Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:D Ty jsi kůň.

No ale je to porce jak pro vrabce a navíc smažený na volivovym voleji, takže to snad nebude takovej zápřah na hercnu.

Odesláno (upraveno)

Měl jsem v ruce sušenej bok od Bejry, ale nechal jsem ho v lednici a dal si radši méně tučnou klobásu. To víš, diéta.

Ale vajíčka jsou domácí, přivezla mi plato tchýně Posted Image

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Orestovat cibulku, přidat anglickou a žampiony. Potom proložit kuřecíma stehnama ( poprášit pepřem a solí ) a nechat zapékat( dle potřeby podlévat vodou ). Za cca hodinu je hotovo - na závěr jsem stehna trochu potřel medem....a dnes jsem jako přílohu použil rýžové nudle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Klidně, kdykoliv dojeď :) Myslím to vážně !!!Přes SZ se můžeme domluvit, poslat tlf číslo, domluvíme se a je to :)

Mne vaření baví, asi se netrefím každému do vkusu ( rozhodně nejsem nějakej mistr kuchař, to vůbec ne...ale jsem hobík ).....pro někoho jsem jako Babica ( neberu to ve zlém, vzhledem k tomu, pro koho a jak vařím )....kdybych se mohl ouplně vyřádit a nemusel brát ohledy, bylo by to, myslím, ještě lepší :)

Fotky taky stojej za houby....musím se polepšit !!!!

Odesláno

Jsem si nemoh pomoct, když jsi zmínil ty Space Invaders :D:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Tak to je paráda :)Já si dal dneska lehkou večeři rajčata, mozzarela, bazalka, olivák. Už se blíží rajčatová sezona, kdy se budu chodit napást do skleníku. Mňam!
Odesláno

Chlapi, jak používáte tu mozzarelu ?? Nikdy jsem ji nepoužil....stačí třeba jen vhodit a nechat rozpustit ???? Zjistil jsem, že je nízkotučná, má jen 14% tuku, tudíž je pro mne vhodná a tak bych ji zkusil zařadit do svého jídelníčku. A nechce se mi vymýšlet již vymyšlené.

Odesláno

Tož zase já...pečené maso se špenátovými nudlemi -

Osmahnout cibuli na trošce slaniny. Mezitím pokrájet vepřovou kýtu, nasolit a napepřit a posypat Tymiánem. Opražit z obou stran a dát do trouby. Špenát udělat klasicky ( mražený/sekaný, je to fuk ) a udělat rýžové nudle. Jak je špenát hotovej ( nudle jsou rychle ), promýchat.

Maso hlídat, podlévat ( je-li třeba ). Potom už jen nandat na talíř, nejdříve nudle, potom sosík a navrch maso. Dobrou chuť :)

EDIT - kurnik, jak s tou mozzarelou ???

Odesláno

Ahoj. Co já vím, tak se mozzarella převážně používá bez tepelný úpravy (saláty, carpaccio atd..) V o trochu lepších pizzeriích se dává na pizzu místo eidamu a podobnejch "sýrů". Ale nevím, kam konkrétně ji chceš "vhodit a rozpustit". :)

Odesláno

Ahoj. Co já vím, tak se mozzarella převážně používá bez tepelný úpravy (saláty, carpaccio atd..) V o trochu lepších pizzeriích se dává na pizzu místo eidamu a podobnejch "sýrů". Ale nevím, kam konkrétně ji chceš "vhodit a rozpustit". :)

Tak na carpaccio si jí klidně můžeš hodit taky, ale spíše jsi asi myslel caprese.

Odesláno

Možná to sem až tak nepatří, ale řeším teď ostrovní fotovoltaickej systém. Potřebuju stáhnout spotřebu a velká část nárůstu padá na různý hovadiny vokolo žřádla. Napadlo mě zaexperimentovat a vytáhnout starej plastovej krám..parní něco..asi hrnec. 600W a 25 min. a hromada hotovýho žrádla. Byl jsem mile překvapenej, jak dobře to chutná. Na fotce je nějaká zelenina, batáty, normální brambory a někde dole něco kuřecího a celý proložený bylinami. Tak mě napadlo..jako inspiraci pro Gila...furt něco cmudí, smaží klohní a podlejvá....no a to mě zrovna super zdravý zas moc nepřipadá. Tadle plastová srágora asi taky nebude žádnej zázrak, ale aspoň to má nerezový vaničky a někdo určitě bude vyrábět něco vo čem by se už dalo trochu uvažovat.

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Posted Image

No tvl, smažený koňský ch.j s brsalátem jsem ještě neviděl!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...