tombed Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 víkend v andalusii, potěcha nejen pro oko, ale i pro chutě... tapas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dorada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. salátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mušle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sardinky vyhlášené kolem celé Malagy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. krevety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. olihně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dortík na závěr, škoda, ženení moc vidět jak hoří... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamilb Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 víkend v andalusii, potěcha nejen pro oko, ale i pro chutě... Tak možná bych kousek z první... pak dlouho nic... a pak bych zobl z té poslední.
m.n. Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 (upraveno) tombed: Bylo to nutné? Trošku jsem si zazáviděl Samé dobroty, na které jsem teď dostal obrovskou chuť... No nic, budu muset zítra do makra... Upraveno 28. května 2012 uživatelem m.n.
Thomas Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Když je ta sezóna... Chřest, kuskus smíchaný s olivovým olejem,pažitkou a pestem z medvědího česneku. Polité sauce hollandaise... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Včera v salónku na SFO: pre-dinner mayonnaise. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Jednoduchý, přesto velmi chutný pokrm.Vezme se jeden česnekovej hermelín a kus sušenýho boku z Kněžmosta. Z alobalu vytvoříme misku, do které vložíme hermelín a na proužky nakrájenej špek. Horkovzdušnou troubu rozpálíme na plnej céres. Jakmile se hermelín trochu nafoukne, tak nahoře nařízneme do kříže, roztáhneme jednotlivé cípy a můžeme nasypat částečně již vypečenej špek. Můžeme kápnout trochu tabasca. Necháme jěště pár minut bublat. Podáváme s křupavým pečivem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Dneska jsem se stavil v nějakým karlovarským fast foodu a byla to bomba (já už tam teda byl, ale poměr cena vs. výkon je skutečně neuvěřitelný) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 ehm, fastfoodu....tos byl u sprostýho Fazera, ne ?!
bedja Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 ..kluci odmítám toto vlákno sledovat..to je trápení..mám problém vypít i Nutridrink.. ..P.S..ale krásný to máte..
Locque Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 Dnes večír se u Locqueů dobužírovalo dietně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 ehm, fastfoodu....tos byl u sprostýho Fazera, ne ?! Jo tam, ženě se tam tak líbilo, že si z toho následující týden udělá závodku Já dostal tak velkou porci, že ještě teď přemýšlím, proč jsem to zkoušel sníst celé a žena si dala kuřecí řízek na sádle s vynikajícími šťouchanými brambory, ty byly vážně mňam
PepaSFI Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 já si v pátek udělal malou vepřovou smrt, poloviční verzi. Jinak řečeno, koupili jsme na jatkách půl prasete. Takže jsem se dietně nacpal bílým masem-ovarem a škvarkama a dalšíma těma dobrotama. Kdybyste někdy byli na takové domácí zabijačce tak skvělá kombinace jsou vařená játra a ovar. Normálně na plátek jater dát plátek toho bílýho, špetku soli, křenu nebo hořčice dle vlastní chuti a šup s tím do chřtánu. Skvěle se to doplňuje, ty suchý nahořklý játra s mastným. Ve sklepě na dlažbě odpočívají tři válce tlačenky, tím se budu krmit v dalších dnech.
Gilius Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 4 Pepa - praskneš 4 Andrew - Jo, Danova kuchyně má skvělé reference. Mám od něj pár receptů a SUPER !!!! Moc mne mrzí, že já u něj nemohu okoštovat, kvůli své dietě....... Nicméně, dle fotek to vypadá fantasticky !!!! EDIT - abych jen nekecal , dnes taková variace na "kovbojský kotlík" - orestovat cibuli a klobásku, přidat mleté hovězí, potom rajčata, fazole a kukuřici. Sůl + pepř + bazalku + oregáno a nechat podusit. Když se to chytá, podlít vývarem ( já použil hovězí ). Na talíř dva listy ledového salátu, polejt směsí a podávat s pečivem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 já si v pátek udělal malou vepřovou smrt, poloviční verzi. Jinak řečeno, koupili jsme na jatkách půl prasete. Takže jsem se dietně nacpal bílým masem-ovarem a škvarkama a dalšíma těma dobrotama. Kdybyste někdy byli na takové domácí zabijačce tak skvělá kombinace jsou vařená játra a ovar. Normálně na plátek jater dát plátek toho bílýho, špetku soli, křenu nebo hořčice dle vlastní chuti a šup s tím do chřtánu. Skvěle se to doplňuje, ty suchý nahořklý játra s mastným. Ve sklepě na dlažbě odpočívají tři válce tlačenky, tím se budu krmit v dalších dnech. Neblazni Josef, vzdyt nedopnes ledvinku
Andrew Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 (upraveno) Jednoduchý, přesto velmi chutný pokrm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. června 2012 uživatelem Andrew
Horhe Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 To rád vidím, že to někoho inspirovalo. Snad i chutnalo
Andrew Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Snad i chutnalo Akorát jsem musel trochu improvizovat co se týká surovin a schwarzwaldská šunka se nejeví jako ideální k pečení, jinak super!
Horhe Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Jako že nebyla dobrá? Já bych si ji tam dokázal živě představit. Taky má specifickou chuť, stejně jak špek od Bejry. Třeba anglická by taky nebyla špatná, ale nebylo by to ono.Ale špek od Bejry prostě ničím nenahradíš.
Andrew Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Jako že nebyla dobrá? Já bych si ji tam dokázal živě představit. Taky má specifickou chuť, stejně jak špek od Bejry. Třeba anglická by taky nebyla špatná, ale nebylo by to ono. Ale špek od Bejry prostě ničím nenahradíš. Byla děsně slaná, ale při napatlání na pečivo (měl jsem dalamánek a houstičky) se to s tím sýrem trochu zjemnilo. Takže příště si dám tu práci s nákupem a bude to ještě lepší
BrotHell Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Odesláno 3. června 2012 Sakra když to vidím, dostal jsem na to chuť...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se