tikzot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 V 23. 10. 2020 v 8:48, Moty napsal: zavařovanej kopr je fakt blbej a hlavně ho musíš dát násobně víc než čerstvýho, na zimu máme zmraženej a ta vůně tam naštěstí zůstane Rozšířit Přesně, já mám zamarazeno vše - kopr, pažitku, petržel, koriandr vše vlastní a na zimu to nikdy nestačí..;-(
Frostie Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 V 23. 10. 2020 v 9:38, tikzot napsal: Přesně, já mám zamarazeno vše - kopr, pažitku, petržel, koriandr vše vlastní a na zimu to nikdy nestačí..;-(No jistě. A taky libecek, samozřejmě
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 Inspirace maďarským vláknem Pick. Segedín vyňuňanej, knedlík hotovka.
Frostie Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 V 23. 10. 2020 v 10:42, bandicoot napsal: Inspirace maďarským vláknem Pick. Segedín vyňuňanej, knedlík hotovka.Výborně
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 Ja teda vím, že tady je to samej mazák, ale opravdu dobrý (vizuálně, na vůni i na chuť) hotový knedlíky z vlastní výroby maj v některých Globusech. Tam kde maj ty velký restaurace. Tentokrát jsem ho po ruce neměl...
krutor Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 V 23. 10. 2020 v 6:13, Tom4 napsal: Tak to normálně osol, očesnekuj, dej do sáčku a usousviduj (to je slovo ), doporučuju vyzkoušet další bylinky i koření, dělal jsem krkovici s rozmarýnem a ten kupodivu nebyl až tolik cítit v mase, ale máta na kotletě byla znát a příjemný zpestření. Rozšířit Jo bylinky dam urcite. Zapomel jsem na hlavni vec. Studene nebo teple? Podle me... Teple preudim jen lehce a bude rychle hotove. Studene bych tam mohl nechat dyl a vic by se vyudilo.
Tondaa73 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 Ten tácek vod Tygra tomu dává korunu...
bandicoot Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 @Tondaa73 ten si teď dost cením. Je to jediná spojnice s hospodským světem a mými častými tygřími pátky. Jakobych to tušil, když jsem si ho tam bral.
Tom4 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 Dával jsem ho do udírny rouvnou po vytažení ze sousvide, a bylo tam půl dne úplně v pohodě.
HonzaS Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 V 22. 10. 2020 v 12:00, Tom4 napsal: Kdo máte tu kvasící nádobu, nějaké rady a tipy pro začátečníka co si chce udělat kimchi a nikdy ho nedělal? Rozšířit Já vycházím tady z tohodle: https://www.zkvaseno.cz/tema/zelenina
Tom4 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 (upraveno) V 23. 10. 2020 v 9:29, M.K. napsal: Nebo moje oblíbená kombinace: zelí a mrkev, trochu míň cibule a zázvoru, pár papriček dle tolerance. 6-7 dní. Rozšířit V 23. 10. 2020 v 20:23, HonzaS napsal: Já vycházím tady z tohodle: https://www.zkvaseno.cz/tema/zelenina Rozšířit Super, díky moc oběma Upraveno 24. října 2020 uživatelem Tom4
Radik Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 V 24. 10. 2020 v 10:31, honza71 napsal: A zase domaci rohlajze, mnam Rozšířit taky se na ně chystám
Juraj11 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Křidélka,uzené pečené koleno a česnečkaSent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Rohlíci fajnový!Nevim jestli todle frčí jenom u nás na jihu, já to znam od babičky z Kaplice — řízky s kunovjankou. Klasický řezeň (tady kuřecí) zapečený s toudle zeleninovou dobrotou. Bacha, s jakoukoliv jinou to nefunguje!Sladkokyselej nálev se nacucne do trojobalu. Lambáda jaxviň!
Maxel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Operation finale. Příloha simpl, brambory ve šlupce s himalájskou solí a petrželkou.
Návštěvník Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Tvl. Tohle neprebije ani Pavlisov. Rizek, knedlik, zeli
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Mně to teda příde jako píčovina ale třeba je to dobrý, no. Ale přecejen - žrát kyselej rozmáchanej trojvobal??
Maxel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Jo, zní (a asi i vypadá) to divně. Ale je to fakt dobrý. True story Necham ti vzorek a v pondělí (to ještě bude jedlý) dovezu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Tvl ty umíš zacpat držku kritikoj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se