Návštěvník salamio Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 A co nějaký bezmasý jídlo(a ne sladký)????Nemáte tip ??? Máme doma jednu takovou zajímavou kuchařku, kde je v kapitole ?bezmasá jídla? v podstatě všechno, co není stejk nebo vepřová . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Tak to je hustý...... Já třeba dělám lečo(bez masa a uzenin) a podobný míchanice,ale to se nedá furt. Tak sonduju...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Bezmasa jidla? To je preci Pizza Margharita! www.sitalemvkuchyni.cz a v dnesnim dile ji tam delal po domacku. V tydnu vyzkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM. Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 co takhle zapečená brokolice, cuketa, lilek a další zelenina se špetkou tomata a čerstvých bylinek? no spíše než Marharita, byla zajímavá Foccacia al Fogmaggio - slaná bábovka / spíše pizza chléb / se sýrem :-), mimochodem také bez masé, ale pojídat by se mělo s masem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Pizzu až tak nemusím.....tuhle jsem orestoval tři druhy paprik(zelenou,červenou a žlutou),nějaký to rajče,cibulku......trochu masoxu do toho......sůl,pepř,worchester,maggi a pár(2) žampionů-ty jsou tam jen pro chuť. Výslednou směs jsem nacpal do Pita-chleba(klidně může být i tortilla-snad to píšu správně?),přidal ledovej salát(může bejt i čínské zelí) a bylo super!!!!! Maso mi ani nechybělo!!!!!! Vegetarián(nebo něco horšího) ze mne nikdy nebude,ale člověk na sebe přecejen trochu myslet musí Pro Ty,kteří maso mít musí- Osvěžte to mletým hovězím ,nebo(což je "eňo ňuňo) drůbežíma játrama. Výsledek STOJÍ ZA TO!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM. Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 v narážce na jiné téma, to si snad raději zapal :-(, masox, maggi, worchester - proboha proč tolik "chemie" k zelenině? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Blbec jeden italskej. Nejen, ze se vedle ve vlakne rozjizdi debata, ze nosi fake, ale i to testo na pizzu je nejaky fake. Za dve hodky v lednici mi to nakynulo jak tchyne po svatbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Dnes jsem zažil gurmánský zážitek. Pražští asi znají, ale já jsem vobjevil Ameriku v http://www.robertson.cz/. Jehněčí klobásy ke grilování jsou asi nejlepšími, co jsem měl kdy v hubě a když jsem si na litinovou pánev hodil americkou slaninu, země se zachvěla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 Dnes jsem zažil gurmánský zážitek. Pražští asi znají, ale já jsem vobjevil Ameriku v http://www.robertson.cz/. Jehněčí klobásy ke grilování jsou asi nejlepšími, co jsem měl kdy v hubě a když jsem si na litinovou pánev hodil americkou slaninu, země se zachvěla Jojo... A to's jeste nemel Robertsonovu pravou anglickou (mene prorostla - genialni napr. na letni grilovacku), nebo vrchol produkce - poradnyho striploina, prip. kus svice - stavebni material na nejlepsi bifteky, jake daji siroko daleko poresit. Mlask, jdu to radsi zaspat... Preji mnoho dalsich navstev a tesim se, az se tam potkame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 Trochu jsem se o víkendu toulal po českých Budějovicích a okolí a dobře jsem si pochutnal v Budějicích v Masných Krámech a v Malém Pivovaru, v Nepomuku v restauraci Švejk a v Českém Krumlovu v hotelu Dvořák. Průměrné jídlo a obsluha (přesto ok), zato úžasný výhled v Rybářské restauraci v Českém Krumlovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Možná by to zdejší osazenstvo zajímalo. http://www.slevomat.cz/cs/ Dnešní sleva: 2700 Kč za kurz vaření v Ola Kala: Naučte se mistrně připravovat kachní delikatesy s vyhlášeným šéfkuchařem Radkem Kašpárkem! Pamatuji si, že se tu někdo rozplýval nad nějakým kurzem vaření, ale už nevím s kým. Tohle je s Radkem Kašpárkem (neznám, možná jsem ignorant, nevím) a je na to sleva 42 % (pokud se najde 10 zájemců, 6 už je, zbývají čtyři, platí jen dnes). Ale nic pro mě, kachnu zrovna nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 k tomu snad jen cuketkův tweet: tak dnešní "sleva" na kurz vaření na @slevomat je pěkný joke. za podobnou cenu máte mnohem lepší kurzy v PRAKULU i bez slevy Možná by to zdejší osazenstvo zajímalo. http://www.slevomat.cz/cs/ Dnešní sleva: 2700 Kč za kurz vaření v Ola Kala: Naučte se mistrně připravovat kachní delikatesy s vyhlášeným šéfkuchařem Radkem Kašpárkem! Pamatuji si, že se tu někdo rozplýval nad nějakým kurzem vaření, ale už nevím s kým. Tohle je s Radkem Kašpárkem (neznám, možná jsem ignorant, nevím) a je na to sleva 42 % (pokud se najde 10 zájemců, 6 už je, zbývají čtyři, platí jen dnes). Ale nic pro mě, kachnu zrovna nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 k tomu snad jen cuketkův tweet: tak dnešní "sleva" na kurz vaření na @slevomat je pěkný joke. za podobnou cenu máte mnohem lepší kurzy v PRAKULU i bez slevy Aha, tak dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Překvapuje mne, že se zde dosud neobjevila zmínka o víkendové akci Prague Food Festival. Proto přihodím pár fotek k nimž asi moc komentářů netřeba - snad jen, že to vše bylo vynikající (krom organizace - ty mraky lidí, byla však jediná vada na kráse) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 tahle sleva ale stojí za to 5ti chodové degustační menu v como za 800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Se chystám do "knajpy" k p.Pohlhreichovi.......ochutnat jeho umění........věřím,že se poměju !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Se chystám do "knajpy" k p.Pohlhreichovi.......ochutnat jeho umění........věřím,že se poměju !!!! V podobne cenovce a kvalite jsou v Praze desitky podniku. Zadna vysoka kulinarina to neni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Se chystám do "knajpy" k p.Pohlhreichovi.......ochutnat jeho umění........věřím,že se poměju !!!! imperial nebo divinis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Se chystám do "knajpy" k p.Pohlhreichovi.......ochutnat jeho umění........věřím,že se poměju !!!! V Imperialu jsem byl - dal jsem si fantastického králíka. Vše v pořádku, jak má být. Cena kolem 250 Kč. Ale to se nedá nic dělat. Nedávno jsem byl na obchodním jednání u Ridiho, Měl jsem hovězí carpaccio pak těstoviny s domácí salsicciou, k tomu červený víno (primitivo). Opět vše bezchybné, ale nic jinýho bych v této cenové relaci ani neprominul. A zítra se chystám do tohoto podniku: Osteria da Clara. Mají velmi dobré reference, včetně Cuketky. Tak uvidíme. Chystám se na nějaký ryby, klasicky těstoviny a chtěl bych zkusit i moučník. Prostě obligátní antipasti, primi, secondo, dolce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Tak to mě zase v Ano, šéfe! strašně zaujala hospoda U Štěpána, kde majitel vaří z vlastních ekologicky chovaných krav. A když jim v posledním díle dal tři hvězdy a označil za nejlepší hospodu pořau, rozhodl jsem se do toho praštit:) Mám s přítelkyní zamluveny dvě noci v hotelu v té jejich vísce a dvě večeře v Hospůdce u Štěpána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se