gandalf Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Nechtěl jsem s tím chilli otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Gandalf, zklamal jsi mě nemáš tam vůbec ale vůbec žádné CHILLI : http://www.vitejdoma.cz/kucharka/exoticke-recepty.6/krevety-s-chilli-exoticky-recept.5362.html http://www.receptyonline.cz/recept--chilli-krevety--8991.html http://www.tradicnirecepty.cz/ryby/recept-krevety-v-kokosovo-chilli-omacce/ http://www.toprecepty.cz/recept/21376-marinovane-krevety-gambas-na-panvicce/ http://prostreno.bety.cz/recepty/1590/Chilli-krevety-s-ananasem Díky, není nad jednoduchý recept, který dá vyniknout chuti krevet Krevety s chilli - ingredience na 4 porce 200g rýžových tyčinek 2 lžíce slunečnicového oleje 200g vyloupaných syrových tygřích krevet 3 na jemné plátky nakrájené stroužky česneku 1 rozpůlená nadrobno nakrájená čerstvá červená chilli paprička bez semen 1 lžíce najemno nakrájeného čerstvého zázvoru 100g na 5 cm velké špalíčky nakrájeného vybraného chřestu 150g očištěných a na kousky nakrájených lusků cukrového hrášku 1 konzerva slitých a rozpůlených vodních kaštanů, asi 200g 4 na proužky nakrájené jarní cibulky 2 lžičky mletého koriandru 4 lžíce rybí omáčky 1 lžíce čirého medu 1 lžička kukuřičné mouky 20g nadrobno nasekaného čerstvého koriandru na ozdobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Kaštany. To je nechutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Kaštany. To je nechutný. http://www.toppotraviny.cz/asia-ruzne/wasserkastanien-gesch-lt-in-sirup-565-g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Masové kuličky dušeno / pečené na zelenině, s kapkou hořčice + kobzole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Masové kuličky dušeno / pečené na zelenině, s kapkou hořčice + kobzole hmmm dal bych si říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Ještě chvilku mě bude Gilius těma fotkama deptat tak se k němu nastěhuju i s rodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 chlapi, díky, ale zas takový zázraky to nejsou. Mne to vaření prostě baví a relaxuju u toho. A pořád se učím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Tak zase já Lehká večeře - rýžové nudle povařené ve vývaru z uzeného masa, trochu toho uzeného masa ( rodinka má šunkafleky ) + polníček. Voní a chutná to náramně !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Tak zase já Lehká večeře - rýžové nudle povařené ve vývaru z uzeného masa, trochu toho uzeného masa ( rodinka má šunkafleky ) + polníček. Voní a chutná to náramně !!!! polníček je vůbec výborný salát... pokud se dostanu v neděli k vaření, postnu sem rodinný recept s polníčkem... nikde jinde jsem ho ještě neviděl, ani nejedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Tak zase já Lehká večeře - rýžové nudle povařené ve vývaru z uzeného masa, trochu toho uzeného masa ( rodinka má šunkafleky ) + polníček. Voní a chutná to náramně !!!! Gile, klobouk dolů. Nejde ani tak o nějaký konkrétní jídlo, ale spíš o to, že vaříš v podstatě každej den, snažíš se dělat pokaždý něco jinýho a vůbec to nevypadá špatně. A když si k tomu připočtu všechna dietetická omezení, co musíš zohleďnovat... Kam se hrabeme my, co si čas od času něco uvaříme. Fakt uznáníhodný... Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Na Jiřáku se znovu objevily farmářské trhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Dnešní výtvor pečený v alobalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Gile, klobouk dolů. Nejde ani tak o nějaký konkrétní jídlo, ale spíš o to, že vaříš v podstatě každej den, snažíš se dělat pokaždý něco jinýho a vůbec to nevypadá špatně. A když si k tomu připočtu všechna dietetická omezení, co musíš zohleďnovat... Kam se hrabeme my, co si čas od času něco uvaříme. Fakt uznáníhodný... Díky za hezká slova. Ona ta omezení jsou v podstatě ( v jistém úhlu pohledu ) plusem. Protože nesmím používat žádný chemický přípravky....jedu tedy jen na tom, co je v pokrmu vidět na první pohled. Jediné, co si lajznu, je Vegetka, ale jiná, než kupujete normálně v obchodě. Tuhle kupuju v Naturalu a obsahuje pouze sušenou zeleninu + sůl. Žádné éčko a ani glutamát. Taky stojí malej pytlíček 50 Kč. Jinak jsem takovej "Babica" ..... skoro žádnej recept nemůžu udělat v původní formě, takže upravuju a upravuju. Ale nemyslím, že nějak moc zle. Jinak pěkné výtvory, chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Nechal jsem se inspirovat Brettovým receptem a dnes to bylo zapékané maso dohromady s erteplama /bramborama/.Trochu jsem musel omezit koření a tak jsem včera naložil krkovičku s vegetou,mletou paprikou a trochou grilovacího koření /na barvu/.Poté naskládal do zapékací mísy tak na střídačku a před koncem trochu podlil vývarem a sundal poklici,aby ty brambory byly trochu s kůrčičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 ....rýžové nudle povařené ve vývaru z uzeného masa, trochu toho uzeného masa .... Trochu nezvyklá kombinace spojující dva odlišné světy,ale vzhledem k tomu,že se uzená polévka dělá s rýží,tak to asi jde.To by mě nenapadlo.Myslím,že sis ale určitě pochutnal a to je důležité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Vyzkoušej.... Ano, je to nezvyklé, ale experimenty se někdy vyplácejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 ...jediné, co si lajznu, je Vegetka, ale jiná, než kupujete normálně v obchodě. Tuhle kupuju v Naturalu a obsahuje pouze sušenou zeleninu + sůl. Žádné éčko a ani glutamát. Taky stojí malej pytlíček 50 Kč. Není to ono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Ne, není. Vyfotím, až koupím novou. Tohle ale taky není nejhorší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Tohle byla moje čtvrtá "fazerova fošna", a zatím nejlepší. Chlapi to byl orgasmus... Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se