Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 22 hodinami, Jone napsal:

…malý vánoční KKK: Co to bude, až to bude? 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

KKK = kratochvilný kulinární kvíz😉

O.K.😉 tak další nápověda:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

…to je marný tady🙈 Čekal jsem, že alespoň slovenská sekce se chytne, když jsou ty Vánoce…🙄😂

vánoční zelňačka to bude (v originále vianočná kapustnica😇)

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno

@Jone Bohužel todle je krmě zcela mimo mé zorné pole, tudíž tipovačka od začátku odsouzena k neúspěchu :) Nicméně vypadá to dobře. My na štědrý den tradičně podáváme krémovou lososovou s kokosovým mlékem a krutony; prostě česká klasika :D

• Díky 1
Odesláno (upraveno)

Bramborový salát ve stádiu krájení a montáže. 
Brambory keřkovské rohlíčky, jak jinak. Vařím vždy den dopředu.
Cibule bílá spařená. Majonézu míchám helmansku s lidláckou. 
Tajemná čirá kapalina na spodku jest trocha láku z okurek a lžíce vývaru po vaření kořenovky, na doladění konzistence.
Poměr brambor vůči mrkvi a petrželi dávám až při skládání, neni to všechno množství na fotce — spíš tam pude tak polovina mrkve, a většina petržele na všechny brambory. 
Sůl a pepř na dochucení je samozřejmost. 
Dřív jsem dával jablko, a bylo to super. Ale salát díky tomu dřív vadne. Tak jsme zkusili hrášek jako doplněk, a už u toho zůstali. 
Kdo byste dávali do salátu šunku nebo nedej bože salám, ani mě už raději nezdravte, kdybychom se potkali. Maso je v rámci hlavního chodu, nemá co dělat v příloze ;)

Upraveno uživatelem Maxel
  • Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno

Predevcirem vyuzeno 😃… Bucek , v.kyta a krkovice . Samo syr s peprem , smazenou cibulkou , vlasaky a klasika …. 

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
V 23. 12. 2025 v 13:17, bohus76 napsal:

Salát se taky připravuje, nicméně dnes panenka s pepřovou omáčkou a brambor 

Poprvé se mi ta hustota podařila akorát a omáčka byla hladká.Minule při redukování smetany se mi v té struktuře objevilo jakoby zrno, grr. Teď na první dobrou

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...