Micey Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Včera jsem se opět po nějaký době zamiloval do hospody - http://www.notabene-restaurant.cz/, v Praze u Pavláku. Pípa se šesti druhama malejch českejch piv (stabilně Únětice, zbytek se obměňuje), včerejší objev - Nomád IPA. Co se týče jídla, už to, že jsme přišli v šest (rezervace nutná) a bylo nám sympatickym pinglem řečeno, že jídelní lístek na dnešní večer se ještě tvoří a bude za dvacet minut, mě dost potěšilo. No a pak to byla paráda - steak správně propečenej, z uzrálýho masa, ryba se zeleninovym ragů čerstvá, hezky dochucená. Fakt se o tuhle hospodu někdo hodně dobře stará.. a dělaj tam i obědy, prej. Konec reklamního sdělení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 (upraveno) Dnešní večeře - co si člověk nesebere, to nemá /pro nehoubaře ryzec pravý/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 6. října 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 potkat ryzce pravýho v lese je asi tak pravděpodobný, jako potkat čéka s patekama filipama na ulici.., alespoň pro mne.. grat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Dnešní večeře - co si člověk nesebere, to nemá /pro nehoubaře ryzec pravý/ Na sádle, s kmínem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Jj pochopitelně na sádle. Tady jsou ryzců plné lesy a nemusí se hledat, jen vybírat zdravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 ... a syrovinka.., to je taky žrádlo,,, škoda, že nerostou., tu sem viďál naposled před 10 lety.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 ... a syrovinka.., to je taky žrádlo,,, škoda, že nerostou., tu sem viďál naposled před 10 lety....Letos rostly, taky jsem je dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 (upraveno) pánové, dneska jsem měl možnost ochutnat maďarskou tlačenku a škvarky od malé uzenářské firmy z Egeru z plemene Mangalica (prase kadeřavé). K tomu rulandské modré. Myslím, že sex se třemi dvacetiletými Švédkami by byl lepší, ale jen o trošičku... neskutečná dobrota fotky jsou z webu, sežralo se to dřív než jsem na fo´ták pomyslel. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 6. října 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 A sakra, kam se hrabou ryzce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Z jednoho vajíčka od prasete Metallica se nají až šest lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 tsybláho, to prase má slušnou deku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 tsybláho, to prase má slušnou deku! podobnou jsem viděl na Zmizíkoj u pisoáru. Jen jakože víc centralizovanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 To je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 pánové, dneska jsem měl možnost ochutnat maďarskou tlačenku a škvarky od malé uzenářské firmy z Egeru z plemene Mangalica (prase kadeřavé). K tomu rulandské modré. Myslím, že sex se třemi dvacetiletými Švédkami by byl lepší, ale jen o trošičku... neskutečná dobrota fotky jsou z webu, sežralo se to dřív než jsem na fo´ták pomyslel. Romane napiš mi prosim jméno firmy........z tutoho prasete žeru salám.Bohužel pouze tehdy,když mam cestu do madar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Romane napiš mi prosim jméno firmy........z tutoho prasete žeru salám.Bohužel pouze tehdy,když mam cestu do madar.Bohuzel kontakt na ne primo nemam. Jen adresu na mastnym papiru, webovky nemaj. Ale protoze se vzdycky nadchnu pro kdejakou pitomost, zjistil jsem, ze u nas je farma Kvetuska, kde prodavaji pulky tohodle VIP prasete. Domluvim se s Godinem, koupime cunaka, votevreme pívo a bude se kuchtit. Blby je, ze mam na podzim vobjednany husy z jiznich Cech a mrazak neni nafukovaci. Jinak jsem zcela normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 (upraveno) pánové, dneska jsem měl možnost ochutnat maďarskou tlačenku a škvarky od malé uzenářské firmy z Egeru z plemene Mangalica (prase kadeřavé). K tomu rulandské modré. Myslím, že sex se třemi dvacetiletými Švédkami by byl lepší, ale jen o trošičku... neskutečná dobrota fotky jsou z webu, sežralo se to dřív než jsem na fo´ták pomyslel. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. sex se třema dvacetiletejma švédkama by tě zabil.... což dlouhodobá konzumace tlačenek a husiček a paštiček taky... jak se říká Romane, všeho s Mírou Upraveno 7. října 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 sex se třema dvacetiletejma švédkama by tě zabil.... což dlouhodobá konzumace tlačenek a husiček a paštiček taky... jak se říká Romane, všeho s Mírouhele ty Cajthajmlová, jenom představa třech dvacetiletých Švédek mě zabíjí. Husu máme 2x do roka (ještě teda potom vařím na husím sádle - má spoustu nenasycených kyselin), tlačenku mám do roka tak 4x (chutná mi jen z Klášterce nad Orlicí a ještě Davelská šunková - to ofšem není pravá tlačenka), kupované paštičky nežeru vůbec (kombinaci vepřového sádla, jater a éček nemusím), ty rilletes jsem jednou vyzkoušel udělat, osum hodin se mi s tím chce drbat málokdy a ve sklepě mám pro tebe zavařenou ještu jednu sklenici. Tak ne.ser a teď jdu dělat tafelspitz, táhnu krásné zadní bio hovězí, k tomu mačkané brambory s kadeřavou petrželkou, pažitkovou omáčku a jablečný křen. A protože z toho táhnutí bude super vývar, koupil jsem ještě kilo nasekané hovězí oháňky, tu osmahnu na olivovém oleji spolu s mrkví, řapíkatým celerem, dohodím rajčatové pyré od babičky ze zahrádky, zredukuji to, a nechám tu oháňku dusit, až bude měkká. Zítra ji ohřeju, nasekám si na ni chilli a budu ji ohlodávat s chlebem, protože až se vrátím z hokny, budu mít hlad jak polární liška. Jasně, moh bych se naobědvat, ale tou dobou budu sedět na dálnici a debilních krokodajl baget mám za ty roky plný zuby, tak budu sušit hubu.čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 V OC Šestka v Ruzyni je proti Albertu stánek s kdejakýma maďarskýma lákadlama (úmyslně ho obcházím velkým obloukem) a mimo jiné tam mají výrobky právě z těch ovčích prasat nebo prasečích ovcí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Celkem to ušlo... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Letos rostly, taky jsem je dělal. Jj, letos po mnoha letech, co jsem je nevidel, na Valassku zaryzcovano. V sobotu jsme se zenou nasbirali a udelali se smetanovou omackou, s sirokyma nudlema. Reknu vam, lepsi houbu jsem snad nejed! A ty nudle k tomu vubec nebyl spatny napad /muj :-)/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se