Vir Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Trochu humoru i sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
Hasňa Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Sushi s Gothajským... Člověk se pořád učí... 1
Jone Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 před 22 hodinami, Jone napsal: …malý vánoční KKK: Co to bude, až to bude? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. KKK = kratochvilný kulinární kvíz O.K. tak další nápověda: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jone Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 …to je marný tady Čekal jsem, že alespoň slovenská sekce se chytne, když jsou ty Vánoce… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vánoční zelňačka to bude (v originále vianočná kapustnica) 4 1
Maxel Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 @Jone Bohužel todle je krmě zcela mimo mé zorné pole, tudíž tipovačka od začátku odsouzena k neúspěchu Nicméně vypadá to dobře. My na štědrý den tradičně podáváme krémovou lososovou s kokosovým mlékem a krutony; prostě česká klasika 1
Maxel Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 (upraveno) Bramborový salát ve stádiu krájení a montáže. Brambory keřkovské rohlíčky, jak jinak. Vařím vždy den dopředu. Cibule bílá spařená. Majonézu míchám helmansku s lidláckou. Tajemná čirá kapalina na spodku jest trocha láku z okurek a lžíce vývaru po vaření kořenovky, na doladění konzistence. Poměr brambor vůči mrkvi a petrželi dávám až při skládání, neni to všechno množství na fotce — spíš tam pude tak polovina mrkve, a většina petržele na všechny brambory. Sůl a pepř na dochucení je samozřejmost. Dřív jsem dával jablko, a bylo to super. Ale salát díky tomu dřív vadne. Tak jsme zkusili hrášek jako doplněk, a už u toho zůstali. Kdo byste dávali do salátu šunku nebo nedej bože salám, ani mě už raději nezdravte, kdybychom se potkali. Maso je v rámci hlavního chodu, nemá co dělat v příloze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2025 uživatelem Maxel 2 3
bohus76 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Salát se taky připravuje, nicméně dnes panenka s pepřovou omáčkou a brambor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Kulda17 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Predevcirem vyuzeno … Bucek , v.kyta a krkovice . Samo syr s peprem , smazenou cibulkou , vlasaky a klasika …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
bohus76 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 V 23. 12. 2025 v 13:17, bohus76 napsal: Salát se taky připravuje, nicméně dnes panenka s pepřovou omáčkou a brambor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poprvé se mi ta hustota podařila akorát a omáčka byla hladká.Minule při redukování smetany se mi v té struktuře objevilo jakoby zrno, grr. Teď na první dobrou
bohus76 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Už se to chystá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Maxel Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Dojídáme br.salát, a jelikož smaženého není nikdy dost — rezeň. Děcka se ženou jsou konzervy, tudíž kuřecí. Já si stvořil todle monstrum z krkovice přes celý talíř. Bašta jaxviň! Hezké svátky, kulináři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 4
bohus76 Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 My kuřecí, tož pěkné svátky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Maxel Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Sugo bolognese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Vir Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Pomalu pečená šunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
bohus76 Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Dneska lehká večeře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Anton_ Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Dneska měli kupodivu v Tescu picanhu..tak jen tak na pánvi, deglazovat koňakem + máslo a k tomu okurkovej salát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Tittus Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 (upraveno) Kachen není nikdy dost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2025 uživatelem Tittus omylem jsem vložil starou fotku 3 2
papen Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Nechtelo se mi pro rohliky, tak jsem zavzpominal na kurz peceni v Umumu na Narodni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 V 27. 12. 2025 v 18:25, bohus76 napsal: Dneska lehká večeře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dal bych si,bohužel teď je na pořadu dne krupice pudink a jogurty
Juraj11 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Uložena k odpočinku a brzo ráno do solárkaPřes svátky mlsám cukroví co jsem napekl před Vánocemi Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se