honza71 Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Spíš tipuju španělskou omeletu nebo fritatu, ale možná je to jen zbylej houskovej knedlík zalitej vajíčkem.
Horhe Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Ano, správně. Sklenička, možná spíš sklenice, nebo háble.
gas Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 obsah tveho zaludku po prochlastane noci ?
Horhe Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Tak nějak by teď mohl ten půlnoční kebab po devíti pivech vypadat, to ano. Jinak jsou to utopenci v ohavném nálevu s aditivy od Gandalfa.
gas Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Jinak jsou to utopenci v ohavném nálevu s aditivy od Gandalfa. uz vim proc mas v podpisu ten hajzlik
Dantechno Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 To bude asi hodne jedovaty utopenec
Návštěvník Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 vod půlnoci v troubě..... dneska bude na tyminánu s medem. Příloha bramborové noky a špenátek. Ty se právě dělají, a tak kačena odpočívá přikrytá v keramice
m.n. Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 Dneska se nám nechtěla vařit véča, takže rozvoz...Je to z brněnského SushiYa, kvalita stále ok, ale přestěhovali se dozadu k Flédě a nedá se tam během dne moc zaparkovat, takže rozvoz to jistí a navíc je i cenově výhodnější.
kejklik Odesláno 14. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2012 Dneska se nám nechtěla vařit véča, takže rozvoz... Je to z brněnského SushiYa, kvalita stále ok, ale přestěhovali se dozadu k Flédě a nedá se tam během dne moc zaparkovat, takže rozvoz to jistí a navíc je i cenově výhodnější. Co za takovou dáfku japek platíš?
Gilius Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Na oliváči orestujeme trochu cibule s klobásou ( já měl domácí, ale fantazii se meze nekladou ). Přidáme na kostky pokrájené maso ( já měl vepřovou kýtu ) a necháme vydusit ( maso jsem před vhozením na pánev poprášil solí a pepřem ). Až se zatáhne, poprášit paprikou a zalít rajským protlakem...nechat chvilu bublat a pak podlejt červeným vínem.....dusit, dusit a dusit....chvílema ochutnat, pokud je třeba, dosolit a dopepřit a pdolít ( voda, či červené ). Za cca 3/4 hodiny vypnout a podávat s přílohou...opět dle chuti. Mně od včera zbyl br.knedlík, tož jsem použil ten, ale myslím, že se to snese se vším.
Horhe Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 quiche? Ani jsem neznal. Dneska mi žena připravila jeden takovej kíš se špenátem, klobásou atd k večeři a bylo to vynikající. Díky za tip, i když nechtěnej
montemar Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 jehlice a špagety nero di seppia.
montemar Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Na oliváči orestujeme trochu cibule s klobásou ( já měl domácí, ale fantazii se meze nekladou ). Přidáme na kostky pokrájené maso ( já měl vepřovou kýtu ) a necháme vydusit ( maso jsem před vhozením na pánev poprášil solí a pepřem ). Až se zatáhne, poprášit paprikou a zalít rajským protlakem...nechat chvilu bublat a pak podlejt červeným vínem.....dusit, dusit a dusit....chvílema ochutnat, pokud je třeba, dosolit a dopepřit a pdolít ( voda, či červené ). Za cca 3/4 hodiny vypnout a podávat s přílohou...opět dle chuti. Mně od včera zbyl br.knedlík, tož jsem použil ten, ale myslím, že se to snese se vším. jako vždy... poctivý, domácí jídlo, vařený s láskou....
Gilius Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Díky, ta " jehlice a špagety nero di seppia " vypadá fantasticky !!!! Jak děláš ty špagety ????
montemar Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 .. taky dík.. černý špagety? .. normálně, ve vodě.. (už je černý koupim v krámu) ... a jehlice je vobyčejná ryba, se spoooustou kostí (ale mě to nevadí) ...
Gilius Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 (už je černý koupim v krámu) ... aha
zrno Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Dneska se nám nechtěla vařit véča, takže rozvoz... Je to z brněnského SushiYa, kvalita stále ok, ale přestěhovali se dozadu k Flédě a nedá se tam během dne moc zaparkovat, takže rozvoz to jistí a navíc je i cenově výhodnější. Ten baphomet jsi sehnal kde ? To chci :-) :-)
Horhe Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Dneska jídlo prostého lidu: Space Invaders
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se