Gilius Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 A proč pláčeš ??? Však je to dobrota, ne ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 A proč pláčeš ??? Však je to dobrota, ne ?! Je to pro něho málo /máte štěstí,že už jsem po obědě/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Je dutá To mi připomnělo jednoho kamaráda, který když se nad ránem vrátil "z tahu", tak sežral pečenou kachnu, která byla připravená na nedělní oběd. Když mu manželka nadávala, že jí celou sežral, tak se hájil - "dyť byla dutá ...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Není zač, co sníš, to Ti nikdo nesebere Dej vědět, prosím, jak jsi dopadl s tím kuřetem ?! Žrali jak nezavřený a mě vynadali jestli menší kuře už tam neměli díky za recept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Chybami se člověk učí. Práce kvapná, málo platná. Kdo chce kam, pomozme mu tam.... jak by řekla teta Kateřina. Ty salámy se mají po vyuzení 2 hodiny vařit. Protože jsem neměl tak velký hrnec, napadlo mě to dát do trouby na 90st. Jenomže jsem si neuvědomil, že trouba sice udržuje teplotu ve vnitřním prostoru, ale spirály topí naplno, dokud nedosáhne nastavené teploty. Výsledek je, že toho je polovina a navíc hrnec sádla a přesoleného rosolu. Ale na druhé straně ten salám vypadá a chutná, jako Poličan a uzené je vynikající. Takže to vlastně dobře dopadlo. Je toho míň, ale lepší. Akorát ten smrad asi nevyvětrám za měsíc. Idu péct chleba, na tom se snad nedá nic zkazit. Ze smradu si nic nedělej když jsem před léty začínal vařit věděl jsem jen že guláš je půl masa a půl cibule bohužel jsem si neuvědomil že objemově a vzal jsem to váhově kilo masa kilo cibule.Než se pak mrcha zcela rozvařila vařil jsemto neskutečně dlouho maso se rozpadlo a protože jsem měl garsonku tak jsem měl cibulového Hemigwaye, cibulový kabát dokonce i cibulového Ellingtona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Žrali jak nezavřený a mě vynadali jestli menší kuře už tam neměli díky za recept Stejný, jak u nás A abych jen nekecal - dnes na přání šunkafleky : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Specielně pro Gandalfa http://www.novinky.cz/koktejl/250390-moderator-testoval-palivou-papricku-skoncil-pod-stolem.html http://www.novinky.cz/koktejl/120036-nova-odruda-chilli-papricky-muze-na-miste-zabit.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Specielně pro Gandalfa http://www.novinky.cz/koktejl/250390-moderator-testoval-palivou-papricku-skoncil-pod-stolem.html http://www.novinky.cz/koktejl/120036-nova-odruda-chilli-papricky-muze-na-miste-zabit.html Dík, tak ty musím mít /ale jíst to nebudu/. Stačí mi ty "škorpiny" Butch T. No, možná příští rok rozšířím škáku. Už mám pár novejch druhů v merku. Kdybys ještě chtěl poslat chilli, tak se ozvi. Jo ho dost a dost /asi tak na rok pro středně velký okresní město/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) přítel KFL (asi to budu muset přehodnotit ) mi přivezl tuto věc s tím, že to bude pálit = buší mě srdce, nehty se potí a manželka umírá s pěnou u mordy u tohodle výrobku je více než jedna kapka na 100kilo jídla plýtvání tak díky vole za hezký večer - he he Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Rádo se stalo. Jsem rád, že to fakt funguje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Rádo se stalo. Jsem rád, že to fakt funguje . Clarkson tam zapomněl napsat, že když to jídlo vyhodíš do záchodu, tak praskne mísa - jinak všechno ostatní sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 přítel KFL (asi to budu muset přehodnotit ) mi přivezl tuto věc s tím, že to bude pálit = buší mě srdce, nehty se potí a manželka umírá s pěnou u mordy u tohodle výrobku je více než jedna kapka na 100kilo jídla plýtvání tak díky vole za hezký večer - he he to potřebuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Pošli mi prosím větší porci,aby vyšlo i na tchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Tak jsem dělal k obědu pražmu - ta mrcha má kosti snad i v očích. To jsem mohl dělat rovnou cejna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 http://life.ihned.cz/jidlo/c1-53716260-jak-vypadaji-nejpalivejsi-chilli-papricky-na-svete-podivejte-se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Já škorpiony mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Keď že nemám nové hodinky, tak aspoň sa najem. Za tie škvarky s kapustou asi dostanem od Princa pokef, ale ani ostatné moje jedlá nie sú veľmi diétne Foto č. 1 - pokus o sushi- no pre mňa nic moc. Fotoč.2 - teľacie na cibuľi a cesnaku s červenou kapustou a rohlíkovým knedlíkom Foto č. 3 Kuracie prsia na kontaktnom grile so zeleninkou, ryža. Foto č. 4- už avízované škvarky s kapustou( škvarky sme vyprážali doma, takže home made by Robo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Já škorpiony mám To by mně zajímalo, jsou nějakým způsobem jedlé, nebo spíš jenom rarita ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Jsou jedlý, ale musí se opatrně. Já je používám /s mírou/. Dokonce se mi povedlo nějaký umlít, ale bylo to peklo. Byl jsem skoro udušený, slepý a z nosu mi teklo jako z vodovodu Další peklo mně čekalo, když manželka zjistila, že jsem na svůj pokus použil mlýnek na mák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Jsou jedlý, ale musí se opatrně. Já je používám /s mírou/. Dokonce se mi povedlo nějaký umlít, ale bylo to peklo. Byl jsem skoro udušený, slepý a z nosu mi teklo jako z vodovodu Další peklo mně čekalo, když manželka zjistila, že jsem na svůj pokus použil mlýnek na mák Trnité jsou cesty objevitelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se