Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Včera jsem se opět po nějaký době zamiloval do hospody - http://www.notabene-restaurant.cz/, v Praze u Pavláku.

Pípa se šesti druhama malejch českejch piv (stabilně Únětice, zbytek se obměňuje), včerejší objev - Nomád IPA. Co se týče jídla, už to, že jsme přišli v šest (rezervace nutná) a bylo nám sympatickym pinglem řečeno, že jídelní lístek na dnešní večer se ještě tvoří a bude za dvacet minut, mě dost potěšilo. No a pak to byla paráda - steak správně propečenej, z uzrálýho masa, ryba se zeleninovym ragů čerstvá, hezky dochucená. Fakt se o tuhle hospodu někdo hodně dobře stará.. a dělaj tam i obědy, prej. Konec reklamního sdělení:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pánové, dneska jsem měl možnost ochutnat maďarskou tlačenku a škvarky od malé uzenářské firmy z Egeru z plemene Mangalica (prase kadeřavé). K tomu rulandské modré. Myslím, že sex se třemi dvacetiletými Švédkami by byl lepší, ale jen o trošičku... neskutečná dobrota

 

fotky jsou z webu, sežralo se to dřív než jsem na fo´ták pomyslel.

 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

 

 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pánové, dneska jsem měl možnost ochutnat maďarskou tlačenku a škvarky od malé uzenářské firmy z Egeru z plemene Mangalica (prase kadeřavé). K tomu rulandské modré. Myslím, že sex se třemi dvacetiletými Švédkami by byl lepší, ale jen o trošičku... neskutečná dobrota

 

fotky jsou z webu, sežralo se to dřív než jsem na fo´ták pomyslel.

 

Romane napiš mi prosim jméno firmy........z tutoho prasete žeru salám.Bohužel pouze tehdy,když mam cestu do madar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romane napiš mi prosim jméno firmy........z tutoho prasete žeru salám.Bohužel pouze tehdy,když mam cestu do madar.

Bohuzel kontakt na ne primo nemam. Jen adresu na mastnym papiru, webovky nemaj. Ale protoze se vzdycky nadchnu pro kdejakou pitomost, zjistil jsem, ze u nas je farma Kvetuska, kde prodavaji pulky tohodle VIP prasete. Domluvim se s Godinem, koupime cunaka, votevreme pívo a bude se kuchtit. Blby je, ze mam na podzim vobjednany husy z jiznich Cech a mrazak neni nafukovaci. Jinak jsem zcela normalni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník km.kmk

pánové, dneska jsem měl možnost ochutnat maďarskou tlačenku a škvarky od malé uzenářské firmy z Egeru z plemene Mangalica (prase kadeřavé). K tomu rulandské modré. Myslím, že sex se třemi dvacetiletými Švédkami by byl lepší, ale jen o trošičku... neskutečná dobrota

 

fotky jsou z webu, sežralo se to dřív než jsem na fo´ták pomyslel.

 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

 

 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

sex se třema dvacetiletejma švédkama by tě zabil.... což dlouhodobá konzumace tlačenek a husiček a paštiček taky... jak se říká Romane, všeho s Mírou

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sex se třema dvacetiletejma švédkama by tě zabil.... což dlouhodobá konzumace tlačenek a husiček a paštiček taky... jak se říká Romane, všeho s Mírou

hele ty Cajthajmlová, jenom představa třech dvacetiletých Švédek mě zabíjí. Husu máme 2x do roka (ještě teda potom vařím na husím sádle - má spoustu nenasycených kyselin), tlačenku mám do roka tak 4x (chutná mi jen z Klášterce nad Orlicí a ještě Davelská šunková - to ofšem není pravá tlačenka), kupované paštičky nežeru vůbec (kombinaci vepřového sádla, jater a éček nemusím), ty rilletes jsem jednou vyzkoušel udělat, osum hodin se mi s tím chce drbat málokdy a ve sklepě mám pro tebe zavařenou ještu jednu sklenici. Tak ne.ser :D

a teď jdu dělat tafelspitz, táhnu krásné zadní bio hovězí, k tomu mačkané brambory s kadeřavou petrželkou, pažitkovou omáčku a jablečný křen. A protože z toho táhnutí bude super vývar, koupil jsem ještě kilo nasekané hovězí oháňky, tu osmahnu na olivovém oleji spolu s mrkví, řapíkatým celerem, dohodím rajčatové pyré od babičky ze zahrádky, zredukuji to, a nechám tu oháňku dusit, až bude měkká. Zítra ji ohřeju, nasekám si na ni chilli a budu ji ohlodávat s chlebem, protože až se vrátím z hokny, budu mít hlad jak polární liška. Jasně, moh bych se naobědvat, ale tou dobou budu sedět na dálnici a debilních krokodajl baget mám za ty roky plný zuby, tak budu sušit hubu.

čus :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Letos rostly, taky jsem je dělal.

 

Jj, letos po mnoha letech, co jsem je nevidel, na Valassku zaryzcovano. V sobotu jsme se zenou nasbirali a udelali se smetanovou omackou, s sirokyma nudlema. Reknu vam, lepsi houbu jsem snad nejed! A ty nudle k tomu vubec nebyl spatny napad /muj :-)/ :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...