Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 10. 2020 v 8:48, Moty napsal:

zavařovanej kopr je fakt blbej a hlavně ho musíš dát násobně víc než čerstvýho, na zimu máme zmraženej a ta vůně tam naštěstí zůstane

Rozšířit  

Přesně, já mám zamarazeno vše - kopr, pažitku, petržel, koriandr vše vlastní a na zimu to nikdy nestačí..;-(

Odesláno
  V 23. 10. 2020 v 9:38, tikzot napsal:
Přesně, já mám zamarazeno vše - kopr, pažitku, petržel, koriandr vše vlastní a na zimu to nikdy nestačí..;-(
No jistě. A taky libecek, samozřejmě
Odesláno

Ja teda vím, že tady je to samej mazák, ale opravdu dobrý (vizuálně, na vůni i na chuť) hotový knedlíky z vlastní výroby maj v některých Globusech. Tam kde maj ty velký restaurace. Tentokrát jsem ho po ruce neměl...

Odesláno
  V 23. 10. 2020 v 6:13, Tom4 napsal:

Tak to normálně osol, očesnekuj, dej do sáčku a usousviduj (to je slovo :D ), doporučuju vyzkoušet další bylinky i koření, dělal jsem krkovici s rozmarýnem a ten kupodivu nebyl až tolik cítit v mase, ale máta na kotletě byla znát a příjemný zpestření.  

Rozšířit  

Jo bylinky dam urcite. Zapomel jsem na hlavni vec. Studene nebo teple? 😀
Podle me... Teple preudim jen lehce a bude rychle hotove. Studene bych tam mohl nechat dyl a vic by se vyudilo.
 

Odesláno (upraveno)
  V 23. 10. 2020 v 9:29, M.K. napsal:

Nebo moje oblíbená kombinace: zelí a mrkev, trochu míň cibule a zázvoru, pár papriček dle tolerance. 6-7 dní.

Rozšířit  

 

  V 23. 10. 2020 v 20:23, HonzaS napsal:

Já vycházím tady z tohodle: https://www.zkvaseno.cz/tema/zelenina

Rozšířit  

Super, díky moc oběma 

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Rohlíci fajnový!

Nevim jestli todle frčí jenom u nás na jihu, já to znam od babičky z Kaplice — řízky s kunovjankou.
Klasický řezeň (tady kuřecí) zapečený s toudle zeleninovou dobrotou. Bacha, s jakoukoliv jinou to nefunguje!
Sladkokyselej nálev se nacucne do trojobalu. Lambáda jaxviň!

7dea7bffdfed9d2ce51f6bf744078eed.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mně to teda příde jako píčovina ale třeba je to dobrý, no. Ale přecejen - žrát kyselej rozmáchanej trojvobal?? :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...