FrantisekH Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Pokud je tam cokoli od Gandalfa tak to bude zbraň hromadného ničení, pro ty co nemají rádi chilli tak smrtelná, pro ty co ho milují něco k přežrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Hádanka pro dnešní den: Copa nám to na sporáku bublá? Nápověda: Je v tom nějaká kližka, cibul, koření a trinidad scorpion od Gandalfa. Buchtičky se šódó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Jaks to poznal? Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 4 Horhe - taky jsem ho dnes dělal, akorát bez toho škorpijóna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 z toho jsem dostal děsnou chuť na špenát ... maso na zelenině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Zapomněl jsem fotit přípravu, ale vrstva slaniny, cibule nahrubo, syrové brambory na kolečka, zprudka orestovaná krkovička, nějaké bylinky a koření.Navečer dám zapéct a ukážu výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 pozor na dietní chybu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Kurňa ten guláš je řežba. To asi Esterce dávat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Letošní úroda bude ještě silnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 pozor na dietní chybu :-) Budu se s ní muset smířit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 ..už si snad ani nepamatuju, kdy jsem byl naposledy celý den doma..ale vzhledem ke zdravotním stavu to nešlo jinak.. ..ale hlad je svině..tak jsem to vyřešil po svém.. je to děs..ale velice žádné jídlo doma nedržím..tak znouze cnost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 To vypadá jako luncheonmeat? BTW, ty mandarinky mi k tomu nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) To vypadá jako luncheonmeat? BTW, ty mandarinky mi k tomu nesedí. ..nový avatar..jsem tě málem nepoznal.. ..jj je to luncheonmeat s kukuřicí na másle, který jsem snad měl naposled před deseti lety u našich na chatě.. ..a ty mandarinky.?..víš co..měl jsem na ně strašnou chuť....hold mě domácí povalování vyvolalo žravou.. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 ..jj je to luncheonmeat s kukuřicí na másle, který jsem snad měl naposled před deseti lety u našich na chatě.. Jak chutnal? Nedávno jsem četl nějakou diskuzi, že některé konzervy se ani nedají opéct a okolo masa běžely obloukem. Já si to zamlada pamatuju jako docela dobrý jídlo zastudena i opečený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Jak chutnal? Nedávno jsem četl nějakou diskuzi, že některé konzervy se ani nedají opéct a okolo masa běžely obloukem. Já si to zamlada pamatuju jako docela dobrý jídlo zastudena i opečený. ..chutnal skvěle..opravdu..čtvrtku jsem pozřel po studenu po otevření plechovky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 ..chutnal skvěle..opravdu..čtvrtku jsem pozřel po studenu po otevření plechovky.. Ty jo, já na něj teď dostal takovou chuť... :-) Fakt už nevim, kdy jsem ho jed naposledy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Ja ho mel naposled v deseti letech v kempingovy zidlicce ve Warnemunde:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Kua zlinaku ty se kuchyni vyhybej obloukem, tohle by mohlo nekoho i zabit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 gasi, prosím tě, mohl bys tady všem zopáknout ten recept na omáčku ke stejku, co jsi říkal na srazu v pátek? Já si pamatuju akorát portské, med, citron, hořčici a víc nevím... Zítra zajedu do makra omrknout tu svíci jestli ji tam maj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Kua zlinaku ty se kuchyni vyhybej obloukem, tohle by mohlo nekoho i zabit ... ..ještě furt dýchám.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se