Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Včera jsme si s kámošem pochutnali na tomhle 800g Tbounu..

To uprostřed není plivanec ale máslo.

 

IMG-1f0595e1a9339f2f85e14c75d4f6060a-V.jpg

Upraveno uživatelem Spongebob
Odesláno

Masiště posledních příspěvků epesní! 🤟

Taky jsem do toho trochu šlápnul, a zas oprášil sous vide strojovnu. 
Picanha. Krkovice. Krůtí medailonky. 
Vše s tymiánem. 

43A57EB9-FA62-4BBA-9EAC-CED120919D15.jpeg

Odesláno (upraveno)

Samé dobroty tady! Kdo by chtěl řádný kuchyňský nástroj, Milan Tůma má teď slevy na E-shopu. Kdysi se to tu řešilo tak jen hint. Kuchtění zdar🙃

Kód: RYEDR7QE

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odesláno (upraveno)

@nizkotucnytvaroh Díky za tip. Milan má pěkné kousky. A kudel nejni nikdy dost; že? :D

Picanha s tymiánem. 
Shimeji ragú s pancettou a jarní cibulkou. 

Dýňovo-batátové pyré. 
Houbový demi glace. 
Škvarky z tukového ořezu. 

 

70C57228-E6BD-4D95-974E-6B0CAA0CF7FB.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno
V 13. 6. 2023 v 20:48, Maxel napsal:

@nizkotucnytvaroh Díky za tip. Milan má pěkné kousky. A kudel nejni nikdy dost; že? :D

Picanha s tymiánem. 
Shimeji ragú s pancettou a jarní cibulkou. 

Dýňovo-batátové pyré. 
Houbový demi glace. 
Škvarky z tukového ořezu. 

 

70C57228-E6BD-4D95-974E-6B0CAA0CF7FB.jpeg

Krása! 

Odesláno
V 13. 6. 2023 v 20:48, Maxel napsal:

@nizkotucnytvaroh Díky za tip. Milan má pěkné kousky. A kudel nejni nikdy dost; že? :D

Picanha s tymiánem. 
Shimeji ragú s pancettou a jarní cibulkou. 

Dýňovo-batátové pyré. 
Houbový demi glace. 
Škvarky z tukového ořezu. 

 

70C57228-E6BD-4D95-974E-6B0CAA0CF7FB.jpeg

Těžká dobrota, microgreens, využití všeho na max, paráda 👌!

Nakonec jsem zamluvil outdoorový kulinožík od KudrnaWorks, tak uvidíme 🙂

Odesláno
Před hodinou, Maxel napsal:

Krůta na rozmarýnu. 
Máslový hrášek. 
Pečené grenaille. 

1A77D27C-1CEA-43E0-A6E2-49145B8B025C.jpeg

To vyzera na kratke varenie, vyhoda v tomto teple. Ako si robil to maso?

Odesláno

Jo, byla to rychlovka. 
Měl jsem vcelku cca 0.5kg prsa, a dělal jsem je v celku. Nejdřív zatáhnout, pak stáhnout fojr, přihodit do pánve kousek másla a rozmarýn, přiklopit a nechat dojít. 
Brambory jsem zblanžíroval a na dotažení hodil k masu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...