Micey Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Cafra proc sem si az ke ctyricetinam pral peknou nerezovou panev? Toe takova nadhera, oproti tomu blbymu skrabavymu teflonu.. 1
Bert Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Údajně byl jeden francouzský kuchař souzen za vraždu své ženy. Prý u soudu zazněla od obhajoby věta: ale když ona na jeho palačinkové pánvi udělala játra na cibulce .... 1
Micey Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Chapu.. No a to sem jeste dostal od brachy todle, hajzlik tam nechal uctenku abych mu taky k pristim narozeninam musel dat darek za sest litru. Musim si nacist proc to ma bejt lepci nez hrnec za ctvrtinu:) 2
Maxel Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu (upraveno) Taky mam dva kousky dutch oven, aka tlustostěnná litina. Používám nejčastěji na delší vaření, např. líčka po burgundsku, poctivý guláš, sugo bolognese, apod. Dá se ale samo použít i na jednodušší vaření. Obecně skvěle drží teplo. Jinak gratulace k bráchovi, má dobrej vkus; přes nahozenou udičku na revanž Upraveno 18. listopadu uživatelem Maxel 1
Tittus Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Husa došla, takže kachní prso sous vide dotažené pod grilem, bramborový a karlovarský knedlík a červené zelí s brusinkami a skořicí. 4 2
bohus76 Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu V 14. 11. 2025 v 21:48, bohus76 napsal: Máme nachystáno Tak a je to v udírně 7 3
Maxel Odesláno čtvrtek v 20:30 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:30 (upraveno) Děcka dostaly slinu na kuličky, ale na čerňáku je to teď mayhem po rekonstrukci s novym foodcourtem. Tak jsem to vzal do plnejch, a voala: klasickej ikea-styling. Upraveno čtvrtek v 20:31 uživatelem Maxel 5 3
Tittus Odesláno čtvrtek v 22:21 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 22:21 Tak jsme si udělali pár bramboráků. Byla chuť... 2 2
Maxel Odesláno sobota v 11:39 Nahlásit Odesláno sobota v 11:39 Po necelém týdnu jdem do visu, na další cca 2 týdny. 4
bohus76 Odesláno sobota v 11:42 Nahlásit Odesláno sobota v 11:42 Vypadá to parádně, máš to někde v chladu ? Hospodářské stavení? Kamarád jej taky udělal, říkal, že se mu to zdá moc sladké, takže dal 70% soli a 30% cukru
bohus76 Odesláno sobota v 11:43 Nahlásit Odesláno sobota v 11:43 My dnes takto . Znojemská z vepřového kare 1
Maxel Odesláno sobota v 11:47 Nahlásit Odesláno sobota v 11:47 Pověsil jsem to do zahradního domku. Je zateplenej, takže tam teplota neklesá pod nulu. 1
Vir Odesláno sobota v 14:08 Nahlásit Odesláno sobota v 14:08 Nic světobornýho....prostě pořádná, domácí, silná česnečka z domácích surovin 4
Maxel Odesláno sobota v 15:16 Nahlásit Odesláno sobota v 15:16 Dneska na vegouše, klasickej caesar salát. 2 1
Bert Odesláno sobota v 17:18 Nahlásit Odesláno sobota v 17:18 Kuchtíci, mám dotaz. Vnitřní nádobu pomalého hrnce byste raději keramickou, která ale nepůjde na indukci, nebo kovovou s nepřilnavým povrchem (FUJ! já tohle slovní spojení nenávidím), s tím, že tahle lze využít na předsmažení? Pls, znalí, poraďte mi. Díky.
Bert Odesláno sobota v 17:29 Nahlásit Odesláno sobota v 17:29 V 18. 11. 2025 v 19:11, Micey napsal: ......... Musim si nacist proc to ma bejt lepci nez hrnec za ctvrtinu:) Až to načteš, tak mi to sem, prosím, napiš. Já to totiž taky nevím. Dík.
VS Odesláno sobota v 17:38 Nahlásit Odesláno sobota v 17:38 (upraveno) před 25 minutami, Bert napsal: Kuchtíci, mám dotaz. Vnitřní nádobu pomalého hrnce byste raději keramickou, která ale nepůjde na indukci, nebo kovovou s nepřilnavým povrchem (FUJ! já tohle slovní spojení nenávidím), s tím, že tahle lze využít na předsmažení? Pls, znalí, poraďte mi. Díky. Jestli ti vadí teflon, vem keramickou. Ono je to celkem jedno. Měl jsem keramický Tefal. První nádoba praskla po roce. Ne při vaření, ale pár dní po něm se ze skříňky ozvala rána. Nezjistil jsem, co to je, až při dalším vaření vidím, že je nádoba prasklá. Vyměnili ji při reklamaci. Druhá praskla mou blbostí. Do horkého hrnce jsem přisypal trochu mražené zeleniny a bylo to. Tak na to dávej pozor. Stačí kostička mražené mrkve do horkého hrnce a je hotovo. Lepší je litinový hrnec s poklicí, ale musíš mít dobře regulovanou plotýnku. Nepřilnavá vrstva není třeba. V tom hrnci se nic nepřipáli. Upraveno sobota v 17:44 uživatelem VS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se