FrantisekH Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 šéfové kuchyně, nemátě někdo zkušenost s tímhle? http://www.eproton.cz/hrnec-multifunkcni-hyundai-mfp-926-/170268.html jelikož zpravidla vařim jen pro sebe tak se mi nechce roztápět troubu pokaždý když schci zapéct brambory a pod pro dvě porce.. přemýšlím jestli by to nenahradilo v tomhle případě běžnou troubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 šéfové kuchyně, nemátě někdo zkušenost s tímhle? http://www.eproton.c...26-/170268.html jelikož zpravidla vařim jen pro sebe tak se mi nechce roztápět troubu pokaždý když schci zapéct brambory a pod pro dvě porce.. přemýšlím jestli by to nenahradilo v tomhle případě běžnou troubu Dovolim si tvrdit,ze s tym mam slusnu skusenost.pokial vychytas muchy a zvyknes si,ze sa obcas nieco mierne vysusi,tak je to dobra vec.Blbo sa v tom polieva stavickou.Proste chce to mat grif,hlavne aby nieco nebolo surove,druhe zhorene.Kazdopadne to mame v robote a mozem doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 ja koncim u zapecenych testovin a francouzskych brambor...peceny kure je muj majststik ..tak by mi to mohlo vyhovovat za tech par korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 ja koncim u zapecenych testovin a francouzskych brambor...peceny kure je muj majststik ..tak by mi to mohlo vyhovovat za tech par korun My mame Rohnson,co mi pride to iste,velka spokojnost cena cca 850kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 ja koncim u zapecenych testovin a francouzskych brambor...peceny kure je muj majststik ..tak by mi to mohlo vyhovovat za tech par korun Pokud máš troubu, je to zbytečné kupovat další bebech navíc. Trouba umí to samé. Je sice větší, ale zase je izolovaná, tak ji zahřeješ a pak už jen udržuješ teplotu. Ten skleněný hrnec je dost ochlazovaný, tak musí topit víc. Elektřinu neušetříš. A troubu můžeš vypnout 15 minut dřív a nechat dopéct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 troubu mam starou ještě bez horkýho vzduchu a jelikož vařim co se na ocase vrzne tak jsem to riskl koupit.. no uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Na začátku byl mlýnek a kus libové krávy...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Sakra , secte... mnam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Dneska jsem nevařil, takže akorát něco malého k pivu na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 (upraveno) Dneska jsem nevařil, takže akorát něco malého k pivu na chuť Seš normální, cpát to sem teď večer? Uplně jsi mi zkazil náladu,kam se hrabou klobásky co jsem měl večeři. jé teď jsem si všimnul toho lístku v pozadí,Ty jsi normálně v hospodě,tak to nic to bych uměl taky................. Upraveno 28. června 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 Na začátku byl mlýnek a kus libové krávy...... Hmmm Svijany... nedávno jsem dělal osobní průzkum chuti lahvových piv a nemohl jsem se rozhodnout mezi Svijanama a Kozlem 11... Kazdopadne burgr mi dělá chutě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Po dlouhe dobe sem mel trochu casu se postavit za plotnu. Z mé chvilky snažení vznikla: Domácí paštiká z kachních jater s čerstvým pečivem je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Bramborové placičky + masová směs ( olivový olej - malé vepřové řízky + mrkev + žampiony + cibule + sůl + pepř - to celé vydusit cca 3/4 hodiny na červeném víně )- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 v tom vedru jen jednoduché jídlo: spaghetti carbonara, hlavně hodně rukoly, tu můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 v tom vedru jen jednoduché jídlo: spaghetti carbonara, hlavně hodně rukoly, tu můžu... to je sice fajn, ale todle sou špageti ala carbonara. Vtip je v tom, že ten recept je takovej bazál, že cokoliv navíc z toho dělá úplně něco jinýho. Uhlířina je špageti, slanina, pepř, sejra a žloutky... to je logika receptu. Ten co má rád italský žrádla ví jak to i smíchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 v tom vedru jen jednoduché jídlo: spaghetti carbonara, hlavně hodně rukoly, tu můžu... Fuj to je vosklive barevny... a jeste tam neni maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 hciq: znám recept, ono mít itala v rodině, tě nutí dodržovat italské recepty, jediná odchylka v mém případě, je kýbl rukoly (asi z radosti, že měli opět po čase na krámě čerstvou) místo sekané petrželky...Dane: není tam maso je tam slanina (v Římě dokonce používají místo ní nebo pancetty vepřový ovar) a barevné to je páč si hraju s kurvítky fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 hciq: znám recept, ono mít itala v rodině, tě nutí dodržovat italské recepty, jediná odchylka v mém případě, je kýbl rukoly (asi z radosti, že měli opět po čase na krámě čerstvou) místo sekané petrželky... Dane: není tam maso je tam slanina (v Římě dokonce používají místo ní nebo pancetty vepřový ovar) a barevné to je páč si hraju s kurvítky fotek Pancetty ale poskrovnu nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 (upraveno) jsem skromný synek z kolonie, stačí mi trocha, zbytek nechávám potřebným a hladové rodině EDIT: příště to pro hnidopichy líp naaranžuju a nebo se na focení rovnou vyseru... Upraveno 6. července 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 To je kurva hic,že ani vepřový koleno se šesti mi neláká......mladá se rozhodla,že budem šetřit na mase....salát s domácím,jemně zauzeným kachním prsem a zastřeným vejcem.Tagliatelle se sušenýma rajčatama,bazalkou a česnekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se