccacia, nebo otoustovaný křupavý chleba (v mém případě) a je to lahoda. Dcerka pilně pomáhala, ale jen do chvíle, než jí při restování kuřete prsklo trochu oleje do obličeje (bez následků). Snad nadobro nezanevře na kuchtění. Kuře, víno, rajčata, paprika, olivový olej Cibule, česnek, rozmarýn, trocha citrónové kůry Buon appetito Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem filo-boxer
martar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Boha to vypadá dobře, filo... Já byl dneska nucen najet na systém "co dům dal", protože jsem nechal v krámě jednu tašku s nákupem... idiot. Aneb když dostanou Piranhy hlad
martar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Možná moskevský, možná káhirský nebo jihoafrický. Některé otázky zkrátka zůstanou nezodpovězeny...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Možná moskevský, možná káhirský nebo jihoafrický. Některé otázky zkrátka zůstanou nezodpovězeny... Tak ono to celé působí jako šmakuláda...Moskva s kečupem, banánem a mátou...Čím se to zapíjí?
martar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Wolové, to je normální buchta, na kterou jsem zapomněl v krámě materiál na krém a čokoládu na strouhání, tak holt domácí marmeláda a dva banány, no. A ta máta tam náhodou vůbec není špatná.. Měl jsem to rači poslat Láďovi H., ten by mi to pochválil.
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Wolové, to je normální buchta, na kterou jsem zapomněl v krámě materiál na krém a čokoládu na strouhání, tak holt domácí marmeláda a dva banány, no. A ta máta tam náhodou vůbec není špatná.. Měl jsem to rači poslat Láďovi H., ten by mi to pochválil.ale ne, náhodou jsi si v nouzi poradil celkem dobře. Láďa Hruška by to ještě zalil rozpejkanýma kůžičkama a to už by nešlo...
montemar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 šparglová sezóna je tu .. zeleny chrest, portobello, losos..
martar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Obdivuju. Tohle mít k večeri, tak o půlnoci podniknu brutální přepadení lednice a sežeru na co přijdu...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 ...protože jsem nechal v krámě jednu tašku s nákupem... idiot. Muzes mi vysvetlit prosim, jak se to muze stat? šparglová sezóna je tu .. zeleny chrest, portobello, losos..Krasa
montemar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Obdivuju. Tohle mít k večeri, tak o půlnoci podniknu brutální přepadení lednice a sežeru na co přijdu...ja nekdy taky filo: dik Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem montemar
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 šparglová sezóna je tu .. zeleny chrest, portobello, losos..Co to je to bily tam.
martar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Muzes mi vysvetlit prosim, jak se to muze stat? To si hned za kasou dáváš věci do čtyř igelitovek /globus/, máš s sebou dvě malý d?ti a do toho ti zazvoni pracovní telefon.. můžu být rád, že jsem tam nenechal kartu. Tvl... jdu se radši podívat... Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem martar
honza71 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 To si hned za kasou dáváš věci do čtyř igelitovek /globus/, máš s sebou dvě malý d?ti a do toho ti zazvoni pracovní telefon.. můžu být rád, že jsem tam nenechal kartu. Tvl... jdu se radši podívat...A nebo ty deti, ze jo :-DNe vazne, to je pech.
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Pod pravym zelenym steblem.
gorlo Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Parmezan nebo treba Grand moravia , proste tvrdy syr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se