Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Zapomněl jsem fotit přípravu, ale vrstva slaniny, cibule nahrubo, syrové brambory na kolečka, zprudka orestovaná krkovička, nějaké bylinky a koření.

Navečer dám zapéct a ukážu výsledek.:)

post-147-082100800 1334416087.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..už si snad ani nepamatuju, kdy jsem byl naposledy celý den doma..ale vzhledem ke zdravotním stavu to nešlo jinak..

..ale hlad je svině..tak jsem to vyřešil po svém.. :) je to děs..ale velice žádné jídlo doma nedržím..tak znouze cnost..:smile_anim:

post-13651-038517600 1334502218.jpg

Odkaz ke komentáři

To vypadá jako luncheonmeat?

BTW, ty mandarinky mi k tomu nesedí.

..nový avatar..jsem tě málem nepoznal.. :)

..jj je to luncheonmeat s kukuřicí na másle, který jsem snad měl naposled před deseti lety u našich na chatě..:smile_anim:

..a ty mandarinky.?..víš co..měl jsem na ně strašnou chuť..:D..hold mě domácí povalování vyvolalo žravou..

Upraveno uživatelem bedja
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

..jj je to luncheonmeat s kukuřicí na másle, který jsem snad měl naposled před deseti lety u našich na chatě..:smile_anim:

Jak chutnal? Nedávno jsem četl nějakou diskuzi, že některé konzervy se ani nedají opéct a okolo masa běžely obloukem. Já si to zamlada pamatuju jako docela dobrý jídlo zastudena i opečený.
Odkaz ke komentáři

Jak chutnal? Nedávno jsem četl nějakou diskuzi, že některé konzervy se ani nedají opéct a okolo masa běžely obloukem. Já si to zamlada pamatuju jako docela dobrý jídlo zastudena i opečený.

..chutnal skvěle..opravdu..čtvrtku jsem pozřel po studenu po otevření plechovky..:D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...