Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vod půlnoci v troubě..... dneska bude na tyminánu s medem. Příloha bramborové noky a špenátek. Ty se právě dělají, a tak kačena odpočívá přikrytá v keramice

post-1551-038182300 1336905602.jpg

Odesláno

Dneska se nám nechtěla vařit véča, takže rozvoz...

Je to z brněnského SushiYa, kvalita stále ok, ale přestěhovali se dozadu k Flédě a nedá se tam během dne moc zaparkovat, takže rozvoz to jistí a navíc je i cenově výhodnější.

Odesláno

Je to z brněnského SushiYa, kvalita stále ok, ale přestěhovali se dozadu k Flédě a nedá se tam během dne moc zaparkovat, takže rozvoz to jistí a navíc je i cenově výhodnější.

Co za takovou dáfku japek platíš?
Odesláno

Na oliváči orestujeme trochu cibule s klobásou ( já měl domácí, ale fantazii se meze nekladou ). Přidáme na kostky pokrájené maso ( já měl vepřovou kýtu ) a necháme vydusit ( maso jsem před vhozením na pánev poprášil solí a pepřem ). Až se zatáhne, poprášit paprikou a zalít rajským protlakem...nechat chvilu bublat a pak podlejt červeným vínem.....dusit, dusit a dusit....chvílema ochutnat, pokud je třeba, dosolit a dopepřit a pdolít ( voda, či červené ). Za cca 3/4 hodiny vypnout a podávat s přílohou...opět dle chuti. Mně od včera zbyl br.knedlík, tož jsem použil ten, ale myslím, že se to snese se vším.

post-1110-036579100 1337102203.jpg

Odesláno

quiche?

Ani jsem neznal. Dneska mi žena připravila jeden takovej kíš se špenátem, klobásou atd k večeři a bylo to vynikající.

Díky za tip, i když nechtěnej :)

Odesláno

Na oliváči orestujeme trochu cibule s klobásou ( já měl domácí, ale fantazii se meze nekladou ). Přidáme na kostky pokrájené maso ( já měl vepřovou kýtu ) a necháme vydusit ( maso jsem před vhozením na pánev poprášil solí a pepřem ). Až se zatáhne, poprášit paprikou a zalít rajským protlakem...nechat chvilu bublat a pak podlejt červeným vínem.....dusit, dusit a dusit....chvílema ochutnat, pokud je třeba, dosolit a dopepřit a pdolít ( voda, či červené ). Za cca 3/4 hodiny vypnout a podávat s přílohou...opět dle chuti. Mně od včera zbyl br.knedlík, tož jsem použil ten, ale myslím, že se to snese se vším.

jako vždy... poctivý, domácí jídlo, vařený s láskou....

Odesláno

.. taky dík.. černý špagety? .. normálně, ve vodě.. :smile_anim:

(už je černý koupim v krámu) ...

a jehlice je vobyčejná ryba, se spoooustou kostí (ale mě to nevadí) ... 

Odesláno

Ten baphomet jsi sehnal kde ? To chci :-) :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...