Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Není zač, co sníš, to Ti nikdo nesebere :lol:

Dej vědět, prosím, jak jsi dopadl s tím kuřetem ?! ;)

Žrali jak nezavřený a mě vynadali jestli menší kuře už tam neměli díky za recept

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chybami se člověk učí. Práce kvapná, málo platná. Kdo chce kam, pomozme mu tam.... jak by řekla teta Kateřina.

Ty salámy se mají po vyuzení 2 hodiny vařit. Protože jsem neměl tak velký hrnec, napadlo mě to dát do trouby na 90st. Jenomže jsem si neuvědomil, že trouba sice udržuje teplotu ve vnitřním prostoru, ale spirály topí naplno, dokud nedosáhne nastavené teploty.

Výsledek je, že toho je polovina a navíc hrnec sádla a přesoleného rosolu. :( Ale na druhé straně ten salám vypadá a chutná, jako Poličan a uzené je vynikající. :) Takže to vlastně dobře dopadlo. Je toho míň, ale lepší.

Akorát ten smrad asi nevyvětrám za měsíc.

Idu péct chleba, na tom se snad nedá nic zkazit.

Ze smradu si nic nedělej když jsem před léty začínal vařit věděl jsem jen že guláš je půl masa a půl cibule bohužel jsem si neuvědomil že objemově a vzal jsem to váhově kilo masa kilo cibule.Než se pak mrcha zcela rozvařila vařil jsemto neskutečně dlouho maso se rozpadlo a protože jsem měl garsonku tak jsem měl cibulového Hemigwaye, cibulový kabát dokonce i cibulového Ellingtona

Odkaz ke komentáři

Dík, tak ty musím mít /ale jíst to nebudu/. Stačí mi ty "škorpiny" Butch T. No, možná příští rok rozšířím škáku. Už mám pár novejch druhů v merku. Kdybys ještě chtěl poslat chilli, tak se ozvi. Jo ho dost a dost /asi tak na rok pro středně velký okresní město/.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

přítel KFL (asi to budu muset přehodnotit :D ) mi přivezl tuto věc s tím, že to bude pálit = buší mě srdce, nehty se potí a manželka umírá s pěnou u mordy

u tohodle výrobku je více než jedna kapka na 100kilo jídla plýtvání :lol:

tak díky vole za hezký večer - he he

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

přítel KFL (asi to budu muset přehodnotit :D ) mi přivezl tuto věc s tím, že to bude pálit = buší mě srdce, nehty se potí a manželka umírá s pěnou u mordy

u tohodle výrobku je více než jedna kapka na 100kilo jídla plýtvání :lol:

tak díky vole za hezký večer - he he

to potřebuju! Posted Image
Odkaz ke komentáři

Keď že nemám nové hodinky, tak aspoň sa najem. Za tie škvarky s kapustou asi dostanem od Princa pokef, ale ani ostatné moje jedlá nie sú veľmi diétne :D

Foto č. 1 - pokus o sushi- no pre mňa nic moc.

Fotoč.2 - teľacie na cibuľi a cesnaku s červenou kapustou a rohlíkovým knedlíkom

Foto č. 3 Kuracie prsia na kontaktnom grile so zeleninkou, ryža.

Foto č. 4- už avízované škvarky s kapustou( škvarky sme vyprážali doma, takže home made by Robo)

post-2556-099111000 1321707247.jpg

post-2556-042087900 1321707261.jpg

post-2556-098831600 1321707271.jpg

post-2556-067181600 1321707308.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsou jedlý, ale musí se opatrně. Já je používám /s mírou/. Dokonce se mi povedlo nějaký umlít, ale bylo to peklo. Byl jsem skoro udušený, slepý a z nosu mi teklo jako z vodovodu :furious: Další peklo mně čekalo, když manželka zjistila, že jsem na svůj pokus použil mlýnek na mák :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Jsou jedlý, ale musí se opatrně. Já je používám /s mírou/. Dokonce se mi povedlo nějaký umlít, ale bylo to peklo. Byl jsem skoro udušený, slepý a z nosu mi teklo jako z vodovodu :furious: Další peklo mně čekalo, když manželka zjistila, že jsem na svůj pokus použil mlýnek na mák :crying_anim:

Trnité jsou cesty objevitelů :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...