peppies Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Hezký recept. Děkuji, čekal jsem jestli na konci bude to mléko a je tam hlavně z důvodu zjemnění masa ( tolik se nevykrkává ) ))
mondeo2 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Tak jsem za víkend udělal 16 kuřecích řízků, 14 řízků z vepřové krkovice a 10 řízků z kapra. Na to že Jane doma čtyři je to asi dost
Maxel Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 (upraveno) To vychází 10 na hlavu celkem, 5 na den (so+ne). To ještě jde, kor když se k tomu nic další nepožírá, max. kyselá okurka. Já měl v lednici v oliváči naložený zbytek vepř.plece, když jsem pár dní zpět dělal švejžužu. Co s tim? Libový nudný maso. Řízky prubnu, řikam si, ty můžem pořád. Tenké plátky jsem rozklepal do poloprůhledna, pomazal medovou dijonskou hořčicí, obalil v trojobalu (mouka a strouhanka kukuřičná) a osmažil na sádle (hřešili jsme, ale z trouby prostě nejsou takové). Po usmažení jsem je dával do nerez hrnce a vrstvy řízků prokládal najemno pokrájenými plátky červené cibule. Nakonec to dal všechno na 15min. a 120st. do trouby. Co vám budu povídat... řízků bylo 10, byli jsme na ně 3 (resp. dva a půl) a už neni ani 1 Spořádáno jen tak, s tou cibulí a kyselou okurkou. Poslední jsem dojel studenej asi před hodinou. Simply good! Upraveno 17. září 2017 uživatelem Maxel
Návštěvník Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Maxeli, taky chválím. Ty Tvoje recepty tady už nějakou dobu hltám. Chtěl jsem napsat příspěvek přímo do blogu, ale nějak nevidím možnost vkládání komentářů ? Chtěl jsem se zeptat co to je za pánev, na které jsi dělal to ragú ? Něco podobného taky pořídím, tak jestli máš dobrou zkušenost s tímto ? Díky.
nividic Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 taky tam nevidim moznost komentu, chtel jsem ti to pochvalit, tak holt nic no ne, fakt dobry, pis dal!rad bych neco tematickyho, treba neco na svestkach nebo tak, dkyz uz je pani maxelova na to sladky
Maxel Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Díky hoši! Komentáře jsem tam schvalně vypnul, ať debatu nediversifikujem. Ale jestli tam chcete občas něco plácnout, klidně to zapnu - let me know. Stejně mě to asi nemine, bo bych tam chtěl mít vlákno právě s vašimi příspěvky, co byste chtěli vidět, co mam zkusit uklohnit nebo vyzkoušet. @nividic: Na švestkách? Tam by se dalo spáchat i něco ne-sladký, když bych vzal švestky tekutý
nividic Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 No jasne, to tam zapni. Vod ceho jinyho bybyl kuliblok bez kecu? Neasi
pepO77 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Mozem len a len odporucat Slovensko,Tatranska Lomnica, Hotel Lomnica bud ako pobyt (skvele ranajky) alebo ako obed a vecera. Zvlast odporucam ochutnat rozne klobasky, sunky a syry. Jednym slovom vyborne.
Maxel Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 V 18. 9. 2017 v 15:34, nividic napsal: No jasne, to tam zapni. Vod ceho jinyho bybyl kuliblok bez kecu? Neasi Done V 18. 9. 2017 v 15:40, pepO77 napsal: Mozem len a len odporucat Slovensko,Tatranska Lomnica, Hotel Lomnica bud ako pobyt (skvele ranajky) alebo ako obed a vecera. Zvlast odporucam ochutnat rozne klobasky, sunky a syry. Jednym slovom vyborne. To bude patřit spíš sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31434-tip-na-dobrou-hospodu-restauraci-kav%C3%A1rnu/page-58
tommas4 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Sem se doma chopil trouby zase. Cuketová bábovka. Skvělá.
Maxel Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Kuřecí rolky zapečené s mozzarellou, pečené brambory a jednoduchý salát s jogurtem. http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/124/entry-3757-kuřec%C3%AD-rolky-zapečené-s-mozzarellou/ Upraveno 19. září 2017 uživatelem Maxel
Kluk jako buk Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Poslintal jsem si klávesnici. Nádhera.
tommas4 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 (upraveno) V 19. 9. 2017 v 17:50, montemar napsal: recept?Je to z nějakého holčičího časáku, z nějakého důvodu v časopisech pánských recepty nejsou,jen nože, letadla, kola a tak . . . takže - míra 1 hrnek = klasický "reklamní" hrnek který má 3,5 dcl 3/4 hrnku cukr krupice3/4 hrnku olej3 vejce2 pol. lžíce kakao1 káv. lžička mleté skořice1 káv. lžička mletý zázvor1 hrnek mouka hladká žitná1,5 hrnku hladká mouka bílá1 kypřící prášek do perníku2 hrnky najemno strouhané cuketyhrst nahrubo nasekaných ořechů -- jak jdou ingredience seshora dolů tak se jedna po druhé dávají do mísy a míchají-- těsto se naleje do vymazané a vysypané formy na bábovku-- peče se v předehřáté troubě (horní + spodní ohřev, 180 stupňů, hodinu a pár minut)-- po upečení se nechá 20 minut chládnout a potom vyklopit moje poznatky- je to málo sladký, cukr se dá trošku přidat nebo na to pak dát polevu- neváhal bych to ovonět rumem- nebál bych se rozinek kdo má rád- je to taková ta "vlhká" bábovka, žádný suchý drobivý kentus, druhý den na snídani je snad ještě lepší - cuketu bych klidně nahradil strouhaným jablkem ale pak nepřidávat žádný cukr navíc, nechat jen co je psáno a bude to taky dobrý Upraveno 20. září 2017 uživatelem tommas4
mondeo2 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Ta moje fčera dělala taky z cukety něco podobnýho jen to je na klasickým plechu a má to čokoládovou polevu. Jo a ten rum do toho dává, sem si fšiml podle flašky na kuchyňské lince.........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se